Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kobitka 36

Eks Babsztyle sa nienasycone i tego ucza dzieci

Polecane posty

Rozdwojenie fajne zjawisko tylko jak karinko dotyczy nie twojej kieszeni bo tak si臋 sk艂ada 偶e m贸j by艂y pokrywa jakie艣 35procent utrzymania syna pozosta艂e 15jego po艂owy to prezent z mojego bud偶etu dla kurwy i jej dziecka,z jakiej racji? Daj ze swoich o 15 procent wi臋cej zobaczymy jak b臋dziesz wy膰. Dla mnie to obca baba i obce dziecko i prezent贸w nie dostan膮 bo ca艂e 偶ycie dostawali. Idiotko hierarchia wa偶no艣ci rehabilitacja ch艂opaka po wypadku czy wygodnictwo kurwy z palemk膮 siedz膮cej on wybra艂 rehabilitacje zap艂aci艂am ja teraz pora na zwrot. A ty zrozumiesz to mo偶e za 20lat mo偶e wcale,a to 偶e mnie sta膰 to nie dow贸d 偶e mam obowi膮zek utrzymywa膰 jej dziecko ono ma matke i ojca niech staj膮 na g艂owie by mie膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 matko! ogarnij si臋 kobieto!
i przesta艅 my艣le膰 o tych samochodach, kasie, domku, bo popadasz w paranoj臋 a swoj膮 drog膮 to z Ciebie lepszy w pazerno艣ci babsztyl ni偶 eks贸wa Twojego m臋偶a!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomara艅cza bezczerniowa
wierz臋, 偶e eks m臋偶a Karinki jest parszywa... ale facet ma szcz臋艣cie do parszywych kobiet! chyba takie mu pasuj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OOOOO ewoluowa艂y艣cie...
i ruszy艂y艣cie swoje bezrobotne dupska z rana do komputera..to wasz dzisiejszy sukces?? a! musia艂y艣cie jeszcze stan膮膰 przy garach i pralce pewnie i zastanowi膰 si臋 jak oskuba膰 tatu艣ka aby mu si臋 nie 偶y艂o za lekko bo musi wam przecie偶 wystarczy膰 z aliment贸w na pieluchy i wasze podpaski he,he...ach jakie wy macie pasjonuj膮ce 偶ycie robaczywe ex babsztyle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do OOOOO..
Ale ty z艂ym cz艂owiekiem jeste艣 i takim parweniuszem , feeee Kto ci臋 rodzi艂?...z jakiej ty rodziny pochodzisz .偶e tak ci kindersztuby brak i nieelegancko pryskasz jadem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mnie to
lata..... dbam o siebie i to jest najwa偶niejsze g艂upia ignorantko co prawda zabola艂a? hmm..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karinka79
,,Obecnie pe艂noletnie dziecko,kt贸re nie jest w stanie si臋 utrzyma膰,mo偶e 偶膮da膰 aliment贸w od swoich rodzic贸w .Nied艂ugo sytuacja taka mo偶e ulec zmianie.Ministerstwo Sprawiedliwo艣ci przygotowywa艂o projekt zmian przepis贸w prawa rodzinnego. ... Wszystko wskazuje na to 偶e nast膮pi zmiana w polskim prawie rodzinnym.Mo偶e okaza膰 si臋 偶e pe艂noletnie dziecko nie otrzyma aliment贸w.Zapowiadane zmiany spowoduj膮 偶e rodzice pe艂noletniego dziecka b臋d膮 mogli si臋 uchyli膰 od p艂acenia aliment贸w. ... Rodzice b臋d膮 mogli uchyli膰 si臋 od p艂acenia aliment贸w na swoje pe艂noletnie dzieci,nawet je艣li alimenty zosta艂y orzeczone przez s膮d. ...." TO PI臉KNA WIADOMO艢膯 DLA WAS LENIE!

Udost臋pnij ten post

O karinka ulubienica wszystkich si臋 odezwa艂a nawet klony sobie dorzuci艂a i chwali si臋 umie czyta膰 szkoda tylko 偶e nie wszystko i bez zrozumienia,co leniwa ruro w s膮dzie te偶 za takiego lewusa uchodzisz i co trafi艂 facet na dwie leniwe i wredne dupy. Normalnie ty zabawna jeste艣 szkoda tylko 偶e w tej swojej nienawi艣ci przekraczasz wszystkie stadia g艂upoty z mo偶liwych.A teraz wybacz dzi艣 wi臋cej si臋 z ciebie nabija膰 nie b臋d臋 bo leniu wredny id臋 do pracy rano by taka ropucha leniwa jak ty drinka z palemk膮 s膮czy艂a ale w jej wypadku to kwestia czasu bo jej si臋 trafi艂a m膮drzejsza eks.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karinka79
ALimenciaro tak jak kto艣 kiedy艣 ci m膮drze napisa艂 ze swoimi 偶alami spadaj na drzewo bo ja na takie k..y jak ty ci臋偶ko pracuje a do tego nie mog臋 si臋 przyzna膰 aby takie paso偶yty podobne tobie nie 偶erowa艂y na obcych kobietach zas艂aniaj膮c si臋 dobrem dzieci,takie pieprzenie jakie ty tu prezentujesz zas艂uguje jedynie na lito艣膰-pami臋taj 偶e harujesz na sw贸j przych贸wek a nie na 偶on臋 twojego ex 艣mieszna istotko,na ni膮 zarabia tw贸j by艂y pan bo na pewno bardzo j膮 kocha i nie zmusza do pracy-Na obecne 偶ony i dzieci kt贸re pracuje si臋 z przyjemno艣ci膮 a by艂e utrzymuje si臋 z przymusu alimentacyjnego nic poza tym :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karinka79
-Na obecna 偶ony i dzieci kt贸re widz膮 co艣 wi臋cej poza kart膮 bankomatow膮 tatusia pracuje si臋 z przyjemno艣ci膮 a by艂e utrzymuje si臋 z przymusu alimentacyjnego nic poza tym :-)

Udost臋pnij ten post

Dzieci suko te偶 s膮 by艂e? 呕adna nomalna kobieta ani facet tak nie powie a jak si臋 zbierze dw贸ch idiot贸w to lepiej 偶e wsp贸lnych nie maj膮. Hehe co 偶a艂osny lewusie chcia艂o by si臋 co艣 wi臋cej a tu sru nie ma trzeba by艂o my艣le膰 wcze艣niej 偶e facet mia艂 rodzin臋 i jakie to s膮 problemy a ty sobie z tym w 偶aden spos贸b nie radzisz i zawsze b臋dziesz tylko kolejn膮 na dodatek t膮 kt贸ra nie ma dzieci. Wiesz co kiedy艣 pisa艂a艣 tu o tym 偶e faceci 艂膮cz膮 si臋 z rozw贸dkami z lito艣ci i inne obrzydlistwa,ciekawe jak przechodzona bardzo ty musisz by膰 偶eby a偶 rozwodnika bra膰 mo偶e inny by ci臋 nie tkn膮艂 bo m膮dry???obrazi艂am ci臋 oj przepraszam,gdyby g艂upota i egoizm mia艂y skrzyd艂a to karinko ty fruwasz to pewne hehe, a lito艣c ja takiego uczucia nie znam mo偶e ty znasz jaki艣 och艂apek od czasu do czasu z lito艣ci ci spadnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karinka79
Mam dom,firm臋,kochaj膮c膮 rodzin臋 i wspania艂ego kochaj膮cego mnie m臋偶a a w przysz艂o艣ci b臋d臋 mie膰 cudowne planowane dzieci wi臋c opinie jakiej艣 podstarza艂ej rozw贸dki mnie nie ruszaj膮,szukasz lewusa i nieudacznicy? sp贸jrz w lustro jaka jeste艣 pi臋kna i m膮dra 偶e m膮偶 musia艂 uciec od takiego kogo艣 jak ty, ale mnie to ALimenciaro nie dziwi wiesz dlaczego he,he mia艂a艣 pewnie tylko parcie na macic臋 偶eby og艂upi膰 faceta i z艂apa膰 na dziecko wi臋c teraz wycieraj t艂ustym dupskiem 艂awki w s膮dzie,podnie艣 艂apki do g贸ry i 偶ebrz o o alimentacyjne och艂apy wylenia艂a suczko bo tw贸j by艂y na szcz臋艣cie by艂y m膮偶 ma lepsz膮 now膮 rodzink臋 kt贸rej ty mu nie zapewni艂a艣 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie nie wkurza
Karinko, wci膮偶 podkre艣lasz sw贸j m艂ody wiek i nieskaziteln膮 urod臋 . Zwracam Ci uwag臋, 偶e sa to wartosci przemijaj膮ce i jesli na nich buduje si臋 swe 偶ycie nawet maj膮c 15 -20 lat starszego partnera( co zak艂adam w wi臋kszo艣ci opisywanych na forum przypadk贸w) wielkie rozczarowanie masz jak w banku. Spr贸buj si臋 rozwijac r贸wnie偶 wewn臋trznie bo czas jest sprawiedliwy dla wszystkich. Pozdrawiam;-)

Udost臋pnij ten post

Gdyby艣 mia艂a tak wspania艂ego m臋偶a to pr臋dzej wypi膮艂 by si臋 on na ciebie ni偶 na w艂asn膮 c贸rk臋 zwyk艂y kutas z niego,i to twoje cudowne 偶ycie o a st贸w臋 dal膮by艣 sobie dup臋 ogoli膰 hehehe. Nie wiem co ty masz za manie t艂ustej dupy czy偶by kompleksy z powodu wygl膮du a pr贸bujesz wmawia膰 innym no i proroctwo znowu mo偶e wiesz ju偶 jakiej p艂ci to twoje planowane b臋dzie? Mo偶e w przysz艂o艣ci i babcie rodzi膰 b臋d膮 nie obra偶aj膮c babci. Planuj planuj pilnuj tylko by si臋 ten tw贸j stary z braku kolejnych na znienawidzon膮 c贸rk臋 nie nawr贸ci艂 przecie偶 za to jaka ona jest on jako tatko te偶 odpowiada. Moje dawno temu zaplanowane jest ju偶 prawie doros艂e i znacznie madrzejsze ni偶 ty a to co ty uwa偶asz to ka偶dy normalny ma g艂eboko w dupie. Nie umiesz z zazdro艣coi i nie tylko by膰 z takim facetem ot ca艂a prawda st膮d zrobisz wszystko by ci nikt nie przeszkadza艂 gorzej jak ten tw贸j m膮偶 kiedy艣 zrozumie 偶e dzieci si臋 po prostu ma i te kt贸re si臋 chce i te kt贸rych si臋 nie planowa艂o potrzebuj膮 tego samego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do karinki
skoros taka cudna i och i ach, to nie mog艂as sobie wzi膮膰 normalnego ch艂opa tylko musia艂a艣 takiego po recyklingu. :D Chyba ka偶dy normalny ucieka艂, jak tylko otwar艂a艣 g臋b臋 i wylaz艂o z ciebie twoje prostactwo. Ech, z reszta po co ja pisz臋 do takiego zera?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojacie ale jaja
Karinka planuje gorzej z jej kutasem ktory w dupie ma co ona planuje ha ha zlapie go na dziecko predzej czy pozniej bo przeciez sie kochaja .... Bogata,piekna,mloda ,madra a meza ma starego rozwodnika z dzieckiem i problemami ...straszna fujara z niego ,nieudacznik jakis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czytam sobie
no ale karinka te偶 w wiek nie mo偶e trafi膰 skoro starucha wybra艂a!!! jakie wypaczenia ona musi mie膰 skoro taka m艂oda,taka pi臋kna,tak wykszta艂cona a z trocinami si臋 zadaje b艂ahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czesto byle tez winne
Czesto byle sa winne ,ze zostaja same !!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karinka79
Ale wypociny...艣mierdzicie jadem na kilometr! mam wspania艂ego,bardzo przystojnego m臋偶a, starszego ode mnie o ca艂e 5 lat :-) he,he,bo jego dziecko a potem 偶onka kt贸ra maj膮c lat 16 rozk艂ada艂a nogi przed ka偶dym to by艂a jedna wielka wpadka i b艂臋dy m艂odo艣ci takie zreszt膮 jak wy.Wida膰 偶e zazdro艣cicie ka偶dego szcz臋艣liwego ma艂偶e艅stwa i kibicujecie aby szybko si臋 rozpad艂o tak jak wasze ale musz臋 was rozczarowa膰...2 ma艂偶e艅stwa facet贸w s膮 bardzo szcz臋艣liwe i udane tak jak moje :-)

Udost臋pnij ten post

To czy kto艣 rozk艂ada艂 nogi czy nie to po pierwsze nie twoja sprawa,nikt i nic nie upowa偶nia ci臋 idiotko do nazwania jakiegokolwiek dzieciaka czy m艂odego cz艂owieka pomiotem,zacznij od nauki kultury od siebie bo to zdaje si臋 twoi rodzice za ma艂o twoj膮 t艂ust膮 dup臋 lali 偶e potrafi tylko wulgaryzmami i obra偶aniem m贸wi膰. Wiesz to 艣wiadczy tylko o twoim ograniczonym spojrzeniu i niskiej kulturze nic wi臋cej. Swoj膮 drog膮 ma facet rozum z jednej g艂upiej na drug膮 g艂upsz膮. Ja generalnie twoje gadanie jaka to jeste艣 szcz臋艣liwa to mam w nosie podobno wiara czyni cuda. Ja mam swoje szcz臋艣cie i w przeciwie艅stwie do ciebie co prawda du偶y ju偶 cz艂owiek ale z艂o偶y艂 偶yczenia i nie tylko mi ale wi臋kszo艣ci mam i tych by艂ych i tych drugich 偶on tobie nikt i nie z艂o偶y艂 i by膰 mo偶e nigdy nie z艂o偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karinka79
Alimenciaro leniu tobie te偶 brak kultury i og艂ady bo wszyscy widz膮 jakimi wulgaryzmami tu rzucasz pod moim adresem wi臋c milcz,obro艅czyni ladacznic si臋 znalaz艂a pewnie sama rozk艂ada艂a艣 a teraz to mo偶esz pomarzy膰 o ch臋tnym takiego widoku...podobno ci臋偶ko pracujesz a widz臋 偶e si臋 tu udzielasz w godzinach pracy he,he nie pluj tym jadem bo zaczniesz p膮czkowa膰 i mo偶e jeszcze na staro艣膰 co艣 ci si臋 wyl臋gnie chocia偶 w to w膮tpie, pewnie synu艣 uczyni ci臋 za nie d艂ugo babci膮 i wtedy ju偶 do reszty spuchniesz z dumy jakby by艂o z czego z kolejnego g艂upiego ba...a w rodzinie ale masz kobieto parcie na t膮 macic臋 ale ty ju偶 przecie偶 przekwitasz wi臋c opanuj nerwy bo ci艣nienie ci skoczy :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karinka79
Alimenciaro leniu tobie te偶 brak kultury i og艂ady bo wszyscy widz膮 jakimi wulgaryzmami tu rzucasz pod moim adresem wi臋c milcz,obro艅czyni ladacznic si臋 znalaz艂a pewnie sama rozk艂ada艂a艣 a teraz to mo偶esz pomarzy膰 o ch臋tnym takiego widoku...podobno ci臋偶ko pracujesz a widz臋 偶e si臋 tu udzielasz w godzinach pracy he,he nie pluj tym jadem bo zaczniesz p膮czkowa膰 i mo偶e jeszcze na staro艣膰 co艣 ci si臋 wyl臋gnie chocia偶 w to w膮tpie, pewnie synu艣 uczyni ci臋 za nie d艂ugo babci膮 i wtedy ju偶 do reszty spuchniesz z dumy jakby by艂o z czego z kolejnego g艂upiego ba...a w rodzinie ale masz kobieto parcie na t膮 macic臋 ale ty ju偶 przecie偶 przekwitasz wi臋c opanuj nerwy bo ci艣nienie ci skoczy :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obie jeste艣cie obrzydliwe
i wulgarne i nie zale偶y to od numeracji - czy stara czy nowa po prostu jeste艣cie wstr臋tnymi babonami i kto艣 tu dobrze napisa艂, 偶e facet mo偶e i model wymieni艂, ale silnik taki sam - wstr臋tny

Udost臋pnij ten post

Pod twoim adresem zgadza si臋 idiotko tylko zobacz kto to zacz膮艂 nie znasz mnie a wiesz 偶e jestem oble艣na t艂usta bezrobotna alimenciara podobno niby sk膮d masz te wiadomo艣ci czy mo偶e we wszystkim jeste艣 jasnowidzem. Wol臋 w wieku przekwitania zosta膰 babci膮 bo ty w tym wieku mo偶esz nie by膰 nawet mamusi膮,i spuchniesz mo偶e od hormon贸w hehe. I odpierdol si臋 od mojego syna niech dotrze do twojego zazdrosnego zakutego 艂ba 偶e to po pierwsze nie 偶aden pomiot jak tu o wszystkich m贸wisz po drugie nie 偶aden g艂upek jedyn膮 jego wina to to 偶e chce od ojca to powinien dosta膰. Ty masz tu ca艂y czas tu to na co zas艂ugujesz nawet w swojej g艂upocie nie widzisz 偶e wi臋kszo艣膰 pisze tylko do ciebie i wyzywa ci臋 od najgorszych. A to 偶e pisz臋 w godzinach takich a nie innych to chyba moja sprawa sta膰 mnie na to by mie膰 internet w telefonie mog臋 pisa膰 z ka偶dego miejsca. A tak w ogole znasz znaczenie s艂贸w kt贸re piszesz i czytasz siebie ze zrozzumieniem wiesz kto to jest ladacznica? Piszesz tu tylko 偶e kto艣 nogi rozk艂ada艂 przynajmniej wiedzia艂y kobiety po co hehe ty nie wiesz i tu ci臋 boli w tym ta by艂a jest lepsza od ciebie ma dziecko twojego m臋偶a jak kiedy艣 si臋 dowiesz jakie to mo偶e by膰 dla niego wa偶ne to ci臋 oleje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po膰 si臋 po膰 ..
starych rupieci nie wywala si臋 z 偶ycia po to 偶eby p贸偶niej do nich wraca膰 a twoje wywody s膮 dla mnie wstrz膮saj膮ce i naprawd臋 wielkie g贸wno mnie obchodz膮,pilnuj lepiej swojego obecnego bo te偶 da ci nog臋 :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jsnxkmsn
AL w twoim co drugim wpisie obecn膮 偶on臋 twojego by艂ego nazywasz k...膮 widocznie ma ch艂op s艂abo艣膰 do takich z przesz艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

O karinka ma klony???A co do kurwy jak nazwiesz kogo艣 kto pracowa艂 w agencji towarzyskiej? Kto rozpierdoli艂 rodziny w sumie pi膮tce dzieci? Tak to jest ta wasza 艣wi臋toszka co to teraz jest wzorow膮 偶on膮 i zapomnia艂 w贸艂 jak cielakiem by艂.A wulgaryzmy jak mo偶na nie reagowa膰 jak kto艣 pisze o dzieciach pomioty pytam si臋 czemu s膮 winne te dzieciaki?Kim jest kobieta kt贸ra wszystkiego najgorszego 偶yczy c贸rce swojego m臋偶a wreszcie kim jest ten ojciec kt贸ry na to pozwala?To super druga 偶ona kt贸rej wolno wszystko no nie!!!A ten pomiot to dla niekt贸rych lepiej 偶eby znikn膮艂 z powierzchni ziemi fajne mamusie nie ma co.Nigdy nie przysz艂o by mi do g艂owy by syn mojego faceta by艂 w jakikolwiek spos贸b poni偶any czy nie mia艂 pomocy gdyby jej potrzebowa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do A.L
Na pewne wpisy nie powinni艣my reagowac. dlaczego? bo maj膮 za zadanie mocno sprowokowa膰. A.l nie schodz ze swojego poziomu i to wystarczy, inaczej tworzysz wod臋 na m艂yn. co najmniej dwie strony to niewybredne inwektywy. nie ruszaj, bo 艣mierdzi, nie ma sensu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AL ju偶 dawno
pokaza艂a , 偶e nie ma poziomu. Jeszcze p贸艂 roku temu kamuflowa艂a swoj膮 jadowito艣膰 a teraz nawet si臋 z tym nie kryje. A co ciebie upowa偶nia do wyzywania nowej kobiety by艂ego od kurew? P贸藕niej si臋 nie dziw , 偶e inni te偶 do ciebie szacunku nie maj膮 bo panie o twoim usposobieniu na owy szacunek nie zas艂uguj膮 , tylko na pogard臋 albo ignorowanie.

Udost臋pnij ten post

A jak nazywasz prostytutki kt贸re kiedy艣 pracowa艂y w agencji towarzyskiej? Tak si臋 sk艂ada 偶e ow膮 pani膮 zna艂am wcze艣niej ona te偶 mnie zna艂a to ju偶 kit 偶e 艣wiadomie wpierdzieli艂a si臋 w ma艂偶e艅stwo i to nie pierwsze zreszt膮 bo to akurat jest wina tych frajer贸w ktorzy na to szli. Ja prostytutki czy to by艂e czy aktualne nazywam kurwami,by膰 mo偶e nawet takie panie potrafi膮 si臋 zmieni膰 to ju偶 nie m贸j problem,i nigdy nie kry艂am 偶e tej kobiety nienawidz臋 bo przez nich straci艂am dziecko. To s膮 rzeczy kt贸rych wi臋kszo艣膰 nie zrozumie p贸ki sama nie prze偶yje jaki ogrom ludzkiej tragedi mo偶e spowodowa膰 kompletna nieodpowiedzialno艣膰 ludzi,potem s膮 pomioty,bachory i b臋karty a gdzie odpowiedzialno艣膰 tego co je sp艂odzi艂? Pomimo tego ca艂ego z艂a jakie wyrz膮dzili nam oboje do czasu wypadku syna mogli艣my z by艂ym usia艣膰 i wypi膰 kaw臋 dzi艣 nie dzi艣 zrobi臋 wszystko by gnidzie dokopa膰 on wie dlaczego.

Udost臋pnij ten post