Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIULA..._

Dlaczego mało któremu chłopalowi zależy na samej dziewczynie?

Polecane posty

Gość MADZIULA..._

Już kilka razy zdarzyło się mi że chłopak zerwał ze mną bo nie chciałam z nim iść do łóżka...;/ teraz mam kolejnego i boje sie ze okaze sie to samo;(

Gość Sanderka1990
To był glupi! ;] Moj mnie kocha... robi dla mnie wszytsko i moge mu zaufac:D na 100% jest idealny! :D Nosi mnie na rekach!:] - dosłownie:D

Gość do autorki....
bo to wciąż nie ten...................musisz szukać, aż znajdziesz. A tym się zupełnie nie przejmuj.....te doopki szukają tylko przygód.

Gość MADZIULA..._
Szczesciara....;( Bo ja cche zeby chlopakowi na mnie zalezalo! A jesli od razu proponuje jedno to chyba yak nie jest;P

Gość dotka_mmm
Ale jesli tylko na sexie ma sie opierac zwiazek to chyba nie ma on wogole sensu;p Zafascynowanie sie kiedys skonczy;P

Dla faceta każdy związek opiera się a seksie!wiem to jest tragiczna prawda ale prawdziwa,świat nie jest taki piękny jak nie którym dziewczynom się zdaje,ale człowiek kocha żyć w utopi,dlatego wymyśla jakieś wyznania itp,KAŻDY CZŁOWIEK BOI SIĘ PRAWDY!!!!!!!!

Gość MADZIULA..._
A wiec rozumiem ze ty wolisz dziewczyne ktora sie z kazdym puszcza tak? A nie wolalbys takiej ktora tylko tobie to da?;P

Ja wolę prostytutki bo to uczciwy układ i nikt nikogo nie oszukuje i żyję w prawdziwy sposób,nie żyję złudzeniami itp,oczywiście jak kogoś poznasz to możesz siebie oszukiwać że ktoś cie kocha ale prawda jest taka że zależy mu tylko na twoich cyckach,dupie i picie,a jak dotatkowo jeszcze zrobisz mu loda to będzie w tobie zakochany na zabój!!!

Gość tralalalallalala
"Moj mnie kocha... robi dla mnie wszytsko i moge mu zaufac na 100% jest idealny! " jaaasne nie dawaj mu doopy wogole to zobaczysz jak cie kocha:D

Gość MADZIULA..._
heh nio tak... mam kolezanke co jak tylko mna jakiegos to z nim to robi... szkoda tylko ze kazdy potem ja zostawia a ona placze bo przeciez nic nie zrobila...;P

Jak widać ciebie też faceci się jakoś nie trzymają,a ty przecież też nic nie zrobiłaś!!twoja koleżanka miała chociaż trochę przyjemności z seksu a ty nawet tego nie miałaś,więc ponawiam swoje pytanie ,dlaczego nie lubisz seksu? i zadaje nowe:po co ci facet?

Gość MADZIULA..._
Widze ze ciebie nigdy nikt nie zgwalcil

Gość MADZIULA..._
Zatkało Buraku?

Trudno by było zgwałcić faceta ponad stu kilowego i o wzroście 194cm,ale jak ty miałaś tego pecha w życiu to nie wiem czemu chcesz na siłę znaleźć faceta z którym będziesz się bała uprawiać sex,po prostu spiepszysz sobie i temu facetowi życie,ja jestem złym człowiekiem więc dlatego nie pakuje się w jakieś związki po to żeby nie spiepszyć jakieś kobiecie życia a przy okazji swojego,więc albo coś zrobisz z swoim problemem albo lepiej żyj tak jak ja!

Gość oto moje zdanie na ten temat
alez zly i brzydki ma podejscie do zycia i kobiet musi miec jakies straszne kompleksy:P a kobieta nie jest tylko chodzacym seksem ale moze byc zyciowym partnerem i rzczywiscie trzeba miec szczescie by trafic na odpowiednia osobe seks jest istotnym elementem w zyciu kazdego z nas i wyobraz sobie zly i brzydki ze kobiety takze uwielbiaja seks przy czym musi znalesc sie partner ktory sprawi by tak bylo a takich jest niewielu a do autorki do lozka idz tylko wtedy jak Ty bedziesz miala na to ochote i tylko z kims kto bedzie godny bys dala mu cala siebie

Madziula, nie przejmuj się dobrze robisz. Jak trafisz na takiego, co naprawdę będzie Ci pisany i będzie mu zależało, to znajdzie sposób by Cię zdobyć, a Ty będziesz z tego powodu szczęśliwa. Niech ci, którzy szukają tylko seksu pożenią się z tymi, które wszystkim dają, napewno będą szczęśliwi. Ty bądź taka, jak podpowiada Ci Twoja własna natura. Nie będziesz żałować. Pozdro.

Wierz mi że mnie już nic nie zdziwi mnie tym świecie,ale jestem za uczciwy żeby siebie oszukiwać,ale ludzie kochają oszukiwać samych siebie i swoje myślenie!

Gość MADZIULA..._
Dziekuje wam;) walsnie takiego wsparcia szukalam;);*

Drobiazg Madziula, to od serca. W razie czego polecam się na przyszłość. Pa pa.

Gość zły i brzydki ma rację
Nie wiem jak wy, ale ja podzielam zdanie zły i brzydki. Nie wierzę, że są tacy faceci, którym nie zależy tylko na seksie. A słowa kocham cie i tym podobne bzdety są po to żeby osiągnąć swój cel. Dziewczyny naprawdę się nie oszukujcie. Kiedy zdałam sobie sprawę to przestało mi zależeć na facetach i teraz żyję sobie w spokojnej samotności.

Gość MADZIULA..._
mysle ze bede bo nie bedzie mi mogl nic zarzucic;P Sorki ale do sexu nie mozna nikogo zmusic! A ja nie zamierzam zatrzymywac chlopaka tylko tym BO TO NA DLUZSZA METE NIE WYTRZYMA!

Jak sama wspomniałaś zostałaś zgwałcona,więc z twoją seksualnością jest problem,więc po raz kolejny proszę cię o odpowiedz:PO CO CI FACET POTRZEBNY DO SZCZĘŚCIA?

Gość zły i brzydki ma rację
autorko, ja również mam podobne przeżycia, i uwierz, że lepiej będzie dla ciebie kiedy się pogodzisz z tym faktem, nie ma sensu przez cały czas się łudzić i przeżywać kolejnych zawodów Ps. Nie mówcie tylko, że w krasnoludki też wierzycie? :O

Gość MADZIULA..._
Chyba każdy szuka prawdziwej miłości! No moze z wyjatkiem ciebie... I przestan mnie atakowac! Kazdy ma swoje poglady i nie musisz na sile mnie do swoich przekonywac!

Gość MADZIULA..._
Jak widze dla ciebie ona nie istnieje.... U ciebie jest tylko sex wiec daruj sobie!