Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIULA..._

Dlaczego mało któremu chłopalowi zależy na samej dziewczynie?

Polecane posty

Gość as1
no popatrz jak ten swiat zawsze plata figle, mi zawsze zalezalo na samej dziewczynie a trafialem na wszedobylskie cichodajki

xoxoxo-Czemu myślisz ze jestem zdrowy psychicznie?z tego co wiem to z niektórymi moimi twierdzeniami sie zgadzałaś!więc nie wiem co ci w moich poglądach dziwi,mnie natomiast dziwi to że jak sama przyznałaś wiesz o tym że facetowi zależy tylko na seksie a mimo tego jesteś związana z facetem,czyżby tobie też tylko chodziło o sex?

Gość GFDFGFD
MADZIA A JAESTES DZIEWICA?

zgadza sie, strefa seksualna jest jedyna , w ktorej nie moge byc samowystarczalna. nie wiem czy to plus czy minus, ale takie sa realia. ps.zdrowy psychicznie to dla mnie myslacy logicznie

xoxoxo-dzięki za słowa uznania,jesteś chyba pierwszą dziewczyną która umie coś szczerze powiedzieć,większość piepszy zawsze coś o charakterze,bliskości itp,choć kobiety zawsze mówią ze najlepszy jest wibrator!!

Zły i Brzydki- przeczytałam Twoje wypowiedzi i mam wrażenie że strasznie sie na jakiejs kobiecie zawiodles...ja tez uwazam ze sex jest w zyciu kazdego czlowieka wazny ale nie zawsze najwazniejszy...jezeli facet na pierwszej randce tego wymaga no to sorry ale jest skreslony...w bardzo ostry sposob potraktowales autorkę...chyba za ostry...

tak, zdecydowanie podoba mi sie sposob w jaki myslisz i odbierasz swiat. zeby wiecej tak myslalo, zylo by sie lepiej i zdrowiej. nie spotyka sie tego czesto, to bardziej nalezy do przyszlosci, kiedy ludzie przestana zyc zabobonami.

LadyMagga-Potraktowałem tak ostro autorkę bo jeszcze nie wyrosła z pieluch i nagle wkroczyła w świat seksu w którym była szoku ze nagle ktoś chce z nią to robić,po prostu za dużo bajek sie na oglądała,po za tym jestem zły jak każdy człowiek i naprawdę szczery jak mało który człowiek,a co do kobiet to kiedyś zawiodłem sie na wszystkich ładnych kobietach lecz później zrozumiałem że kobieta jeśli ma wybór to wybiera przystojniaków zresztą podobnie jak faceci wybierają te który im sie najbardziej podobaja,więc miałem wybór albo być z dziewczynami które mi sie nie podobają albo iść na takie które mi sie podobają i bez jakiś sztucznych podrywów i starania sie po prostu kupić sobie taką jak mi sie podoba,chyba logiczny jest mój wybór bo jednocześnie mam wolność i sex!

ile masz lat jesli moge zapytac?? i na prawde nie wierzysz ze mozesz spotkac taka na ktorej sie nie zawiedziesz??

a moze jestes juz do kobiet uprzedzony...widzisz ladną i myslisz ta to przy najblizszej okazji by mnie zdradzila....a moze wlasnie tak by nie bylo... moze mnie tez bedziesz uwazac za dziecinna ale nie sadze ze kazda kobieta czy kazdy mezczyzna tak postepuje... moj facet tez nie jest bradem pittem czy innym tam wedlug niektorych przystojniakiem, nie ma willi, super samochodu a jest naprawde fajnym facetem....

A jaki miałaś wybór facetów?Czy jesteś piękną dziewczyną za którą każdy facet sie obejrzy?Skoro twierdzisz ze twój facet nie jest przystojniakiem wiec wynika z tego ze ci się nie podoba,wiec dlaczego nie znajdziesz takiego przy którym nogi będą ci miękły i nie będziesz mogła przez niego spać!!I będziesz mówić że twój facet jest niesamowicie przystojny!!!!

czy jestem piekna?? dla kogos na pewno tak a dla innego nie..normalka...a moj facet ma charakter ma w sobie cos co mnie do niego przyciaga i to sprawia ze jak to napisales miekna nogi..nie uwazam ze zeby byc interesujacym trzeba byc nie wiem jak bardzo przystojnym....

do lady, miedzy 20 a30- stka, a nawet 40-stka u niektorych, testosteron podejmuje wiekszosc decyzji, nic dziwnego ze tylu ludzi w pozniejszym wieku jest rozczarowana swoim zyciem(wczesniejszymi decyzjami). gdybys byla po 30- stce jak ja (34) to bym ci dala taka rade. nalezy spotykac sie z mezczyznami z ktorymi chcemy miec sex, a nie z tymi co wypada.

Czyli jednak marzycielka taka sama jak ja w tym wieku,zrozum dziewczyno że nie którzy wiążą się z kimś dlatego ze nie mają wielkiego wyboru,a teraz powiedz szczerze, jak by byłaś taką laska za którą obracają się wszyscy faceci i nie możesz się od nich opędzić to czy związała byś sie ze swoim chłopakiem?

kazdy wynalazek byl kiedys marzeniem...marzenia nas nakrecaja do dokonywania rzeczy z pozoru nieosiagalnych.sprawdzilam na sobie.dziala.grunt to nie poddac sie kiedy inni twierdza, ze sie nie da.fuck innych!

Gość takatamta
Zły i brzydki czyli jednak kiedyś próbowałeś "być zakochanym". Szkoda, że rozczarowanie zniszczyło marzenia a może i nawet coś więcej. Może już czas się podnieść, otrząsnąć, otrzepać iść dalej. To że włażąc do ognia oparzyłeś się nie znaczy, że grzejąc się w jego cieple nadal będzie nieprzyjemnie. Wybrałeś bardzo radykalny sposób. CZas pokaże czy dobry dla Ciebie. Założycielko topiku a jak u Ciebie?

Gość olejzpierwszego
słuchaj durna ksienszniczko :-D dałaś mu coś ?? nee to sie zamk

Gość MADZIULA..._
Heh.. o rany... Widze że Brzydki się broni rękami i nogami;D Darowałbyś sobie;P To ze tobie nie uklada sie w zwiazkach nie oznacza ze ktos inny niebedzie szczesliwy... Naprawde zal mi ciebie! Nie zycze nikomu braku uczuc do innej osoby!

Gość MADZIULA..._
A jesli chodzi o mnie to poki co nie zamierzam podejmowac zadnej powaznej decyzji!;) Jestem jeszcze młoda i poczekam na odpowiedniego... a moze juz mam;D hihi

Gość marcin32
Szukasz miłości? Nie wiesz, gdzie możesz znaleźć ukochanego? Skorzystaj więc z pomocy internetowego biura matrymonialnego: http://iduo.pl