Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIULA..._

Dlaczego mało któremu chłopalowi zależy na samej dziewczynie?

Polecane posty

Po prostu cię tak "kochali" bo mieli sex,jak byś im go odmawiała to by stwierdzili a po co mi taka kobieta skoro mam dziewczynę a muszę się masturbować,w ich oczach byłaś świetną kandydatką na żonę bo nigdy nie odmawiałaś seksu,więc byłaś pewną żoną która zawsze da swoimu mężowi jak będzie miał potrzebę,jak byś im odmawiała seksu to nikt by z tobą nie był a o chajtaniu to już zapomni!!

Gość Pytanie do Złego
Poczyniłeś błędne założenia. Spodziewałam się takiej odpowiedzi. Well, życzę powodzenia w życiu. Wątpię, że będziesz szczęśliwy za kilkanaście lat.

Myślę że nie będę szczęśliwy,ale też nie bardziej nieszczęśliwy niż z jakąkolwiek kobietą w stałym związku,ty się po prostu boisz prawdy o tym że faceci lubią tylko twoje ciało,po prostu nie wpuszczasz tego do świadomości bo boisz się że twoje życie by się kompletnie załamało i twoja psychika by tego nie wytrzymała!a teraz zastanów sie i pomyśl co takiego jest w tobie że facet chce z tobą być?Co robisz takiego że przyciągasz facetów?I po co facetowi taka zwykła osoba jak ty,no bo co ty mu w sumie takiego dajesz że szaleje za tobą!! Oczywiście ty na pewno nadal myślisz że znasz lepiej psychikę facetów ode mnie,tylko zrozum że ja chyba lepiej wiem co siedzi w mojej głowie!

niestety, zly ma znowu racje. do ''pytanie do zlego''. zrob eksperyment. poznajesz fajnego faceta, jest wyraznie toba zainteresowany, umawiacie sie, ty postanawiasz ze w zaden sposob nie bedziesz go stymulowac do chociazby myslenia o seksie, zadnego romansowania, flirtowania, trzepania wlosami czy seksy ubiorow. NIC zupelnie NIC w tobie nie bedzie mowic mu, ze kiedys moze miec z toba sex. jak dlugo potrwa twoj romans?

Gość Pytanie do Złego
Cóż, dalej snujesz swoje błędne założenia, Zły. Po pierwsze - nie napisałam wszystkiego. Po drugie zakładasz, że ja mam krańcowo inne podejście. Moje podejście jest podobne, jednak nie tak wąskotorowe. Myślę, że to, co widzą we mnie faceci, to mój zapach, czyli chemia. Wszystko sprowadza się do reakcji chemicznych w organizmie. Miłość to też reakcje chemiczne i nic ponad to. Możemy różnie to interpretować - jedni chcą wierzyć, że czynnie wybierają, a inni po prostu wiedzą, że to instynkt "wybiera" za nich. Zły, ty też nie wybierasz kobiet do seksu. To, co mogę dać drugiej osobie poza seksem, to to wszystko, na czym opiera się przyjaźń. Przyjaźń to rzadka i cenna wartość - z jednymi ludźmi się da, z innym nie. Tutaj selekcja działa w jeszcze bardziej skomplikowany sposób, niż w przypadku dobierania się w pary. Zgaduję, że w silne, wieloletnie relacje też nie wierzysz, Zły, ale ja owszem. Przekonałam się, że istnieją i tyle. xoxoxo - byłam też w 2 związkach bez seksu. Ten dłuższy trwał prawie trzy lata. Oboje uważaliśmy, że lepiej poczekać, aż będziemy trochę bardziej pewni (i to był jego pomysł, ja się początkowo wahałam). Po tych prawie trzech latach go rzuciłam. Załamał się, błagał mnie o powrót. W każdym razie na pewno pomyśleliście, że mnie zdradzał. A ja powiem - nie, nie robił tego. Nie miałby kiedy, bo razem studiowaliśmy, mieszkaliśmy i pracowaliśmy. Nie był też ASem - jego wielogodzinnych erekcji chyba nigdy nie zapomnę :P Ale oczywiście, choć takich związków jest więcej - wy macie klapki na oczach i uważacie, że to tylko wyjątki potwierdzające regułę. Prawda jest taka, że od seksu znacznie bardziej liczy się czyjś zapach. Na seks ludzie mogą czekać bez problemu, z niestrawnym dla ich organizmów zapachem sobie nie poradzą nigdy.

Gość takatamta
jeżeli uważacie, że facet jest z kobietą tylko dla sexu to ma to myslenie pewne błedy 1. czlowiek mysli ekonomicznie - im wiecej dla siebie za mniejsze naklady tym lepeij. Po co angazowac sie w zwiazek skoro DOKLADNIE to samo (sex) mozna miec u dziwki TYLKO za pieniadze. (związek kosztuje duzo wiecej) 2. dlaczego wiekszosc facetow chce zobowiazan typu dzieci? (dla mnie to zagadka do dzis - mysle, że chodzi o non omnis moria)

do pyt. do zlego zbaczasz z tematu, zaglebiajac sie za bardzo w nieistotne szczegoly. ekscytujesz sie jak ''prawdziwa kobieta'', a niczego nowego nie wnosisz. o tym, ze zakochiwanie sie to jest reakcja chemiczna w mozgu wiemy od dawna. o tym, ze zakochac sie mozna w prawie kazdym przy spelnieniu kilku warunkow, tez.itd. my chcemy dowiedziec sie czegos NOWEGO, ale wyglada na to , ze twoje doswiadczenia z mezczyznami nam w tym nie pomoga.

takatamta-pisałem o tym na początku że sex z dziwką,żoną czy też dziewczyną jest taki sam,a może że z dziwką to i lepszy bo ma doświadczenie i wie jak działać na faceta!Bo jaka jest według was różnica między seksem z dziwką czy dziewczyną?według mnie wszystkie plusy są na korzyść dziwek bo to facet dyktuje co ma robić i nic go nie interesuje czy ją boli czy też nie,a ona zdaje sobie z tego sprawę że to jest od niej chleb i musi sie poświęcać!!a co do dzieci to jakoś jeszcze nie mam instynktu ojcostwa,po prostu dzisiaj nie wystarczy dziecko wyżywić,trzeba go wykształcić,no i te wszystkie bezsensowne rytuały(chrzty,komunie itp)NIE,DZIECI TO NIE DLA MNIE!!

Gość takatamta
gdyby przyjąć Twoje założenia to większość facetów postępuje irracjonalnie bo tworzą związki a nie płacą za sex. czyli związek ma dla nich głębszy sens. .... tak tak pranie skarpetek itp. a związki z podziałem obowiązków? Czy sex z dziwką i partnerką jest taki sam.... nie jestem facetem.W odwrotną stronę sex z żigolo i partnerem to ZUPEŁNIE różne sprawy.

bezsensowne rytualy- ten problem nie istnieje w przypadku osob, ktore nie wyznaja zadnej religji. przynajmniej dzieci wyrastaja na osoby zdrowe i silne psychicznie.

Zobacz ile jest prostytutek w naszym kraju i jakoś wszystkie żyją na wysokim poziomie finansowym a przy nich ochroniarze itp,nawet nie masz pojęcia ilu tam jest żonatych facetów,po prostu mieli w życiu wypadek(małżeństwo) i starają sie go jakoś naprawić i jedynym najłatwiejszym wyjściem jest pójście do kobiety która będzie robić to co chce a przy tym będzie bardzo miła i kochana,czyli taką kobietą o której facet marzy,ty też na pewno za nim podstępem zaciągniesz faceta przed ołtarz to jesteś dla niego bardzo miła, masz zawsze ochotę na sex i pozwalasz swoimu facetowi na prawie wszystko,facet sobie myśli że trafił na kobietę ze snów,wszystkie kobiety to suki ale moja jest wyjątkiem i jak ten baran daje siebie prowadzić na rzeź myśląc że idzie do raju,a w rzeczywistości jak by wiedział że idzie do piekła to walczył by do końca i zapierał by się ile by się dało!!

xoxoxo bezsensowne rytualy- ten problem nie istnieje w przypadku osob, ktore nie wyznaja zadnej religji. przynajmniej dzieci wyrastaja na osoby zdrowe i silne psychicznie. Tak,tylko że jak nawet trafi się taka kobieta która wbrew rodzinne nie pośle dziecka do sekty to dzieciaki w szkole zniszczą takie dziecko,podobnie jak środowisku w którym będzie przybywał! W Polsce to raczej nie przejdzie,może że za 50 lat to tak ale na pewno nie teraz!szkoda by było tego dzieciaka.ludzie zniszczyli by mu psychikę i zawsze czuł by sie gorszy.

miedzy innymi dlatego, nie mieszkam w polsce. chociaz kocham polske, moja ojczyzna z wyboru jest za oceanem.

Ha ha , pierwszy raz słyszę, że wszystkie prostytutki żyją na wysokim poziomie. Zły i brzydki, piszesz sporo bzdur i masz coś nie tak z własną uczuciowością, wygląda na to, że nie dostałeś w życiu miłości i nie potrafisz jej dać. Seks, ok, jedna z podstawowych potrzeb człowieka, ale to nasze uczucia czynią z nas ludzi. Chociaż Ty jak widzę wolałbyś być niedźwiedziem. Masz sposób myślenia nastolatka, który właśnie zaczął poznawać świat seksu i po prostu mu na tym punkcie odbiło. Albo nienawidzisz ludzi. Seks jest super, a wzajemna miłość kobiety i mężczyzny to wspaniałe uczucie, którego nic nie pobije. Jeśli tego nie doznałeś, Twoje życie jest ubogie i bezbarwne, żaden seks nie zapełni pustki w sercu.

Gość takatamta
gdyby zonaci faceci chcieli naprawiac swoje błędy isciem do prostytutki, dlaczego nie podejmą dziąłań rzeczywiście naprawczych - rozwodu i życia w samotności. Chcesz powiedzieć, że większość facetów jest irracjonalna, czy może jednak większość facetów widzi różnicę między posuwaniem dziwki a kochaniem się z kobietą?

odwiedzanie agencji towarzyskiej przez samotnego samca jest znacznie lepszym rozwiazaniem niz, pakowanie sie w tzw. zwiazek. jest to bardziej uczciwe dla obu stron.

liho-widzę że bawisz się w psychologa!Po pierwsze zdefiniuj mi słowo Miłość,po drugie serce u człowieka służy do pompowania krwi w żyłach a za wszelkie uczucia odpowiada nasz mózg,po trzecie tzw, miłość mogą się tylko bawić ludzie atrakcyjni lub bogaci a nie ludzie nie atrakcyjni ani też nie bogaci,ale co ty możesz o tym wiedzieć,każda kobieta znajdzie swojego samca bo nam zależy głównie na seksie,po prostu z pewnymi faktami trzeba się pogodzić i zrozumieć że nie wszystko jest takie wspaniałe jak opisują nam to media,to że nie zaznałem miłości i że nienawidzę ludzi mówi mój nick wystarczy przeczytać,nie trzeba nawet myśleć.to że chciałbym być niedźwiedziem to chyba normalne bo tam u samców liczy się wielkość i siła a nie uroda i pieniądze jak u ludzi,wiec był bym w świecie niedźwiedzi atrakcyjnym samcem i miałbym seksu aż za dużo,co do prostytutek to nie wiem jakie masz doświadczenie w tym kierunku(nie wiem nawet jakiej jesteś płuci)ale jeśli prostytutka nie jest narkomanką to żyje sobie naprawdę dobrze,znam takie co wychowują dzieci które posyłają do prywatnych szkół itp,więc interes sie kręci,myślę że dobrze sie dogaduję z prostytutkami bo mam do nich szacunek,społeczeństwo uważa ich za margines ale tak naprawdę to są inteligentne kobiety które umieją wykorzystać potrzeby rynku.Być może ze moje życie jest ubogie i bezbarwne ale na pewno lepsze niż moich kolegów czy też koleżanek którzy są w związkach małżeńskich,poczytaj na tym forum ile jest nieszczęśliwych kobiet i mężczyzn mimo tego ze są w związkach,teraz to ja mam wrażenie że mówisz jak nastolatka która wierzy w jakiegoś księcia z bajki,tylko że jak by ten książę nie miał popędu seksualnego to nawet by nie spojrzał na ciebie i twój charakter oraz twoja inteligencja gówno by go co obchodziła!!

xoxoxo-jesteś chyba pierwszą kobietą która podziela pogląd faceta na temat prostytutek,dwa wyrazy działają na kobiety jak płachta na byka tzn:prostytucja i masturbacja,nienawidzą kiedy facet korzysta z tych dwóch rzeczy bo od razu czują się gorsze,niepotrzebne,brzydkie.

a co do przyjazni, o ktorej ktos wczesniej wspominal, to radze sprawic sobie psa, bo pies jest najlepszym przyjacielem czlowieka.

Nie wiem, jak zdefiniowałbym słowo miłość, ale to uczucie zna jednak wiekszość ludzi. To jest przeogromna chęć bycia razem, to pragnienie uszczęśliwienia kogoś kto w naszych myślach ciągle nam towarzyszy. To chęć okazywania przyjaznych uczuć, mówienia pięknych słów, patrzenia w oczy i tęsknoty, gdy jesteśmy w różnych miejscach. To pragnienie opiekowania się i zapewnienia bezpieczeństwa kochanej kobiecie. Bo ja jestem facetem. Jest i seks, ale na koniec. Przez seks doskonale przekazujemy kobietom nasze uczucia, wtedy to dopiero jest jazda. Seks bez miłości jest do kitu, sprawdziłem. Miłość bez seksu, jest możliwa i jest lepsza niż sex bez miłości, to też sprawdziłem. Miłość i seks w jednym to odjazd jakich niewiele życie nam funduje. Kto tego nie spróbował, nie ma nawet pojęcia co to jest dobry seks.

Gość Zły i brzydki łap za słownik
O Jezu, jakim Zły i brzydki jest idiotą, toż tego się prawie czytać nie da! Ortografia, składnia i cała gramatyka na poziomie podstawówki. Wstyd. Dobrze, że dawno pogodził się ze smutną prawdą - jest człowiekiem i szansy na fajną kobietę nie ma kompletnie żadnej. Ciekawe po ilu koszach wymyślił tę całą teorię. Prawda jest taka, że kobiety poza urodą doceniają głównie inteligencję i charakter, a tutaj zły i brzydki leży kompletnie. Aż żal go. Co do samego przekazu, to nie ma w nim nic wymyślnego, co i rusz jakiś równy jemu pajac wypowiada się w ten sposób na forum. Pozdrowienia

Gość aqu877
Każda z nas, bez względu na wiek, miejsce zamieszkania, czy status materialny potrzebuje ciepła i wsparcia drugiego człowieka. We współczesnym świecie coraz trudniej odnaleźć drugą połowę. Często w natłoku codziennych spraw, brakuje nam czasu aby rozejrzeć się dookoła siebie, poznać kogoś interesującego. Być może Twój świat jest za mały, a przyszły mąż mieszka w innym kraju? http://julie.pl/panie

do "Zły i brzydki łap za słownik"-Oczywiście że jestem idiotą bo nie interesuje mnie związek z dziewczyną dlatego że nie chce się mi na nią pracować,nie chce mi się ją pocieszać i nie chce mi się z nią dyskutować na głupie i bezsensowne tematy np w jakim kolorze ma być pomalowany pokój,i nie chce mi się spełniać jej zachcianek typu zrób to czy tam to,prostytutki taniej wychodzą a dają znacznie więcej niż żony czy dziewczyny,ale wiem że jestem głupi bo robię błędy ortograficzne i mam inne zdanie niż większość ludzi którzy żyją w utopi myślenia,przenoszą myśli poetów,pisarzy czy też reżyserów w nasze życie codzienne i kiedy mają 40-50 lat mówią to samo co ja teraz tylko że oni już większość swojego życia przeżyli i czują że go zmarnowali,ale cóż gdyby nagle pewne fakty dotarły do człowieka który ma 20-30 lat że miłość nie istnieje i jest tylko popęd seksualny po to stworzony przez naturę żeby gatunek nie wymarł to by był dla większości szok,taki sam jak by dowiedzieli się że boga nie ma itp,pamiętam w jakim byłem szoku i dołku kiedy miałem 4 lata i jak mi starsza siostra powiedziała że święty Mikołaj nie istnieje i prezenty rodzice dają pod choinkę,ale cóż jako dzieciak się z tym pogodziłem,widać że dorosłym ludziom ciężko jest się pogodzić z faktem że miłość została wymyślona przez człowieka na skutek przyjemności seksualnej! Ps:"Zły i brzydki łap za słownik"-widzę że dobrze mnie znasz skoro pewny siebie mówisz że na pewno jestem idiotą,myślę że na tej samej podstawie informacji stwierdzasz inne fakty np;to ze miłość na pewno istnieje,gratulacje szybkich przemyśleń na temat oceny ludzi i tego świata!

Dziad o gruszce, baba o pietruszce. Wszystko sprowadzasz do swojego ulubionego tematu, nawet jeżeli przedmówca traktował o czymś kompletnie innym. Czy to jest jakaś twoja obsesja? Gratuluję również wyciągania wniosków na temat moich przekonań wyciąganego na podstawie krytyki twojego poziomu językowego oraz kultury osobistej (która z tych postów aż bije). Brawo, brawo! Ps. Bardzo się mylisz co do mojego podejścia do miłości.

A wiec widzę ze wiesz jakie są moje ulubione tematy,wiesz chyba o mnie wszystko ale ze swojej ciekawości spytam cię co jeszcze o mnie wiesz?ja zauważyłem tylko tyle że lubisz oceniać ludzi!ale nawet boisz się pisać ze swojego czarnego nicku i zdradzić przynajmniej swoja płeć,domyślam się jakiej jesteś płuci ale lubię kiedy jestem pewien swoich domysłów!

Już wiem. Jest idealne rozwiązanie: spell check w przeglądarce. Może go włącz? Będzie cię łatwiej czytać. Czarnego nicka tutaj nie posiadam, bo wszedłEM tutaj przedwczoraj czy dzień wcześniej po raz pierwszy. Rozglądam się po tematach, jedne odsyłają do innych itd. - ogólne wnioski łatwo wyczytać z tego, co powiedziane powyżej. Skoro różne osoby piszą o różnych wątkach, a ty wszystko sprowadzasz do jednego: "seks! jesteśmy z kobietami tylko dla seksu! seks! seks! tylko seks, nic innego dla nas się nie liczy!" - to znaczy, że niewątpliwie uwielbiasz o tym pisać, być może jest to nawet jakieś lekkie psychiczne zboczenie - poczucie misji czy coś w tym rodzaju. Bo, tak na logikę, jeżeli ja piszę o twojej kulturze wypowiedzi i poziomie gramatyki, a ty mi na to odpisujesz "jesteśmy z kobietami tylko dla seksu, a ty się z tym nie umiesz pogodzić, pewnie wierzysz w miłość i tego typu bzdury" (oczywiście nie tymi słowami), to coś jest nie tak. W każdym razie znikam z tego forum, to jakaś porażka i kompletne dno intelektualne. Pozdrawiam

"Zły i brzydki łap za słownik"-Oczywiście ze wszyscy ludzie na tym forum są mało inteligentni,oczywiście że nasza inteligencja nie może sie równać z twoja!Tylko zastanawiam sie co takiego mądrego i inteligentnego powiedziałeś na tym forum?Na tym topiku to tylko powiedziałeś tyle że jestem idiotą i nie mam racji,wow ale mądre,długo nad tymi zdaniem myślałeś?oczywiście że świadczy to o twojej wielkiej inteligencji bo ja bym nigdy nie takiego mądrego zdania nie wymyślił,ale postaram się coś wy myśleć,o już mam:jesteś głupkiem na poziomie szkoły podstawowej,dobrze stąd wychodzisz bo my tu nie potrzebujemy takiego dna intelektualnego!!!Wow,teraz wiem że mądry jestem. Ps: Nie wiem czy wiesz ale najgłupszymi ludźmi są ci którzy uważają się za mądrzejszych od innych!!

zly, nie wiem, jak ty to robisz, ze pozostajesz zdrowy psychicznie, bedac otoczony tym ''chorym'' mysleniem. gratuluje samozaparcia.