Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIULA..._

Dlaczego mało któremu chłopalowi zależy na samej dziewczynie?

Polecane posty

Gość zły i brzydki ma rację
A teraz poważnie się zastanów czy w ogóle miłość istnieje :O Oczywiście nie mówię o komediach romantycznych, które robią kobietom z mózgu siano :O

Gość MADZIULA..._
Nie bede cie uswiadamiac bo ty jestes w tym NAPRAWDE dobry;P

Gość MADZIULA..._
Nie bede cie uswiadamiac bo ty jestes w tym NAPRAWDE dobry;P

Gość zły i brzydki ma rację
A i jeszcze jedno, czy to że już kilka razy zostałaś porzucona z tego samego powodu nie dało ci do myślenia?

Gość viva a la viva
seks jest czescia zwiazku, ja jako kobieta nie wyobrazam sobie tego zeby nie miec seksu w zwiazku,sama bym z takim facetem zerwala jak by nie chcial tego robic ze mna , nawet gdybym go kochala , taka jest prawda

Gość MADZIULA..._
Widze ze wszyscy chcecie mnie przekonac ze podstawa zwiazku jest sex... To jest wasze zdanie, ale prosze nie probujcie mnie przekonywac do tego!

Gość MADZIULA..._
po tygodniu mam to robic? Z facetem ktorego wogole nie znam?

Gość MADZIULA..._
COKOLWIEK NAPISZE TO I TAK ZOSTANE PRZEZ WAS WYSMIANA WIEC DARUJE SOBIE!!!!

Po prostu boisz się dyskusji,czyli dezerter z ciebie,nie masz argumentów itp,jesteś po prostu za mało inteligentna żeby ze mną dyskutować!!Przegrałaś w dyskusji,mam nadzieję że nie przegrasz życia!!

Gość cnotka bez cnoty
bo patrzenie sobie w oczy , calowanie i przytulanie to za malo w zwiazku,musisz byc bardzo mloda,jak podrosniesz to zrozumiesz co to jest seks i ze bez niego nie mozna zyc

Gość MADZIULA..._
Jednak zdaniem niektorych powinnam sie z kazdym puszczac bo na tym zycie polega! Dziekuje za rade!

Gość MADZIULA..._
niestety sprawia mi trudnosc! Przynajmniej wiem juz co moge polecic mlodym dziewczynom w moim wieku!

Kurde ty naprawdę głupia i naiwna jesteś a ja myślałem że po prostu się zgrywasz!Ajajaj,coś mi się zdaje że źle skończysz,szukasz faceta który nie lubi seksu!!Poszukaj wśród gejów,żaden cię nawet nie dotknie a i będzie szczęśliwy bo nie będzie uznany za geja,dla ciebie to świetne rozwiązanie!!

"Darmowe ebooki" .Darmowe, ale trzeba za nie płacić, huehue (nie mylić z takim wietnamskim miastem, to śmiech był). " Nie wierzę, że są tacy faceci, którym nie zależy tylko na seksie. A słowa kocham cie i tym podobne bzdety są po to żeby osiągnąć swój cel. " No to muszę cię zmartwić. Ilu jest sparaliżowanych od pasa w dół inwalidów, którzy po prostu są samotni i chcieliby mieć bratnią duszę? No tak, ale to nie są mężczyźni zapewne wg twoich kategorii. Ale pomijając ich, to nie będąc inwalidą jestem zaprzeczeniem twojej teorii. A wiedząc, że i tak w to nie uwierzysz, śmiech się do mnie lepi :) Jak dla mnie to wcale mi nie zależy na kopulacjach - już wolałbym mieć bardzo bliską przyjaciółkę, byle by nie miała żadnego kochanka.

Koń kawaleryjski-bo ty po prostu jesteś aseksualistą więc nie wiesz co to popęd seksualny,ty po prostu szukasz kucharki i sprzątaczki a nie panienki do pociskania,bratniej duszy to szukaj sobie w swojej wyobraźni a nie w ludziach bo człowiek z natury jest zły!

zly i brzydki ma duzo racji w tym co pisze, tylko opakowanie w ktorym stara sie to sprzedac jest za szorstkie dla wielu kobiet.

Nie, nie jesteś żadną suką. A ty, Zły i Brzydki, masz nietrafione wnioski. Po pierwsze z faktu posiadania instynktów goniących go do kopulacji nie wynika, że człowiek jest zły. Po drugie - wcale nie jestem żadnym aseksualistą. Po prostu jestem cholernie cierpliwy i na dodatek mam feudalną mentalność. Przy tym lubię odwlekać przyjemności na potem. Mam inne niż większość ludzi poczucie czasu. I to wszystko razem daje do kupy skłonność do niewymuszania na żadnego obowiązku uległości.

powiedzialabym, ze dopiero po 40-stce, gdy poziom testosteronu spada faceci zaczynaja wlaczac mozgi do podejmowania decyzji.