Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona przyszła mama

Czy wystarczy tych ubranek, bo zaraz oszaleję ? !!!

Polecane posty

Gość do selminki
Sama się przekonasz o czym piszę ;) Powodzenia i szczęśliwego rozwiązania życzę!

Gość saleminka8
moze i masz racje :P nie wiem jaka będę po porodzie,może nawet nie będzie mi sie chciało iść do wc :P wiem jedno-że szykuje się duży chłopak :) jak to lekarz określił "po tatusiu" który miał 4500 :P a ja skromne 3700 :) hehe ale czasami się zastanawiam po co mi body z krótkim rękawem i to w listopadzie :P szał kupowania chyba :) ale jakaś sie wypowiedziała,że ma ich 20szt a to już przesada...

Gość do AUTORKI TEMATU_________
Te dwa posty wyżej do Selminki były moje :) Mogę wam tak dla przykładu podać to co ja miałam, bo miałam nie dużo i w sam raz (wszystko w rozm. 62): 6 body z długim rękawem (bawełna) 4 pary spodenek (bawełna) 4 pary skarpetek (3 frotte + 1 z wełny) 2 czapeczki (miałam akurat z trokami, ale mogą być i bez troków, bo i tak ich prawie nikt nie wiąże) (bawełna) 2 pajace do spania (welur) 1 cienki kombinezon na jesień (misiek z poliestru) To wszystko. Nawet niedrapek nie miałam, bo wystarczyło naciągnąć troszkę rękawki i było dobrze (niektórzy nawet zakładają dzieciom cienkie bawełniane skarpetki, żeby nie wydawać kasy na rękawiczki, które przecież się wyrzuca za 3-4 dni)

Gość do AUTORKI TEMATU_________
A i nie to, że od razu chciałam kupować wszystkiego po kilka sztuk, tylko akurat w H&M gdzie się we wszystko zaopatrzyłam, rzeczy były w kompletach po 2 sztuki w opakowaniu (czyli po 2 czapki, po 2 sztuki body, po 2 pary spodenek, po 3 pary skarpetek, itp.), więc automatycznie uzbierało się tego troszkę więcej, bo planowo miało być wszystkiego po 3 sztuki, a wyszło 4. ;) Opłacało się na prawdę.

Gość do saleminki
Na to body z krótkim rękawem możesz zakładać bawełniane bluzki (takie rozpinane na napy przy szyi, lub na całej długości) jak będzie chłodniej w domu.

Gość do przerazonej
lepiej kupic ciuszki w wiekszym rozmiarze ja kupilam mniejsze za rada kolezanki i wogole tych ciuszkow nie wykorzystalam juz bym na twoi miejscu nie dokupywala w rozmiarze 56 tylko 62 ale tez nie za duzo maluchy bardzo szybko rosna moj ma juz 6mc a ciuchow po nim mam cala duza torbe podróżną nie denerwuj sie jak bedziesz cos potrzebowac to zawsze mozesz dokupic, powodzenia

Gość saleminka8
dobry pomysł :)