Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata Milewicz

czy korzystaliscie z wrozb ? jakie mysli macie

Polecane posty

Gość Renata Milewicz

na temat wrozb i wrozek czy korzystaliscie przez internet czy moze odwiedziliscie wrozke w domu /gabinecie ? czy sprawdzilo wam sie ? jakie odczucie mieliscie ? opiszcie :) Ja nigdy nie korzystalam , moze skorzystam w przyszlosci ale chcialabym poznac opinie ludzi korzystajacych

Ja kiedyś byłam u wróżki, moje koleżanki chodziły i wmawiały mi, że jest taka super i wszystko im się sprawdza. Poszłam, żeby im udowodnić, że się myliły. Udało się. Niestety nadal pół miasta chodzi do tej oszustki. Najgorsze, że ona wszystkim mówi to samo, a wszyscy jej wierzą. Opowiadała mi jakieś bzdury. Zniosłam jej zdjęcie faceta, który już nie żyje, a ona powiedziała, że mam się z nim nie wiązać, bo to egoista i że czeka na mnie przystojny prawnik :-D Jedyny prawnik jakiego znam, nie jest przystojny :-O

Gość Renata Milewicz
zawsze uwazalam ze z polecania to najlepiej, wlasnie boje sie tego ze trafie na oszustke :( a chcialabym kompetentna osobe ,ktora sie zna dzieki za twoj odezw

Gość Renata Milewicz
podbijam :)

Gość Angelika -
Witam! Nigdy nie kożystałam z usług wrózek i innych osób przepowiadających przyszłość. Nie zachęcam także innych osóc ponieważ można trafić na oszustki, które tylko czekają na naiwnych klientów. Jeśli jednak ktoś wybierze się do osoby, która wróży nie należy brać jej przepowiedni poważnie. Nie zachęcam jednak do uczęszczania do takich osób. Pozdrawiam!

Gość Renata Milewicz
dzieki rowniez za twoj wpis ja chce skorzystac , wiec poznaje opinie innych coz sama musze sie przekonac :) nie mam zamiaru do siebie wszystkiego wziasc