Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość CHASSE
Witam!!! :) proszeee panaaaa czepiacza pomarańczek:) a gdzie sie podział temat wiodacy tego topiku?????????? mam przyjemność czytac co tu napisano od samego początku i z utesknieniem wyczekuje Twoich opowieści. Niestety nie jestem osoba za która mnie bierzesz... dopingowalam Wam i smuce sie bo nie wiem co stało sie! :( A miało byc tak pieknie!!!

Gość CHASSE
To w rzeczy samej zbieżność dość niezwykła- LEW:) ale to nie jaaaa kokietowałam Ciebie!!! nie boje sie zaczerniac bo i niby czego sie bać??????????? ale!!!!!! do czego mi to potrzebne wytłumacz prosze ja taka nie rozumna jestem;) pytasz co sadze o przypowieści.... hmmmmmm jak w spokojnosci przeczytam całosć obiecuje szczera opinie tymczasem odpuść plisss:) w kwesti imienia- imion Ci ja wiele posiadam! a jedno to nawet wspólne mamy ENIGMA:P

Gość CHASSE
PS wklej mi prosze link z piosenka KORY - nie oceniaj mnie ani dobrze ani żle po prostu bądz .......

Niech będzie pochwalony J Ch Jestem Synem Boga, całkowitym, uzdrowionym i doskonałym, jaśniejącym w odzwierciedleniu Jego Miłości.We mnie uświęcone jest Jego stworzenie i zagwarantowane życie wieczne.We mnie miłość jest uczyniona doskonałą, lęk niemożliwy, a radość ustanowiona bez przeciwieństwa.Ja jestem świętym domem Samego Boga.Ja jestem Niebem, gdzie zamieszkuje Jego Miłość.Ja jestem Jego świętą Bezgrzesznością, albowiem w mojej czystości spoczywa Jego własna. Amen. Miłego, Wszystkim:-) http://www.youtube.com/watch?v=NJsXNSzFtSU&feature=related

Gość CHASSE
Nadejdzie taki dzień gdy przed pukajacymi otworza sie drzwi proszacy otrzymaja to o co prosili a płaczacy doznaja pociechu.Dzień dobry. Najbardziej niezwykłe są rzeczy proste ale wiedza to tylko Ciktórzy potrafia to dostrzec. Miłego dnia wajemnie życzę. Ta piosenka nie jest mi najbliższa ale za Kore dziekuje. ps Kiedy Bog chce kogoś doprowadzić do szaleństwa daje mu wszystko czego zapragnie.

🖐️:D Wczoraj byłem na weselu swojej 66 letniej siostry,w końcu znalazła swą prawdziwa połówkę,byli oboje bardzo szczęśliwi. Samotność nie jest ciekawym wyborem,cudownie gdy dwoje ludzi nawzajem się podpiera,gdy nie wraca się do pustego domu. :-)Chętnie bym kogoś doprowadził z pomocą Boską do szaleństwa;-) ale naprawdę super było by gdyby i ta osoba wobec mnie miała także takie dobre zamiary:-) http://www.youtube.com/watch?v=aa2Qvj4G8uY

Gość CHASSE
Szceść Boże ! :) spodziewałam sie ze utkniesz na poprawinach... ser. Casanowa:) skromnoscia to pan nie grzeszysz! :)

Gość CHASSE
Mimo woli zarumienilam sie! primo- niczego niczego niczego o mnie nie wiesz:P secundo- wciąż bierzesz mnie za kogos innego:)

Gość boga nie ma
ile mozna zyc ta bajka ? :o