Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość masz jeszcze Chasse
:) moze ona? jest mila i grzeczna:) skup sie na niej:)

:-)co do ,,czarta" ?wg mojej wiedzy istnieje, lecz osobiście nie chcę mieć z nim nic wspólnego,do niego można się zwracać,lecz to tak zwana czarna magia powodująca wyłącznie choroby i śmierć. moim mistrzem jest Jezus, to on swą energią miłości leczył ludzi, to on wyrzucał duchy z opętanych. To on moim zdaniem,poznał jako pierwszy moce i możliwości miłości tantrycznej,nie wykluczone,że z Magdaleną:-)👄

Gość teraz nie miec czasu
ale jak znalesc chwilke to posluchac i sie przyznac:D miec maly zasob slow, wiec nie wiedziec, czy tak do konca znac;) baw sie dobrze, kicam👄

Gość łapko nie psuj tu nastroju
:( już i tak dużo napsułaś :(

Gość CHASSE
http://www.youtube.com/watch?v=2FLb9mXCJmc nie sadz drugiego według siebie samego:P jestem nieustannie pomaranczowym CHASSE :P bymajmiej nie zmieniam nika tak jak TY. ..........+............... sie zaparłeś..........

Gość slowa znam ale nie jestem tu
mile widziana:) coz najwyzsza to doskonalosc i jakoby boska umiec zarzywac szczerze swego istnienia, bo to sztuka zycia jest dazyc do normalnosci , naturalnosci, pozbawionej sztucznosci, pychy i zarozumialstwa:) ktos kiedys madre slowa wypowiedzial, jestes takim jak cie widza i mysla o tobie inni, a nie takim jak my sami siebie widzimy i dobrze o sobie myslimy:) lapka

Gość powiem tak krzyzyku
jaka glowa taka mowa. widocznie zalsuzylam na to co zbieram:) nie wolaj mnie wiecej. lapka

Gość ale to nie bylo do ciebie
:) ale to bez znaczenia. nie zrobilam nic i nic na to nie poradze, ze mnie akurat nie lubia:) widocznie nie jestem typem do lubienia. pa👄

Gość juz nie chce niczego
psuc:) czasem wyslij usmiech w moja strone, odbiore i tez sie usmiechne. to tyle:)

moim marzeniem jest ich mieć choć tyle co Robbie Williams, może zajmę się śpiewaniem?:-) Ludzie,którzy tak myślą mogą wiele;-) Jeśli myślisz,żeś pokonany,będziesz pokonany. Jeśli myślisz, że się nie poważysz na coś, tak też będzie. Jeśli chciał byś zwyciężyć,ale myślisz,że ci się nie uda, Prawie na pewno przegrasz. Jeśli myślisz, że przegrasz,jużeś przegrał, Bo na świecie, w którym żyjemy, Sukces bierze się z woli człowieka- Cały tkwi w jego nastawieniu umysłowym, Jeśli myślisz,że się zdeklasujesz,jużeś zdeklasowany, Masz myśleć śmiało,by się podnieść, Masz być pewny siebie,zanim Kiedykolwiek zdobędziesz nagrodę. Zwycięstwa w życiu nie zawsze należą. Do ludzi silniejszych i szybszych. Prędzej zwycięża ten, Kto MYŚLI, ŻE CHCE ZWYCIĘŻYĆ. Napoleon Hill.