Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Chassuniu, Delfinko...wybaczcie...ale ten taniec i muzyka dla wytrwałych...hihi:)...ale same przyznajcie...jakie równouprawnienie nie dość że wszyscy podobnie ubrani to i jak za dawnych czasów...do kółeczka:) http://www.youtube.com/watch?v=G1CMN-PTYWw ...:) ...naprawdę integrujący taniec:) 🌼

Gość CHASSE
Gniewko jak bys wiedział co lubie.... taniec irlandzki jes cool :) fascynujacy znaczy sie :) ichniejsza muzyka z reszta również.Lece do miast coś Wam kupić?

Gość CHASSE
Gniewko jak bys wiedział co lubie.... taniec irlandzki jes cool :) fascynujacy znaczy sie :) ichniejsza muzyka z reszta również.Lece do miast coś Wam kupić?

Gość gdzies tam
Czyż byś sie stęsknił za mną??????dzięki za utworek ...piękny....przy tym wspaniały klip:)) Widzisz krzyżyku myślę ...nawet nie myslę ja to wiem....Ty masz dwa oblicza...tylko mnie zastanawia dlaczego? .... proszę ....przemyśl to i wyciągnij wnioski http://www.youtube.com/watch?v=WSahJwGVk2s

Gość CHASSE
zasłużyłam na cisze wiem.

Gość CHASSE
Wiem jak go topiłaś :) :):) Paulo Coehlo - czytasz go? Hejka Jedrula co Ty mi tak nagle Chassuniujesz???? Nie byłam jeszcze do spowiedzi i wciąż nie godnam.... aTY?

Gość gdzies tam
chassuniu tzn.....nie rozumiem

Gość CHASSE
Whe are you her Gniewkooooooooo??? uśmiechnij sie prosze:(