Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

............+.............

***************BARKA*******************

Polecane posty

Gość gdzies tam
co się z Wami dzieje....żyjecie czy nie....bo jak nie to idę spać;)

Gość CHASSE
Wiesz co Jedrek?????????? TY jednak jesteś ..................................nie możliwy :( facetowi w Twoim za przeproszeniem wieku wypada ciut wiecej ogłady przy kobietach zachować!!!!!!!!!!

Gość CHASSE
Idz sobie idz Ty Gniewko TY. Zamarzniesz ale jakiego powietrza sie nawdychasz to mmmmmmmmmm zazdroszcze!

Gość CHASSE
Idz sobie idz Ty Gniewko TY. Zamarzniesz ale jakiego powietrza sie nawdychasz to mmmmmmmmmm zazdroszcze! wszyscy mamy dzisiejszego wieczora czkawke...;):) i to nie nasza wina......... kafe zalecam zażywanie magnezu ;) gdyby sie tak stało że mi sie dziś nie uda tutaj dostać to Wszystkim dobranocki życze iiii spełnienia. 🌻

hihi...nie dąsaj się, nie dąsaj się...zresztą gwiaździste, zimne noce jest tak przyjemnie...;)...hmmm...domyśl się:)...zresztą jeśli sama powiedz czy wieczorne spacery nie są przyjemne:)..zwłaszcza jeśli nie obok, ale wraz z tobą jest miłość twego życia:)...wybacz że tak napisałem, ale wiem że zrozumiesz, taki mnie nastrój napadł..marzycielski... no a swoją drogą...jak żeście się rozkręciły z Delfinką to po trosze ta sieć na waszą korzyść zadziałała...taki "babski" wieczór wam zarezerwowała:)...no a mnie pozostało tylko z wesołymi tonami przygrać wam dla uśmiechu 🌼 http://www.youtube.com/watch?v=XsPSJBUoD9Y

hihi...nie dąsaj się, nie dąsaj się...zresztą gwiaździste, zimne noce jest tak przyjemnie...;)...hmmm...domyśl się:)...zresztą jeśli sama powiedz czy wieczorne spacery nie są przyjemne:)..zwłaszcza jeśli nie obok, ale wraz z tobą jest miłość twego życia:)...wybacz że tak napisałem, ale wiem że zrozumiesz, taki mnie nastrój napadł..marzycielski... no a swoją drogą...jak żeście się rozkręciły z Delfinką to po trosze ta sieć na waszą korzyść zadziałała...taki "babski" wieczór wam zarezerwowała:)...no a mnie pozostało tylko z wesołymi tonami przygrać wam dla uśmiechu 🌼 http://www.youtube.com/watch?v=XsPSJBUoD9Y

Gość gdzies tam
Wiesz krzyżyku to w porównaniu z poprzednim kawałkiem jest kiepe:))