jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 1, 2010 skąd wiem? wyczytałem także w internecie , a sprawdzam na sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minaretta 0 Napisano Styczeń 1, 2010 No tak, ja od lat uwazam na to, co jem i odzywiam sie nienajgorzej chyba. Kiedys bylam wegetarianka ale pozniej mi sie zmienilo i teraz ciezko mi do tego wrocic. Ale miesa jem malo.. A ty jestes wegetarianinem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 1, 2010 a modlitwa i kościół jako oczyszczenie także mają swoje działanie http://www.youtube.com/watch?v=T7SFvYlTAZQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu piekne sa tylko chwil. Napisano Styczeń 1, 2010 ja rowniez odzywiam sie zdrowo, staram sie...w domu panuje zaraza:D i mnie probujje zlamac...przyjaciele radza sie nie dac..niie dam sie;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu piekne sa tylko chwil. Napisano Styczeń 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Xd9arvf7nHQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 1, 2010 jeszcze nie :-) ale mógł bym, wiesz samemu wszystko gorzej idzie, lecz gdyby dobrało się 2 pasjonatów i stwierdzili by ,że warto żyć w zdrowiu jak najdłużej ... zadecydowali by: czyż nie warto przejść na dietę Gersona ? warzywa owoce soki? pychotka, a same flawonoidy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minaretta 0 Napisano Styczeń 1, 2010 No tak, w ogoel rozwoj duchowy...Tyle, ze ja go realizuje raczej poza Kosciolem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minaretta 0 Napisano Styczeń 1, 2010 dieta gersona na codzien , raczej pozbawilaby zycia duzej czesci smaku :D To bardzo radykalna dieta i chyba bardziej nalezy ja traktowac lecczniczo. Na szczescie wegetarianizm daje wiecej mozliwosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 1, 2010 jest wiele sposobów, wierzący nazywają go modlitwą , nie wierzący afirmacją, a to wszystko to samo:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu piekne sa tylko chwil. Napisano Styczeń 1, 2010 na takiej diecie mozna ...zejsc:D to nie dla mnie miesko wsuwam ale takie swojskie przewaznie, bez chemii. jest ok. mysle, ze po prostu chce mnie cosik zlapac ...z otoczenia, dzieki za rady, czosnek uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 1, 2010 smaku? mało jest owoców o różnych smakach?:-) no ale zamiast mięsa można moim zdaniem jeść także ryby, wiesz? najlepiej stosować rożne właśnie takie diety i sprawdzać to na sobie.:-)jak się czujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minaretta 0 Napisano Styczeń 1, 2010 Ja jestem wierzaca, ale wersja katolicka w wydaniu koscielnym jeszcze jest dla bardziej..ograniczajaca niz rozwijajaca :D przepraszam, mam nadzieje, ze Cie nie uraze..szanuje oczywiscie inne podejscia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minaretta 0 Napisano Styczeń 1, 2010 ja jadam ryby, soczewice i troszke miesa ale nie wiepszowine. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczkkkkkka Napisano Styczeń 1, 2010 http://www.akademiatroskliwejmamy.pl/konkurs/pokoj/10098 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie jest Regab Napisano Styczeń 1, 2010 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 1, 2010 należę do kościoła rzymskokatolickiego, lecz czekam na reformy takie jak zniesienie celibatu, i łatwiejsze sposoby na rozwód. w ewangelickim kościele żona odejdzie ,masz prawo znaleźć inną, tu masz przypisana do końca życia. to są tylko ustawy napisane przez kapłanów, ja ich nie uznaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu piekne sa tylko chwil. Napisano Styczeń 1, 2010 rybki jak najbardziej, lubie....zdziwylbys sie zagladajac do mojej lodowki,jest tego muuuultum http://surykaat.wrzuta.pl/audio/1lFoRlcq69G/dzem_-_blues_alabama potancujmy;) n a zdrowie.............:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 1, 2010 ja lubię także kury i koguty:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu piekne sa tylko chwil. Napisano Styczeń 1, 2010 rosolek mi sie zamarzyl:D ino skad to brac???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 1, 2010 pomarańczko :-) z kurnika, byle nie od Stokłosy bo on karmi kury w klatkach sztuczną paszą mielonymi kośćmi itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 2, 2010 trochę prawdy o was kobietki, dlaczego sfałszowano Biblie. ktoś z Was chciał zrobić niewolnice, a jesteście takie kochane istotki.:-) http://pl.youtube.com/watch?v=2y_sIPnAzo4&feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=U3w2j-Io3vA&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 2, 2010 nauczycielko!!! hej hej!:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu piekne sa tylko chwil. Napisano Styczeń 2, 2010 jestemy:P:D;) co z tego... fajne zyczonka dostalam, nie chce mi sie przepisywac, zbyt dlugie, ale sie posmialam....ktosik mnie przeprasza...podal moj adres...:Dszczesciu i radosci:Doby jeszcze zdrowie zawitalo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 2, 2010 co ja mam z tym wspólnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minaretta 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Jestem... Andrzeju... te reformy na pewno sa dobre, ale jek dla mnie to kropla w calym morzu... Juz w obrebie samych Prawd jest tyle zafalszowan, ze... Zaczynajac na samym obrazie Boga a konczac na tym, ze nie mowi sie o reinkarnacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Minar:-) poszłaś już spać? http://www.youtube.com/watch?v=aAIMa8-BlaE&feature=PlayList&p=A573E95DA2494238&index=34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu piekne sa tylko chwil. Napisano Styczeń 2, 2010 pewnie nic:) ale to takie.... sympatyczne:D nie bierz do siebie wszystkiego, co wypisuje, 90%to bzdury, wiesz o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 2, 2010 M podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś:-) Może następny Papierz zrobi porządek:-);-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jedenplusjeden 0 Napisano Styczeń 2, 2010 pomarańczko wiem wiem;-) nudzisz się :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zyciu piekne sa tylko chwil. Napisano Styczeń 2, 2010 przypomnialy mi sie biale???polskie??? orly:D znasz?? pamietasz??? "batory, statku jedyny dokad kierujesz swoj rejs...." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach