Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szu2

dlaczego mężczyźni boją się inteligentnych kobiet ?

Polecane posty

szu2: poprawiam się :) Fajnie się z Tobą gadało :) ;) Kolorowych snoof :) ;)

Gość Nie boją się inteligentnych
w ogóle, boją się inteligentniejszych od siebie- co trudne takie nie jest. Takowe natomiast podziwiają i o nich marzą. Zaspokaja ich natomiast bezpieczna przeciętność.

Jarrek_84: Obudziłyśmy się, możesz upuścić sobie trochę zalegającej żółci :)

Gość Redmończyk
inteligentna kobieta ? A co to takiego ? Kobieta może być co najwyżej dupczliwa, a inteligentna jest zawsze miernie.

szu2: chyba się zakochałam w Jarrku_84 ;). Widzisz chłopak dojrzały i inteligentny. Ale nie mogę mu tego powiedzieć, bo jestem odpowiedzialna za uczucia :D

oj emre... nie wiem czy jeareczek to odpowiedni kandydat na twojego ulubienca... zobacz ile w nim agresji cchesz go " oblaskawic"? tylko czy warto? hmm

Predatorka: masz rację, chyba porzucę myśli o nim ;) szu2: emre czytaj wyzej masz 2 - tez inteligetny nio nie wiem o co chodzi masz 2 Dziś do mnie trzeba drukowanymi :)

13.10.2009] 22:03 [zgłoś do usunięcia] Redmończyk inteligentna kobieta ? A co to takiego ? Kobieta może być co najwyżej dupczliwa, a inteligentna jest zawsze miernie.

szu2: No to teraz mam zagwostkę, bo wcześniej też się pojawiali inni inteligentni. Zaczynam wierzyć w mężczyzn.

to znaczy że albo uważam się za inteligentniejszego od każdej kobiety albo nie mam zamiaru jej wykorzystać ;)

szczery dolacz do nas;) pobredzimy razem.. ile mozan dywagowac o wszelkich nieszczesciach tego swiata;) zostawmy cos na jutro;):)