Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksjafkjfdsasjfasdjfsd

BERSHKA chce zalozyc sklep help!

Polecane posty

Gość ksjafkjfdsasjfasdjfsd

Chcialabym ostworzyc w moim miescie (80tys mieszkancow) sklep bershka ale nie wiem jak sie za to zabrac. Gdzie zadzwonic? Czy trzeba miec na to jakies pozwolenie? Bardzo prosze o jakies informacje :)

Gość wiesz co ci povviem
beresha to zara chyba nie masz szans oni nie szukaja franczyzobiorców

Gość DGHDGND
POSZŁA PO ROZUM DO GŁOWY

Gość jdsskjvdsavjdsv
wlasnie sobie poczytalam i pisza ze nie ma szans na otwarcie tego sklepu ale nie wiem wlasnie dlaczego :(

ksjafkjfdsasjfasdjfsd Chcialabym ostworzyc w moim miescie (80tys mieszkancow) sklep bershka ale nie wiem jak sie za to zabrac. Gdzie zadzwonic? Czy trzeba miec na to jakies pozwolenie? Bardzo prosze o jakies informacje ale z Ciebie biznesłomem. Ci mieszkańcy - to jakies miasteczko bogaczy? Myslę, ze przy cenach tego towaru i małej liczbie ludzi, długo byś nie pociągnęła.

Juliusz Cezar Julek, nie istnieje słowo franczyza. Jest franchising.

Kozacki sklep, kozackie ciuchy, ale drogie,ten sklep sie nie nadaje na tak male miasto.Nie chce potepiac Twojego pomyslu,ani swoim zdaniem niszczyc marzenia,ale moze otworz jakis inny sklep:)

Gość dsafdsakjfsakjd
myslalam duzo o tym, ze male miasto itp, ale mam nastoletnia corke ktora zna sie na modzie itp i co tydzien jezdzi do krakowa wlasnie z wzgledu na bershke zeby kupic ciuchy, z tego co wiem jej znajomi tez nazekaja na to ze nie ma fajnych sklepow itp. Przeziec to ze malo jest mieszkancow to nie oznacza ze sa biedni i ich na nic nie stac, mysle tez ze do sklepu przyjezdzali by ludzie z poza miasta bo slep chcialabym otworzyc w powstajacej u nas galerii handlowej ;]