Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżela_19_Wrocław

Jak spotykać się to tylko z Zamożnymi

Polecane posty

Gość Normalny chlopak
Hahahahahhahahahaha " troche o mnie.............- ciekawie czym zajmuje sie ten twój facet ciekawie co ty oferujesz mu poza swoja uroda??" Czy wyobrazasz sobie kogos w wieku 26-27 lat kogo stac na lambo za>800 tys zl i doszedl sam do tego??? to nie jest kurwa USA , on nie jest pilkarzem czy raperem ..... Ale ma bogatych starych:)

Gość troche o mnie.............
nie wazne czym sie zajmuje... to nasza sprawa oprocz urody? heee chyba sporo pieknych dziewczyn krecilo sie kolo niego wiele wybral wlasnie mnie. za rok skoncze prawo naUW, wiec glupia nie jestem, mowie biegle w 2 jezykach, poza tym moj maz jest najwazniejsza osoba w moim zyciu i mam w d... tych ktorzy jezdza po mnie bo jestem ze stARSZYM i bardzo zamoznym facetem - zazdroszcza

oj naiwna naiwna a czemu pytasz czy on ma na imię Tomasz???? czy znacie się??????? ile masz lat?? poza tym, on nie ma 27 lat, nie wiem skąd takie bajki wyssałeś?? Facet którego poznałam ma ponad 45.

Gość wez odejdzi material girl
wykształcenie nic nic nie znaczy - dla mnie ejstes głupia blachara

Gość poległam na miejscu
moj maz jest najwazniejsza osoba w moim zyciu to ty masz męża ??/ :D, :D, :D

troche o mnie............. pewnie że zazdroszą, bo jednak wolał ciebie a nie te szmatławce które by jeszcze zapłaciły za sex z nim, kochana ciesz się życiem, miłością i córeczką, bo wygrałaś na loterii

Gość Normalny chlopak
Chyba ze tak ....:D ale w takim razie on chce sie tylko pobawic ...:) znudzi sie znajdzie nowa:D i do tego od teraz bedziesz kojarzona jako dziwka przez wszystkich:)

Normalny chlopak tzn przez kogo?:) co ja na wsi mieszkam że mam sie przejmować co ludzie powiedzą, może ty tak to rozumiem, mnie nie obchodzi co mówią inni bo nie mam na to wpływu, i jacy nie bylibyśmy i tak zawsze będę pierdolić taka prawda

Gość tezmambogategofaceta
bedziesz kolejna zaliczona przez lamboo -jesli to uwazasz za satysfakcje i osiagniecie TO WYBACZ ALE WIECEJ PYTAN BRAK!!

Gość Normalny chlopak
Na miejscu tego goscia skurwil bym cie ostro:D

ważne że on mi się podoba a ja jemu, mi imponuje jego doświadczenie, mądrość, wiek, wygląd, no i wiadomo $ też w jakimś tam stopniu:) on musiał sie troszkę postarać wczoraj żeby mnie zaprosić na soczek bo alkoholu nie piję w przeciwieństwie do piwoszek stąd. Dzisiaj się z nim spotkam i specjalnie znam relacje tutaj wam.

co wy sie tak uczepiłyscie tej małolaty jak chce byc atkim facetem droga wolna, o wy sie tak czepiacie nie rozumiem was kobiety. niech korzsta z zycia bo poxnij bedzie zalowla ze nie wykorzystala okazji

Gość OnaWieCoJestWazne
Super Andżela, ze znalazłas faceta ktory ci odpowiada - ma kase wiadomo zaradny - kurcze co tu kryc to wazna cecha u mezczyzn Pamietaj tylko zeby odpowiednio sie do niego zabrac i nie wypuscic - moja kumpela fajnego znlazla - ona naprawde nizła laska, lala że wszyscy sie za nią oglądją, ale ten dupek zabawił sie nią przez pół roku i zostawił dla takiej przecietnej baby ze szok - mojej kumpeli powiedzial ze faja z niej dupa ale wstydzi sie jej bo nie ma mgra!!! a jego dzieci musza miec matke na poziomie i gadal bzdety ze niby gotowac nie potrafi a kto mu sie domem zajmie? Normalnie masakra! Wiec podejdz do sprawy odpowiednio :) Powodzenia

Gość sam sexxxx
Andżela_19_Wrocław pkaz zdjecie ,zebym wiedzial jak wyglada typowa wroclawska dziwka:)

Gość YoungandRIch
:D robie dokladnie to samo co ten koles tyle ze nie mam az tak dobrej fury noi i jestem mlodziutki:) Dziewczyny leca jak widza czym jezdzisz .... gatka szmatka wychodzisz na parking pokazujesz co tankujesz a jej juz majtki spadaja:) pozdro dla fajnych foczek:)

wiem w iem, ja już tam wiem jak go odpowiednio osaczyć:) heheheheh zatańcze dzisiaj mu to http://www.youtube.com/watch?v=W3gRLGvdi1o&feature=related wiem wiem sa tacy pojeby, ale po wczorajszych 4 godzinach rozmowy wiem że nie zależy mu na mgr:) liczy się wygląd i osobowość:) mam lajtowego shoka, nie wiem co włożyć na siebie, ale pewnie coś sexownego:) tak właśnie myślałam nad tym np czarna mini , kozaki na szpilce za kolana i kremowy korzuszek.

Gość poszukujeKtoPomoze
tez chcialam bym takiego poznac( co musiala by zrobic i gdzie isc?

Gość Ewikawww
Zazdrosne grube lochy:)

Gość OLLLCCIIIAAAKK
a my z koleżankami kiedyś na jaja wyszukałyśmy na annonsach erotycznych ogłoszenia panów i dla jaj umawiałysmy się z nimi, nie uwierzycie jacy to faceci byli, prawnicy, biznesmeni lekarze:)

Gość a jak wam ta
noo bogaci faceci nawet w sexie są o wile lepsi, serio

Gość Blondyneczka_Mazowieckie
ile wasi faceci maja lat? mój ma 34

Gość Katowice_A
a ja np mam stałego sponsora, spotykamy sie i za moj poswiecony czas płci mi, kupił mi mieszkanko, autko, opłacił z góry cały rok studiów , sponsoruje kosmetyki drogie, ciuszki wycieczki:)