Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna dziewica___29

mam 29 lat, jestem dziewicą i jestem dumna!!!!!

Polecane posty

Gość etam młoda
TAk zle nie będzie

Gość emma___
no, tylko to czekanie...to nie zalezy od nas...tak mi sie wydaje;

Gość emma___
w glebi duszy to chcialabym by na dyskotece wzial mnie jakis zdecydowany, meski dresiasz :classic_cool: najlepiej od tylu, za wlosy trzymajac i rznac ostro jak nie przymierzajac, kandyjscy drwale rzna drzewa

Gość emma___
podszywaczu- to bylo serio smieszne:) :) :) ale tylko nie dresiarz! niech to bedzie gwiazda rocka! :)

Gość etam młoda
Same zrobicie jak uwazacie

Gość emma___
etam mloda, il e masz lat>? no tak, kazdy robi jak uwaza. ja powiedzialam co ja mysle;

Gość etam młoda
mam 52 lata wiec wiem co nieco o zyciu :) jak chcesz trzymac dziewictwo dla "tego jedynego" to trzymaj tylko ze on moze nigdy nie nadejsc jak mowilam zrobicie jak uwazacie tylko zebyscie nie stracily najlpszych lat, na szczescie ja nie stracilam, ale to dzieki mojemu wujkowi Alojzemu

Gość emma___
dla "tego jedynego' ale nie po slubie :) dzieki za rady; wiem ze gdy bede z chlopakiem to nie bede grac roli cnotki :) a co z wujkiem Alojzym?

Gość emma___
tylko wie Pani o co chodzi...to nie jest takie easy spotkac faceta i jest ok. ja juz takiego jednego znam 4 lata i chocbym ubrala sie cala na zielono i odspiewala hymn narodowy to by go raczej nie wzruszyło; :)

Gość etam młoda
och, wujaszek pokazal mi wszystko co powinna umiec prawdziwa kobieta :)

Gość emma___
nie mam takiego wujka- chyba powinnam powiedziec na szczescie.

Gość emma___
ale mam Maćka, ktory nie zauważa mnie zupelnie a jesli i nawet to ignoruje chyba;

Gość taka jedna 24
mnie najbardziej rozwalił tekst autorki o mściwym Bogu zsyłającym grzyby na niedziewice:):):):):) lepiej żebyś ty w ogóle tego chłopa nie miała, bo z ciebie będzie autorko taka kłoda że żal mi faceta już na wstępie

Gość do dumna dziewica___29
a później się z tym mężem rozwiedziesz, bo nie mogłaś się wyszaleć za młodu, albo jego wacuś nie bedzie Ci odpowiadal ;)

Gość taka tam jedna z...
nei chciało mi się czytac wszystkich wypowiedzi.. a wiec ja mam 21 lat i tez jestem dziewica w wyboru mam chlopaka ktorego kocham ale nie mogę z nim tego jeszcze zrobic bo hmm ,, nie mamy warunków,, czyli i ja i on mieszkamy z rodzicami a jak tylko ma do czegoś dojsc to już ktoś przychodzi.. ale nie zamierzam czekac do ślubu to mowie od razu.. Nie wszystkie dziewczyny ktora uprawaija sex z chlopakami musza sie nie szanować.. Ja szanuje siebie a mimo to chce to zrobić z chlopakiem ktorego kocham czy to zbrodnia? I czy teraz ktoś mnie nazwie szmata.. ehh

Gość same cnotki niewydymki

Gość xxyx
dumna dziewica___29 Patrz, a ja myślałem że takie kobiety nie istnieją... dałaś mi nutkę pozytwywnego zaskoczenia, myslałem że wszystkie są już dzisiaj szmatam:D. Pozdrawiam