Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna dziewica___29

mam 29 lat, jestem dziewicą i jestem dumna!!!!!

Polecane posty

Gość dumna dziewica___29

przeraża mnie dzisiejszy świat łatwych panienek i szybkiego seksu, nikt się nie szanuje nigdy nie pomysleliście o tym, ze Bóg jednak po coś dał ten kawaek skóry zwany błoną dziewiczą? gdyby to nie miało znaczenia to by błony nie było to jest jak naznaczenie i dowód - która kobieta się ceni, a która nie.

Gość nie do końca jasne
a masz faceta?

Gość na pewno jesteś pasztetem

Gość dumna dziewica___29
nie mam żadnemu nie uległam oddam błonę tylko męzowi

Tak i dal nam tez wolna wole :D A zycie jest zbyt krotkie by byc grzeczna i zastanawiac sie nad tym czy jak bede grzeszna to beda mi podpiekac dupe czy jednak bede pila wino w chmurach.

Gość dumna dziewica___29
ważę 62 kg, więc się odczep tak was boli że można się szanować? jest tu ktoś taki jak ja?

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nie wydaje mi sie zeby to byl powód do dumy, to jest raczej żałosne

Gość nie do końca jasne
nikt nikomu nie zabrania zachowywać dziewictwa do nocy poślubnej, to nawet szczytna idea ale ile też może trwać takie zachowywanie? nie poznałaś nikogo do tej pory?

a poza tym sluchaj! Fajnie,jestes dziewica,ale co nam do tego? A poza tym jest wiele malzenstw ktore dopiero mieli pierwszy sex po slubie a potem sie rozwodzili i gdzie jest sens??

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
posiadanie dziewictwa nie jest rownoznaczne z szanowaniem sie

nikogo to nie boli :) ludzie sa wolnymi istotami i moga robic co chca :) a bedac dziewica do smierci nic nie udowodnisz. Nie chcesz seksu to nie - Twoja sprawa :) przeraża mnie dzisiejszy świat łatwych panienek i szybkiego seksu, nikt się nie szanuje jakby Ci sie jakis oswiadczył i zamowil u księdza slub na przyszły miesiąc to w ciągu tygodnia zrzuciłabys majtki :) no chyba ze nalezysz do tych co nawet w noc poslubna beda sie bały seksu :)

Gość sdfgsdfsg
Ej, wypraszam sobie nazywania jej starą! Ja mam 29 lat i czuję się jak młoda siksa! :P

Gość kaskadka
skoro nie masz faceta to skad wezmiesz meza??29 lat i dziewica. zal

autorko a co z kobietami kotre np czekały 2 lata na seks, potem po 3 latach facet je zostawił... czy one tez należą do kategorii szmat i kobiet ktore sie nie szanuja? puknij sie dziewczyno w głowę... bo od tego chronienia swojego dziewictwa padło Ci na główkę...

Gość koktajlekkk
Ale Bóg też kazał nam sie rozmnażac. A y skoro jeszcze jestes dziewica i na dodatek nie masz chłopa. To przy Twoim wieku to juz pewnie dziecka nie bedziesz miala. Zmarnujesz sobie życie czekajac juz w tym wieku na tego jedynego.

Gość dumna dziewica___29
"autorko a co z kobietami kotre np czekały 2 lata na seks, potem po 3 latach facet je zostawił... czy one tez należą do kategorii szmat i kobiet ktore sie nie szanuja?" widocznie nie przemyslaly komu dają normlany facet nie zostawi dziewczyny która ofiarowała mu po takim czasie błonę poza tym powinno się czekac do ślubu, bo przed ślubem różnie bywa

Gość kaliska
taaaaaaaaa najpierw poszukaj chlopa ktory kupi kota w worku a potem pogadamy

Gość koktajlekkk
No włąśnie przed ślubem zawsze mozna sie wycofac. A po ślubie to co zrobisz? Jak wam nie bedzie w łóżku wychodziło. On bedzie chodził zdenerwowany i rozdrazniony. Ty bedziesz smutna. Bedziecie sie mijac az wkoncu nadejdzie rozwod.

Gość niewiele osób jest szczęsliwyc
nigdy nie pomysleliście o tym, ze Bóg jednak po coś dał ten kawaek skóry zwany błoną dziewiczą? gdyby to nie miało znaczenia to by błony nie było - ciemnoty jak widać w tym kraju nie brakuje.

Gość dumna dziewica___29
ale co może nie wychodzić? patyczek i dziurka zawsze pasują

Gość koktajlekkk
Bóg sobie ja stworzył i już tą błone . Takim torem myślenia to możemy sie zastanawiać dlaczego Bóg stworzył taka chorobe jak rak i bialaczka? i że ona też na pewno po cos jest itp ;/;/;/

Gość dumna dziewica___29
no a co w tym dziwnego? dam mu błonę taka prawda a jak mam to okreslać? wianuszek? to wieśniackie

Czyli chodzi ci o to żeby facet zapłacił ci za twoje dziewictwo,czyli żeby się z tobą ochajtał ja chce cię przelecieć,wierz mi ze żaden facet taką wysoką cenę nie zapłaci,małżeństwo to bankrutcwo do końca życia dla faceta!!!