Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poirytowanaaa

polska - zacofanie pod względem finansowym na skalę światową!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość popieram poirytowaną
lidka ja też mam problem bo mieszkam w najdroższym mieście w polsce i nie jest to Wa-wa, a pensja nie jest adekwantna do kosztów utrzymania, pensja marna jak w małym miasteczku czyli 1200zł. ;/ duze miasto to złoooooo!

do jutra papa

Gość a ja sie przyznam
ze w tym kraju najlepiej zarabia się na nielegalnych interesach i wcale nic do takich osób nie mam, skoro państwo jest niesprawiedliwe to czemu oni mają być fer? jak ktos jest sprytny i cwany, i do tego ostrożny to niech robi co chce, np. taki diler narkotyków, szczerze mówiąc znam kilku, chociaż nie osobiście, ale żyją bardzo dostatnio z tego co słyszałam, oczywiście, że nie pochwalam jakiś mafii czy kradzieży, ale dilerka nie jest taka zła, zwłaszcza jeśli ktoś robi to po to żeby utrzymać siebie i rodzine

Gość Liddka
Interesy interesami,ale jak można popierać dilerke?!Ciekawe czy miałbyś/abyś takie same podejście gdyby ktoś Ci bliski wpadł w nałóg przez takiego dilera?Też byś uważał/a że jest to ok??

do :a ja sie przyznam - to co napisałaś/eś to już jest kretyństwo, debilizm itd. jak taki diler trafi do więzienia (a napewno trafi prędzej czy później) to rodzinka napewno będzie wniebowzięta, zwłaszcza ze zostanie bez grosza. WEŹ SIE PUKNIJ KRETYNIE KTÓRY PISZESZ TE PIERDOŁY!!

Gość tofki2
ludzie pewnie że nie jest w u nas kolorowo, ale jak ostatnio obejrzałam film o życiu w boliwii, to nawet się ucieszyłam że żyję w polsce, bo tam to już po prostu koszmar, szkoda tych ludzi, bardzo ciężko mają zwłaszcza kobiety

Gość tofki2
nie wspomnę o afganistanie, więc już tak nie narzekajcie