Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radoskoor

Jak wam sie podoba moja fryzura?

Polecane posty

Gość mlody Pies
Ekspertka ds. mody i urody prosze bardzo! zawsze modne i eleganckie fryzury. i nie emo! http://fryzury.info/fryzury/fryzury-meskie-2 13w490.jpg http://fryzurymeskie.files.wordpress.com/200 9/01/fryzury18.jpg http://wierszeicytaty.pl/foto/meskie2.jpg http://ikf.com.pl/fryzury-meskie/fryzura3420 07.htm chyba cie pojebalo .... i huj z tego ze dalas mu ladne fryzurki na zdjeciu skoro on i tak sobie ich nie zrobi bo ma inny typ wlosow itp itd...

Gość nie za stary jestes
na taki fryz?...29 lat..?

Gość mlody Pies
myslisz ze kazdy moze miec fryzure jaka mu sie podoba?

Gość do tego powyzej
są git

Gość do tego powyzej
ta pierwsza to dla modela lub geja

Gość dioqwjdioe
następna metroseksualna zniewieściała ciota...

Gość precz tandecie
tu chodzi o włosy- KRÓTKIE, a nie o beckchama :O

Gość bleblebelel

Gość wandziula
Mnie sie nie podoba, ale moze to dlatego, ze ja juz jestem dorosła i lubię normalne fryzury, a nie jakieś cwaniaczkowate koguciki.

Gość wandziula
A co do tych 4 ostatnich linków - pierwsza straszna; moze dobrze wygląda na jakims pokazie, ale sami przyznacie - jak sie zobaczy takiego na ulicy, to sie pomyśli - wsiowy głupek. ten drugi tez jakiś taki kogucik, nie podoba mi sie . Trzecia i czwarta fryzura - spoko

Gość troszke krytyki nie zaszkodzi
hmmm.Wiekszosc mezczyzn w Polsce scina sie na jedno kopyto i dlatego zawsze jak pojada do roboty za granice to wlasnie po fyzurze mozna poznac skad sa! czy nie stac Was na odrobine oryginalnosci i schludne obcicie wlosow a nie tylko wygolenie sie maszynka !!! a troche dluzsze wlosy wcale nie oznaczaja gejostwa jak tu niektorzy sugeruja.Sa oczywiscie wsklazania do ogoenia sie na krotko jesli wlosy sa cienkie ale na milosc Boska nie golcie sie wszyscy na jedno kopyto u fryzjerki Halinki na rogatce osiedlowej za 5zl!!!

Gość blanka.
nie podoba mi się. wyglądasz jak goblin. najfajniejsza fryzura to włosy 3-4 cm zmierzwione ;) bez żadnych dupereli...

Gość hxhjsys
a dla mnie fryzura jak fryzura, jak tobie się podoba to ok, mi nie musi, tak samo jak moja tobie, i nie przejmuj się docinkami, że jest passe i niemodna, takie wielkie elegantki czasami tutaj siedzą, że pożal się boże, każdy nosi to co lubi

Gość koko camden

Gość feregferg

Gość metafora taka
nie nawidze takich fryzur, i nie znosze zelu u facetow :P

najlepiej nie rób zadnej fryzury, to zabawa dla kobiet, facet ma byc skromny. Nie myśl o włosach, jak ci przeszkadzają to maszynka i czwóreczką.

Gość Anq25
fryzjerka z zawodu ... nie zawsze włosy musza byc wycieniowane...tutaj zamysl byl taki zeby bylo odcięcie...a czy to sie komus podoba czy nie to rzecz gustu...co do konturu to chyba też taki mial być...no ja bym jednak az tak odciętego nie robiła. Generalnie widzialam gorsze fryzury...mysle ze jak ta ci podrosnie na calosci 1 cm to bedzie ok...bo teraz te boki sa za krótkie do calosci nawet przy mocnym odcięciu. No i przerzuc sie z zelu na paste do wlosow!