Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miskaa78

Dr Broma

Polecane posty

Misia, teraz będę chorować na dyskotekę pod prysznicem hihi :D brzmi fajosko :D nie wiem czy mogę traktować pilingiem, lekko pilingowałam cycuchy to i pod nie mi ręka zjechała :) ale nie widać, żeby to zaszkodziło. na jednej bliznie to mam normalnie rankę taką zasklepioną, strupek taki.. zaszalał Bębenek hihi :) Karolcia, ja myślałam właśnie, żeby takie tabletki antycell rozebrać na czynniki pierwsze i je osobno kupić - wyjdzie taniej, a na dłużej. ale jakoś zebrać się nie mogę :P mam z konrada dwa staniczki, 65E (przyciasne) i 70D (zdecydowanie przyciasne), z Dalii mam 65F i bez puch upa jest gites, więc pewnie z konrada też 65F by było looknij na ich tabelkę i napisz co Ci wychodzi z niej :) Misia, a jak często siostra to foliowanie robiła? na lwią to faktycznie, BO by pomógł.. dr Bębenek mówi, że generalnie na zmarszczki to Botoks pomaga.. mi w kontekście mimicznych tak mówił.. nie wiem czy się stosuje wypełniacze na lwią.. daj znać jak się dowiesz :) a miałaś już botoks?

Gość anna__b
Hej Slonka :-) Jestem, jestem ale troche te masaze mi przeszkadzaja ;) Jest fajnie, smakowicie i aromatycznie. Tego mi bylo trzeba po tych tygodniach spania na plecach, zaklajstrowanym nosie i pancerniaku na piersiach ;) Misiu, na cellulit najlepiej dziala gleboki drenaz, ruch i dieta. Przyznam, ze ja w te miejscowe smarowidla nie wierze, chociaz nie mam jakiegos osobistego doswiadczenia. Na szczescie u mnie "pomaranczka" nie wystepuje, wiec mam znikome doswiadczenia z preparatami, a to co wiem to jedynie opinie zawiedzionych znajomych ;) Moze jednak nie do konca maja racje i jest cos co rzeczywiscie pomaga :-) Nawet nie wiecie jaki dzisiaj byl piekny dzien. Na plusie jakies 18 stopienkow i basen z goraca woda na zewnatrz byl doslownie przez wszystkich oblegany. Drink z palemka, kostium kapielowy i hop do goracego zrodla :) Tylko czemu wakacje sa takie krotkie :( Aaaa i jeszcze jedno ... sadze, ze jest tutaj wiecej "poprawianych" niz tylko ja ;) Jakos zbyt idelane te biusty po opietymi kostiumami :-)

czyli wychodzi, ze powinnam zamowic 70D Zastanawiam sie czy nie bedzie za luźny w obwodzie i za maly w miseczce hmmm..Chce zamowic, tu u siebie z angielskiej strony, ale to jest drogie i nie chce nie trafic :D

mam 89cm w biuscie i jakies 69cm wg ich tabeli 70D...brac? Z tymi tabletkami to dobry pomysł:D annie zazdroszcze!! U mnie strasznie leje i zimnno:(

Gość anna__b
karolka, pakuj sie i przyjezdzaj :-) U nas cieplo, slonecznie i jeszcze drinki rozdaja :-) BTW masz piekne wymiary :-) Co do Konrada, to "na zywo" oblookalam ich kolekcje przy okazji wloczenia sie po Polsce w ich sklepie w M1 na Slasku. Musze przyznac, ze jest bardzo zmyslowa :-)

anna_b z miłą checią:D Wypoczywaj poki mozesz :) A co do bielizny..jest poprostu sliczna:P Mam zamiar sie obkupic jak bede w PL, mam nadzieje, ze beda miec mooje rozmiary w sklepach:D

ja o stanikach gadać z Wami nie będę :? :/ :P jeszcze jakis czas rzecz jasna :P botox miałam na mimiczne efekt zarąbisty na lwa nie zadziałał ale pewnie dlatego ze ja już sie nie marszcze od czasu do czasu tylko sie zmarszczyłąm chyba na stałe..mam taki dołek pionowy i już wkurza mnie przeokrutnie może jaki hialuron..poczytam coś.. Anna kiedy wracasz bo mi sie oczy czerwone z zazdrości robią..?? ziąb leje mgły jak na wyspach brrr a pewnie bedzie jeszcze gorzej :( siostra smarowała sie raptem raz do dwoch na tydz - poważnie efekt był a nogi miała paskudneeeeeeeeee

Karolcia, 65tke weź.. dość szybko się rozciągają Ania, super Ci :) :) jeszcze te 18 st.. a u nas leje i leje. i leje! i jeszcze podobno ma lać :o buuu

kurde! poszukam w necie tego mazidła... poczytam tylko :P hihihi super, że jest u niej efekt :) no to może faktycznie jakiś wypełniacz by się nadał.. ja na razie jakoś się boję tego botoksu.. a co będę wstrzykiwać za 20 lat.. :o :P ale to raczej przejściowy lęk. do czasu, aż mi zbrzydną na amen te moje mimiczne :P :P

Gość anna__b
Kurcze, jeszcze tylko do soboty to lenistwo i powrot :( Nawet nie chce myslec o pracy, obowiazkach i szarzyznie w Wawie :( Co do wypelniaczy, to ja tez po 30 wiec wkrotce trzeba bedzie powaznie o tym pomyslec ;) Ja bardziej mam mimiczne od smiania niz te na czole ... Starosc nie radosc i tak wszystkie spotkamy sie na liftingu ;) ;) ;)

Gość anna__b
Misiu, ja mam w domu jacuzzi z koloroterpia, ale chyba to bardziej bajer anizeli rzeczywista terpia. Bardziej odczuwam dobroczynne dzialenie roznych dysz, hydromasazu czy masazu powietrznego anizeli pulsujace swiatlo czerwone, zielone, niebieskie czy zolte ;) Nie powiem wrazenia estetyczne sa, ale czy upiekszajace? ;) Sadze, ze to kasa wywalona w bloto ;)

Ania Kochana sie nie zrozumiałyśmy..mnie chodziło o swiatełka same w sobie że NIBY mi pomogą w walce z cellulitem nie ma tu emotsów nooo wkleilabym tego co ma rece koło głowy i zgina po dwa palce u rąk jednocześnie ( hihihihi ale zamotałam) ale fajnie wyglądają..nie mów że nie?

Gość anna__b
Misiu, wyglada baaardzo fajnie, ale na tym konczy sie dobroczynnosci tych swiatelek ;) Kobietki to estetki i lubia takie bajerki ;) Ja zreszta tez :-) Przez to Wasze gadanie o zmarszczkach, chyba jutro zapodam sobie jakas maseczke z masazem na twarz ... moze cos mi sie rozprasuje ;)

fajne toto :D Karolcia, E albo F nawet - ja mam coś koło 89cm w biuście i z E mi cycki wychodzą.. ale ja lubię zabudowane modele, nie takie delikatniusie koroneczki, może te koroneczki cieniutkie lepiej mieć ciut mniejsze niż większe.. nie wiem.. z tych zabudowanych i push up na moje 65/88-90 lepsze są F

Hello Laseczki:) Sorry, ale tydzień okazał się w pracy strasznie zabiegany i nie mam czasu tak często tutaj zaglądać, ale mam nadzieję, że nadrobię niebawem:):):) Co do staników to ja mam w biuście 93 pod 74, kupiłam wczoraj stanik WIES-MANN hihi rozmiar 70F, idealny. Ale ewentualnie mógłby być trochę ciaśniejszy, więc next time poszukam obwodu 65, tym razem nie było i nigdy nie miałam okazji zrobić przymiarki z obwodem 65. Sami, przeczytałam Twoją odpowiedź na zielonym dotyczącą depilacji laserem,ale odpowiem tutaj, bo tam prawie nie zagladam. Starsznie się na niego napaliłam, tylko jak pomyślę o bólu to jakoś mi się odechciewa.. poza tym mam bardzo daleko do Łodzi, więc nie wiem czy opłacałoby mi się jechać tam parę razy, chociaż z drugiej strony u mnie w mieście ceny są dwa razy większe, może poczekam aż ten laser przestanie być takim mega hitem i ceny trochę spadną, bo nie uśmiecha mi się jechać tylko na laserek taki kawał drogi, tymbardziej, że trzeba to zrobić parę razy.. cóź muszę odłożyć ten zabieg na kiedy indziej.. Misia, jak samopoczucie? Chroń się przed przeziębieniem i nie bój się niebieskich tabletek!:) Odnośnie palenia papierosów ja jestem paląca (wstyd:D) i przed operacją dostałam zalecenie aby nie palić..ale wiadomo-stres..i paliłam. Tylko dzień przed operacją się ograniczałam i spaliłam 3 fajki, w dzień operacji nie paliłam z tego co pamiętam i w dzień po operacji nie paliłam, bo się źle czułam to o tym nawet nie myślałam, ale już później znowu paliłam. Mi okurat to nie przeszkodziło w gojeniu, wszystko goiło się dobrze i sprawnie.

Omega dzięki :) dziś popaliłam sobie bo znowu dzień nerwowy i podejrzewam że będzie tak jak u Ciebie..dzień przed i dzień po i dalej..ja sie boję zarazków musze oddychać przez filtr :P MNie czeka wycieczka do szczecina czyli na koniec świata ale jeszzce nie wiem kiedy sie wybiorę.. staram się nie dawać przeziębieniu ale dziś akurat drapie mnie gardziel..to pewnie urojone bóle... Omega na różowym ostatnio jesteś na językach twoje piersi jako wzór..miłe, nie?

Tak? piszą o mnie? nie widziałam serio, bo ja jak tam wpadam to mało się wyopowiadam, raczej czytam, ostatnio to tylko wchodziłam na wątek o ślubach oraz na wątki o ustach (jakie wypełniacze za ile itp) i na nic poza tym nie wchodziałam, wiec nie wiem. Ale skoro coś miłego jest tam o mnie to zaraz się tam wybiorę i poczytam :D:D:D Kiedy będziesz w Szczecinie? I na ile? Będziesz w tej sprawie o której myślę? W każdym bądź razie, zapraszam na kawę:)

dziękuję - dokładnie w tej sprawie dzwoniłam do babki ale rozmowa telefoniczna to jedno ale pomiary i ostateczny wybór najlepszego rozwiązania na miejscu - nie ma sensu umawiac sie z nią gdzie indziej bo nie będzie miała całego asortymentu przy sobie.. jak będę sie wybierać dam znać na kawkę z miłą checia wpadnę :) http://www.beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=11083&start=720 tu popatrz sobie a swoją drogą ta dr z wątku nie ma specjalizacji z chirurgii plastycznej tylko ogólnej i patrzcie robi operacje plastyczne dziwny ten swiat..

dzień dobry laseczki... widzę, że poruszacie temat dziwnego forum w kolorze różowym, nie wiem czy warto ciągnąć ten temat...:D

wiem chyba tylko to co Wy (chodzi o Sami) i jestem tym do tej pory zbulwersowana i jakoś nie umiem sobie tego przetłumaczyć...:)

Faktycznie zagrywki poniżej pasa.. aldi a Ty co porabiasz na forum upiększyłas się czy dopiero zamierzasz? Ja za 2 tyg mam mieć podobno piersi w dużym rozmiarze :P

Misia, czyli nie wiadomo czy wogole w tym roku będziesz? Nie otwiera mi się ten link, ale weszłam ze strony głównej do tego wątku o opadaniu i faktycznie, podobają się innym:) ah, połechtało po serduszku:P

Misiu ja wiem, że masz mieć i że to już za dwa tygodnie - siedzę cichutko jak myszka od dość dawna i podczytuję Was :D Nie miejcie mi za złe, ze nie mam jeszcze cycków a zabieram głos :) ale znowu szukam jakiegoś dobrego lekarza.. i trochę czasu na to potrzebuje....

ależ będę miała Ci za złe ale to, że siedzisz cicho zamiast pisac z nami :P Liczę na rychłą poprawę !!!

hahahahahaha tak właśnie słyszałam, że napewno będziesz miała mi to za złe :D trzymam kciuki za Ciebie!! :)

Omega nie wiem czemu Ci się nie otworzył - u mnie maupiszon działa bo go sprawdziłam zanim wysłałam..ale cóż wyższa informatyka :D hihihih a czy w tym roku - nie wiem ja planuję szybko wydobrzec po OP i jechać ale to zobaczymy..przed to raczej nie dam już rady..