Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ojoj...

Prowokacje na forum

Polecane posty

Czemu Wy się tak z tymi prowokacjami podniecanie, prowo czy nei prowo co za różnica, forum do pogadania sobie więc sobie gadamy, jna jaki temat mamy ochote. Nigdy nei ma pewności czy ktoś robi sobie jaja czy nie... po co Wy się nad tym wogóle skupiacie i na wstępie każdego tematu zastanawiacie się czy ktoś mówi prawdę. temat się podoba to se gadamy mniej lub bardziej poważnie. Albo te oceny 0/10 albo coś tam... bez sensu. I co za różnica czy wierzymy w to czy nie. A tymbardziej jeśli widzimy prowo i chcemy się z autora ponabijać, co w tym dziwnego ??

Gość wszaderrtyu
nie wiem po co to robią albo ktoś zawzięty pisze-- nie odpisywać, to prowo !!!!!!! NIE PISAĆ,PROWO !!!!! mówiłam --przestańcie pisać ! hehe,bezsens

Dusza detektywistyczna się w was budzi? :P Hehe takie prześciganie się kto pierwszy wykryje, że autor mówi nie prawdę. Wtedy wyjdziecie na najinteligentniejszych na świecie bo nei daliście się nabrać, a każdy kto się w tym wątku wypowiada to skończony idiota bo daje się wciągac. Większej bzdury nie widziałam :P Wszystkie tematy to prowokacja wywołania dyskusji na jakiś temat. Czy to teaoretyczne podejście do problemu tylko, lub chęć pożartowania sobie z innymi, czy rzeczywista cheć usłyszenia opini na realny problem.