Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta1991

wpadka !!

Polecane posty

Gość NOTsmileE
ja też mam stracha choc to trochę inna sytuacja :( wie ktoś może czy test będzie wiarygodny przy stosowaniu antykoncpecji hormonalnej?

Gość NOTsmileE
a ktoś może wie?

Gość papapa
ja przez pewien czas bralam tabsy. zdarzylo mi sie w tym czasie robic test( nie jeden zreszta) i bylo wlasnie tak jak pokazywal test. koniec koncem okres i tak mi sie nie uregulowal, a ja tylko przytylam.

Gość NOTsmileE
ile ludzi - tyle opini na temat tabletek ale nie o tym ta dyskusja ja poprostu nie wiem czy test będzie wiarygodny skoro tabletki powduja, że krwawienie w przerwie między opakowaniami nie jest okresem to czy test bedzie pawdziwie wskazywal wynik :o ?

Gość inna00
do NOtsmile biore tabletki jestem w 5 dniu przerwy i okres wogóle nie jest okresem tylko jak sie podetre ciut krwi ale ogólnie podpaska sucha czy moge byc w ciazy tak sie boje;/

Cześć! dzisaj zrobiłam test płytkowy wyszedł negatywny. Kupiłam nastepny test i mam zamiar go zrobic w niedziele wtedy będzie mijać 2 tygodnie! kurde z jednej strony sie ciesze z drugiej boję się że test kłamie ale jeśli drugi test wyjdzie negatywny to umawiam sie na wizyte u ginekologa i badam się żeby tylko wykluczył ciąże no i czy jestem zdrowa i odrazu go prosze o recepte na tabletki anty trzymajcie kciuki!

Cześć! dzisaj zrobiłam test płytkowy wyszedł negatywny. Kupiłam nastepny test i mam zamiar go zrobic w niedziele wtedy będzie mijać 2 tygodnie! kurde z jednej strony sie ciesze z drugiej boję się że test kłamie ale jeśli drugi test wyjdzie negatywny to umawiam sie na wizyte u ginekologa i badam się żeby tylko wykluczył ciąże no i czy jestem zdrowa i odrazu go prosze o recepte na tabletki anty trzymajcie kciuki!

Gość no a jak tan
z okresem?? testy sie raczej nie myla :)

a z okresem to narazie go nie ma choć podbrzusze mnie pobolewa coraz mocniej. I tak myśle że jednak okres mi się spózni (zresztą jak zawsze) nigdy nie przychodzi na czas :) czyli mam rozumieć że testy nie kłamią ale i tak raczej powinnam iść jeszcze do gina prawda?

Gość Didi1989
Mnie kochana cały tydzień bolal a boli mnie tylko 1dzień przed i jednak test okzazał sie pozytywny.....

Mi własnie wyszedł negatywny. Jedna kresa tylko jedna! jezu :( umre chyba zrobie drugi test w niedziele jeśli ten wyjdzie negatywny to jak myślicie moge uwierzyć testowi czy jednak jeszcze iść do tego gina.

Gość Didi1989
Ginekolog zanim cie zbada tak czy siak woła testu...