Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen o victorii

Oczy jak ważne u faceta ?

Polecane posty

Gość sen o victorii

zwierciadło duszy podobno ? mam niebieskie oczy i myśle by je jeszcze wyeksponować kolorowymi soczewkami...co o tym myślicie ? czy można się zakochać w oczach ?:)

Gość tak mysle
oczy to pierwsze co jak patrze na faceta.....czy on tez "umie patrzec" ale nie zmieniaj swojego blekitu....oczy sa zwierciadlem duszy....;-)

Gość andeńka
ważne bardzo,ja uznaję tylko niebieskie,nie wiem czemu ale faceci z piwnymi wogóle mi sie nie podobają

Gość umc umc umc
oczy niebieskie zycie krolewskie oczy zielone zycie szalone oczy piwne zycie dziwne

Gość mariusz smutas
Ja mam sam zielone i uwielbiam zielone u kobiet na piwne mnie mdli osoby z piwnymi to w wiekszosci podle ludzie ...

Gość sen o victorii
ale ja nie chce zmeinić tylko podkreślić, często widze kobiet z bardzo "ostrymi oczami" które aż rzucają się w oczy :D

Gość omni pro Polonia
a wiecie , że ludzie o niebieskich oczach są ze sobą spokrewnieni ? mamy wszyscy wspólnego przodka :)

No i kolor też jest ważny Rusałka możesz przybliżyc swoja teorię dlaczego kolor oczu jest taki ważny ?

mariusz smutas Ja mam sam zielone i uwielbiam zielone u kobiet na piwne mnie mdli osoby z piwnymi to w wiekszosci podle ludzie ... no to jestem podła, fajnie wiedzieć :P

Gość andeńka
ja czytałam że wszysvy pochodzimy od tego samego jednego mężczyzny,ale o kobiecie nic nie napisali ;)

Regres - ciężko powiedzieć :P po prostu prostu podobaja mi się taki kolor i już po za tym prawdziwe zielone oczy są dość unikalne i rzadko spotykane :)

Gość mariusz smutas
hazel nie chcialm cie zroanic ale poporstu cuje ze taka kobieta gdyby miala byc moja potencjalna partnetrka czul by m ze to ona by mnei zdominowala a nie ja ją :)

hmm czyja wiem.. nie da się po kolorze tęczówki okreslić czy dana osoba lubi dominować ale skoro takie są twoje prywatne odczucia to ok niech tak będzie :) mnie z kolei podobają się u mężczyzn niebieskie, ale to chyba kwestia przeciwieństwa po prostu :P

Gość niewiemjaka
a mnie sie zawsze wydawalo ,ze co co maja oczy np.niebieskie to szaleja za oczami w innym kolorze ,a zwlaszcza za ciemnymi,oglnie ze szukamy czegos innego ,aby pomieszac geny ja np jestem blondynka o jasnej karnacji ,z niebiesciutkimi oczetami i barzo podobaja mi sie bruneci o ciemnych oczach...a piwne oczy -takie cieple i slodkie..mozna sie rozplynac...

Odpowiedz na temat; kolor oczu faceta ważny jest tyle co zeszłoroczny śnieg na Atlantydzie

Gość andeńka
a ja jestem szatynką z bardzo niebieskimi i tacy mi się właśnie podobają i nie ważne czy chudzi,grubi,tylko te oczy,taki myk

Cóż na to poradzę" w tym znaczeniu że kolor oczu nie jest najwazniejszy w doborze partnera ;)

Rusałka o 21.04 pisałas zgoła inaczej ;) łopot naszych flag jest zaskakujący ;)