Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ile zjem

jestem brzydka i wstrętna

Polecane posty

Gość wiem ile zjem

zmotywujcie mnie jakoś do zmiany swojego życia. aż flakami przewraca jak patrzę na te wszystkie atrakcyjne panie. yw macie kochajacych facetow a ja nic..jak sie zmienic???? zostaje operacja?

Gość zależy jakie masz rysy twarzy
jaki masz nos, kształt ust itd - najlepiej opisz się to ci doradzę

Gość taki czarek
to głupie społeczeństwo miesza Wam kobietki w głowach!!! waga nie jest wyznacznikiem waszej atrakcyjności.

byłem ostatnio w sklepie wielkopowierzchniowym i widzę dwie dziewczyny i 2 facetów pewnie pary, tak to wyglądało jedna z dziewczyn była ewidentnie brzydka ale dobrze ubrana, z sensowną fryzurą i makijażem i nawet robiła pozytywne wrażenie pomimo ewidentnej paskudności można też i tak

Gość musisz schudnąć
pierwsze wrażenie robi się ładną figurą, także popracuj nad tym, przejdź na dietę, ćwicz... nos możesz niestety tylko zoperować

Gość aparatkaaaaa
ja tam na wygląd nie narzekam....a i tak nie mam faceta :O

ale jaja, weź sie za siebie zamiast głupie topiki zakładać idź do kosmetyczki, do fryzjera, na solarium

jak chcesz wiedzieć to najgorzej z facetami mają ładne dziewczyny. trafiają na frajerów pasztety mają lepiej pod tym względem

Gość jacobs
No ,na solarium i koniecznie tipsy zrób sobie i jakąś lateksową mini i białe kozaczki z czubem oczywiście.

sory, ale jak źle się czujesz ze swoim wyglądem to raczej nie masz czasu na pisanie na forum... a bymnajmniej marnujesz ten czas zamiast iść np na fitness albo na zakupy!

myslicie że to tak hop siup i zaczne smigac jak leon zawodowiec po tych solariach i kosmetyczkach...:( zazdroszcze wam wszystkim urody.. czuje sie jak bluszcz

brzydka buzia ładnie wygląda opalona - raz na jakiś czas solarium nie zaszkodzi. Również poprawia samopoczucie:) tipsy? zależy jak tandeta to nie bardzo... ale wiecie co - lepiej mieć obgryzione pazury bo po co dbać o dłonie

Gość stokrotka___
to nie sa jaja sa ludzie ktorzy nie maja wziecia i juz :( wiem cos na ten temat

wiem ile zjem opalona buzia naprawde ładnie wygląda - idź tak raz na 2 tygodnie nawet a zobaczysz ze będzie lepiej. Dużo też może zdziałać nowa fryzurka:)

pewnie, że są a wśród nich są też tacy, którzy ten kiepski towar pakują w ładne opakowanie i jakoś to schodzi mnie nie masz czego zazdrościć ostatnio doszedłem już prawie do ostatecznego wniosku że jestem pasztetem

tak tak ... Nie dosć ze brzydka to jeszcze się zrobię na lampucerę ... czemu mnie kopiecie ... I tak jestescie lepsi ładniejsi czemu jeszcze dowalacie brzydkiemu

Solarium ok ... ale boję się ze bedą sie ze mnie śmiać tam że przyszla taka brzydka w solarium siedzą takie wylaszczone chude laski.. wiem bo byłam ale jako osoba towarzyszaca