Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły przeciętniak

Uderzać do przeciętnych czy zmieniać swój wygląd żęby mieć szansę u ładnych

Polecane posty

Gość Zwykły przeciętniak
Jestem na elektronice i u nas dziewczyn praktycznie ma, a jak już to typowe studentki w grzecznych swetrach

Gość A ja uwazam ze
Moim skromnym zdaniem, to pierdolisz 3 po 3.

Gość wwrrr
Ale Ty sobie, kolego, wymyśliłeś jakąś pierdołę, i bez przerwy ją powtarzasz. Owszem, Twoje prawo, jeśli Ci zależy, ja po prostu wyrażam opinię. W takich chwilach cieszę się, że nie jestem 'atrakcyjna' w rozumieniu, zakładam, takich chłopców jak autor. Powiedz nam chociaż, jakie laski są dla Ciebie atrakcyjne. I dziękuję za kwiatki :)

Gość zAAAj___
inzynier??!! skoro to dobry keirunek to dwa wchodza w rachube: architektura - na ktorej sa warte zachodu kobiety i budownictwo po ktorym wcale nie ma az taaakiej kasy o jakiej mowisz i do tego jest 200 skaczacych sobie do oczu na kazdym kroku prawiczkow. Myle sie??? ew mowisz o ETI/informatyce ale to taki bedzie z Ciebie inzynier jak..... co do tych kierunkow to patrz ad budownictwo

Gość Zwykły przeciętniak
Atrakcyjna kobieta musi mieć to coś, musi mi się podobać. Ale powinna mieć ładną buzię, być zgrabna, szczupła, zadbana i w miarę modna, z klasą

Gość wwrrr
Zapomniałeś dodać, że musi gustować tylko w przystojniakach, bo jeśli poleci na 'przeciętnego' za jego inteligencję, będzie tylko 'przeciętną'.

Gość Zwykły przeciętniak
Dla kobiet dzisiaj inteligencja faceta to tylko przepustka do ewentualnej kasy

Gość A ja uwazam ze
Niestety w dzisiejszych czasach inteligentni, charyzmatyczni, niemonotonni i zabawni faceci mają wzięcie. Choćby był z paszczy przeciętny, to będzie miał wzięcie. Większość niestety to nudziarze, panowie pakujący na siłowni i niedojrzałe cepy. Jeszcze trafisz na kolesia, który spełni wszystkie 3 niepożądane cechy, to o rany :O

Gość Zwykły przeciętniak
Nudziarzem na pewno nie jestem, bo umiem rozruszać towarzystwo na imprezie i przy drinku zawsze się dobrze bawię

Gość przecietniak zawsze bedzie
przecietniakiem, najwyzej dla pieniedzy jakas go zechce

Gość uderzaj do brzydul

Gość NAJŚMIESZNIEJSZE JEST TO ŻE
dla każdego ideał piękna jest sprawą indywidualną i kobieta, która dla Ciebie jest piękna dla innego może się okazać maszkarą i odwrotnie :p

Gość ale ogolne kanony piekna
sa przyjete

Gość ALE czy rzeczywiście każdemu
podobają się, np. te same gwiazdy, modelki, aktorki, piosenkarki? Dla jednego taka np. Paris Hilton to szczyt marzeń, dla innego to pokraka i brzydula :p Podobnie jest z facetami - jeden może się komuś podobać bardzo, dla innego wyglądać obleśnie.

Gość ALE czy rzeczywiście każdemu
A tak z ciekawości - jakie są te Twoje kanony pięna? Opisz mi taką dziewczynę, co to się KAŻDEMU facetowi podoba?

Gość dgdgdgfg
weż człowieku skończ, widać masz zjebany charakterk, albo śmierdzą ci stopy czy cos. widać włąnie czegos ci brak. isadze ze nie da rady z przecietniaka zrobic przystojniakaz krwi i kosci. zawsze bedzie na tobie ciazyc przeszloscc, poza tym, jestes juz na tyle stary, ze zapozno, wyrabiac sie na plejboja to mozna do 20, pozniej nim jestes lub niefg

Gość yyyyyyyyyyy
drogi autorze a nie przyszło ci do głowy że koleżanki na zajęcia chodzą sobie w swetrach, spodniach i butach na płasko bo im tak wygodnie i wolą się wyspać niż robić makijaż rano. A jak się "odpicują" to będą wyglądać lepiej niż nie jedna "super laseczka". Miałam kumpelę co to nawet jak śmieci wynosiła to robiła makijaż to chyba też przesada. A z własnego doświadczenia wiem że na eiti są ładne dziewczyny tylko generalnie mało ich jest, są w stanie rozmawiać na techniczne tematy to i konkurencja jest duża.

Gość zołża jakich mało
ja Ci mogę opisać standard, nawet mi jako kobiecie się podoba duży biust, wąska talia, ładne krągłe biodra, okrągły zgrabny tyłeczek, długie smukłe nogi, długie gęste włosy, duże oczy, mały nosek, pełne usta, delikatna twarz, smukła szyja, zgrabne dłonie

Gość zolza jakich malo
yyyyyyyyyyy - a jak ktoś lubi zadbanych na co dzień? i ciarki go przechodzą na myśl, że przecież z taką osobą, co jej się nie chce będzie żyć?

Gość do zołża jakich mało
To co powiesz, zołzo, na facetów , którzy wolą laseczki z mniejszymi piersiami (a są tacy)? A co jak ktoś nie lubi u kobiety okrągłego tyłka? A jak ktoś uważa, że duże oczy wyglądają jak wyłupiaste? Aha, mały nosek, to jaki masz na myśli? A'la LaToya i Michael Jackson? To co wymieniłaś, to tylko ogólniki, moja droga :p

Gość co zrobic zeby byc macho
?

szczegółowo można tylko postawić kogoś przed Tobą, opis ani zdjęcie nawet nie odzwierciedla prawdziwego wyglądu są kobiety, które mimo, że nie wpasują się w gust jakiegoś Z. bo mają wg niego za duże piersi to i tak będą mu się podobały bo są po prostu piękne co innego oglądać zdjęcia gwiazdek, co innego widzieć i reagować na żywo i nie uważałabym słabości do ładnych ludzi za coś gorszego chcesz mieszkać w brzydkim domu? chodzisz ubrana w najbrzydszych ubraniach? wybierasz brzydsze produkty? jak czyjś gust sprzyja brzydocie jest ok, jak ktoś woli ładnych ludzi już zakrawa o wszystkie możliwe wady nie wygląd jest najważniejszy, ale wygląd nie wyklucza innych zalet

Gość malenaaaa
poszukaj przeciętnej i razem zróbcie się na bóstwo

Uderzać do przeciętnych czy zmieniać swój wygląd żęby mieć szansę u ładnych" zrób sie na agenta Tomka ;) Bedziesz miał wszystkie i wszędzie :)

Gość yyyyyyyyyyy
łoo matko ale zarzut był że one chodzą w grzecznych sweterkach. Wiesz dla mnie zadbana to: schludne paznokcie, ładne nie zniszczone włosy, czyste schludne ciuchy, zdrowe ząbki bez kamienia a nie spódniczka, wysokie obcasy i pełen makijaż no ale co kto lubi. No jest pewna różnica między "zadbaną" a "odszykowaną". Ja jak mam od groma zastrzeżeń do mojej urody to akurat mam naprawdę dobre nogi ale na wydział nie chodziłam w spódniczkach bo się rajstopy strasznie zaciągały o krzesełka. A i czy dziewczyna w grzecznym sweterku nie może mieć tych wszystkich wymienionych przez ciebie cech: w skrócie ładnej buźki i dobrej figury?

ładna buźka i dobra figura w fajnych dżinsach i dopasowanym sweterku przy ogólnym zadbaniu i tak wyglądają dobrze wydaje mi się, że tutaj chodziło o studencką większość burych swetrów, golfów etc. jeśli tylko o brak mini i szpilek 10cm- zdecydowana przesada

Gość jatakajaka
"Chcę się czuć facetem spełnionym, z piękną kobietą u boku. Nic nie poradzę, że tylko ładne mi się podobają" A co to kobieta to zabawka, narzędzie do podniesienia własnej wartości i poczucia spełnienia - egoisto :O Dorośnij może bo Twoje wypowiedzi są puste i dziecinne. A wiesz dlaczego dziewczyny nie chcą studentów - bo są niedojrzali!

Gość zołzo jakich mało
Czyli wyszło na moje :p Bo nie jesteś w stanie podać rysopisu TYPOWO PIĘKNEJ KOBIETY, która podoba się WSZYSTKIM facetom :p Co do Twoich pytań o brzydki dom/brzydkie ubrania czy słabości do ładnych ludzi - chodzi o to, że nie wszystkim się to samo podoba. Ktoś może uważać że ma piękny dom - drogie i wspaniałe antyki, bogato zdobione szafy i komody, przepiękne bibeloty i być z tego niezmiernie dumnym (ależ ja mam najpiękniejszy dom na świecie!), a ktoś inny może na to spojrzeć i powiedzieć "Ło matko! Co za zagracone i pstrokate wnętrza! Co co za okropne starocie, fujj!! Co z tego, że drogie, skoro wyglądają OCHYDNIE! I jeszcze po kimś kupione - penie przepocone! Co innego mój dom - urządzony w minimalistycznym stylu, beżowe kanapy, nowoczesne kształty mebli, futurystyczne lampy - no poprostu CUDO!" A tamten od antyków znowu powie - "No co ty, ja bym nigdy nie zamieszkał w takim nowoczesnym domu! Co to za kicz i bezguście! Liczą się tylko meble a'la Ludwik IV, wszystko inne to beznadzieja" I to ładne/brzydkie i to. Pomyśl o tym :p

podałaś skrajne przykłady- minimalizm vs. przepych nie uwierzę w nie uniwersalność prawdziwej urody, bo to brednie sama mam koleżankę, które robi wrażenie na każdym mężczyźnie od jakiś 8 lat się znamy i nie znalazł się ani jeden niechętny i niepodziwiający o dziwo, na moim koledze, zadeklarowanym wielbicielu wysokich brunetek owa średnia blondynka też wrażenie zrobiła i do tej pory mnie męczy o jej tel. są osoby, które robią wrażenie swoją urodą, od których wzrok trudno oderwać i które niemal wszyscy zauważają od razu jeśli operujesz ideałami- nie znajdziesz ani jednej kobiety, która byłaby 100% ideałem dla chociażby jednego mężczyzny jeśli chodzi o atrakcyjność fizyczną- jak najbardziej znajdziesz kobiety, które urodą onieśmielą każdego mężczyznę jotpeg a żywa kobieta to co innego ;)