Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bheeehehehehe smiejcie sie

Ile zarabiacie ludzie z forum?? Obstawiam ze w granicach 500-1000 zl??

Polecane posty

Gość BNB zarabia 20000
..............................ale wyplate dostaje w 5 groszowkach :classic_cool:

Gość za kare ze jest taki beznadzie
jny

Gość alfonns
to juz nie daja płyt Rubika

Gość Lone Wolf
3200 netto zarabiam

minimalne wynagrodzenie raczej każdy powinien mieć czyli kolosalne 1276 zł brutto sama zarabiam wg mnie mało ale to moja wina, bo wybrałam pracę mniej płatną, za to bardziej mi odpowiadającą, rozwijającą i z większymi perspektywami nie utrzymuję rodziny, mogę sobie na takie decyzje pozwolić, zwłaszcza, że z pracą teraz naprawdę trudno i mogłabym wcale nie mieć wyboru radzę zejść na polską ziemię, pomyśleć o wsiach i małych miasteczkach i ludziach, którzy boją się stracić pracę, bo muszą utrzymać rodzinę i nie mogą sobie pozwolić na ryzyko

Gość ciekawe ile taka
ike zarabia ? jak jest non stop na kafeteri ?

Gość co wy pierdolicie
przecież od lat wiadomo że ike to nierób :classic_cool:🖐️

Gość UPIORNY
Upiornie mi niezręcznie.... Upiorne to co teraz przeczytacie! Moje zarobki nie są tajemnicą wielką, Upiornie mało kasy zarabiam... Kolega upiornego, też jadł chleb ze solą i obiadki u upiornego... Odczekał swoje, upiornie schudł i... Jeździ po europie sobie w celu rekreacyjno - zarobkowym! Upiornie mu było, ale czasami upiór to dobra cecha charakteru. Upiornego ma czas odwiedzić, w internecie pobuszować i rodzinką się zaopiekować. Upiornego kolegi zarobki? Żadna tajemnica... Już wiecie! więc myk,myk...

Ja zarabiam ok 2000tys złotych jestem płytkarzem wiec jak na mój zawód zarabiam bardzo mało ale nie mam motywacji zmieniać pracę bo kawalerowi w zupełności wystarczy! zołza jakich mało-mądre słowa,szacunek dla ciebie że pomyślałaś o ludziach co ich nawet na komputer i net nie stać a tym samym na kafeterię!Oni myślą co jutro do garnka włożą!!!

Gość a ja średnio
15-18 kawałków

Gość UPIORNY
""""radzę zejść na polską ziemię, pomyśleć o wsiach i małych miasteczkach """ Polska upiorna ona jest aby patrioci zarabiali minimum na wyżywienie? Upiorne to wszystko. Gzie dalsze wydatki, odpoczynek w kurortach, życie w dostatku.... Minimum nasze to dla najniższej kasty niewolników jest! Dostaniesz minimum i nic nie możesz z tym zrobić, więc ciężko pracujesz, aby dzieci wykarmić... Mało dostajesz, mało żądasz... więc tłumaczysz to sobie kryzysem, itp. Dostajesz na chleb, abyś musiał wrócić do.... niewolnictwa, zadowolony, że jednak inni mają gorzej... Choć dla niektórych to upiorne, to wydaje mi się, że robotnik powinien minimalną stawkę dostać netto, trzy tysiące pln. a reszta z wykształceniem i ''dobrą'' posadą, tylko wzwyż!!! Upiorne to, ale... Nie polemizować chcę... Upiornego zdanie to jest. Więc niech każdy z nas z upiorem robi to za co mu najwięcej płacą i ... myk,myk...

Gość budo-men
5,5tyś netto... Trzeba było iść na uczelnię techniczną potem jest kasa a nie lekkie magisterki od humanistycznych uczelni..

Gość ajajlja
3-4 tyseie, w zależności od m-ca

Gość brawo budo-men
ludzie by chcieli i być tak jak chcą i mieć tyle ile chcą... a to się tak niestety n i d a... Albo się da, ale trzeba mieć dwa etaty - ten od zarabiania i ten od lubienia... Ale zawsze wiąże się to z baaaardzo dużą pracowitością i zaangażówaniem. Chciałabym przy okazji dotknąć wątku, który już się tu trochę przewalił......że ludzie nie mają, "co do gara".. otóż moi drodzy zapewniam was, że jak się naprawdę chce - to się da.. - OWSZEM SĄ WYJĄTKI, ŻE SIĘ NIE DA - TYLKO ZWIĄZANE ZE ZDROWIEM!, a właściwie jego brakiem u zainteresowanego lub rodziny. Najczęściej to jest tak, "ja pracuję czytaj siedzę w pracy i skoro mi ją powierzono, a ja przyjąłem to proszę za to "pracowanie" zapłacić tyle ile chcę. Otóż uważam, że ci, którzy zarabiają najniższą krajową na więcej nie zasługują. Tak! Podam przykład postawy - prowadzę rekrutację - telefon, rozmowa, umawianie się na spotkanie. Ja proponuję miejsce x - w dzielnicy x. Słyszę.."ale ja pracuję w dzielnicy Y (chodziło o pracę dodatkową), a mieszkam w dzielnicy Z". Mnie zatkało. No, to co? pytam..Już wiadomo, że nie będzie zatrudniona, choć "tak bardzo chciałaby dorobić, ma potrzeby, bleble" Zarabiają dużo ci, którzy na to zasługują - nie żal mi tych, którzy mają mało!

Minimum nasze to dla najniższej kasty niewolników jest! a żebyś wiedział;) mamy jedno z najniższych minimalnych wynagrodzeń w europie, przeciętnie 2,5 razy niższe od krajów zachodniej europy a osób zarabiających właśnie minimum ustawowe [czyli nawet nie 1000 zł na rękę] jest ok. 40 % Zły- dziękuję :)

rzadko pisze pod czarnym ale niech tam £1,200 czyli jakies mniej wiecej 5tys PLN za 35 godzin pracy w tygodniu. w kraju zalapalabym sie na prace w biedronce, jak mialabym szczescie. pochodze z zadupia i nie mialam kasy na zycie nie marzac o studiach. ale teraz zyje mi sie zupelnie fajnie. dzis w ciagu 5 godzin zrobilam prace wyliczona na 7 godzin wiec siedze na kafe jak zwykle.

Zarabiają dużo ci, którzy na to zasługują - nie żal mi tych, którzy mają mało! w pewnym sensie, co prawda sporo abstrakcyjnym, racja, każdy panem swego losu tylko weź pod uwagę, że osoba mająca na utrzymaniu wieloosobową rodzinę nie zaryzykuje ot tak porzucenie zakładu pracy, w którym się pracowało 20 lat jest zawsze ryzykiem- bo w nowym miejscu pracy nie korzysta z tylu przywilejów, chociażby z uprzywilejowania w kolejności zwolnień mając do wyboru wyższą pensję za cenę ryzyka zwolnienia - teraz dość realnego- co ma wybrać? można to zbijać: nie ma zysku bez ryzyka ale jeśli ryzyko przewyższa zysk, a rodzinę trzeba utrzymać- należałoby tych ludzi zrozumieć, zamiast pusto krytykować ciesz się, że Twoja sytuacja pozwala Ci na wysuwanie takich teorii, ale postaraj się też dostrzec złożoność sytuacji innych

Gość ja tez w uk
ale tyle mam za 20 h/tyg

Gość ksennaaaa
1900 EURO netto

Gość UPIORNY
Zołza jakich mało Ty łebska babka jesteś. Prawie jak porządna upiorzyca. Upiorne zadaję pytanie, ale Dlaczego "zołza jakich mało?" Myk,myk...

Myk,myk jest najlepsze a przewrotnie, co by samej sobie udowodnić, że potrafię się złościć i jadem pluć, co wg moich znajomych jest niewykonalne :) a potrafię, potrafię i wzajemnie- dlaczego tak upiornie?

Gość UPIORNY
Ha,ha,ha. Tak myślałem. A ja...? Żem upiorny przecież. Myk,myk.

Gość trochę alkoholu
Ja mam 3500

Gość UPIORNY
Każdy z nas ma upiorności i jady swe. Zarobki także... upiorne. Upiorne to, ale jednak upiorne. myk,myk.