Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysia_kk

obniżenie szyjki po porodzie

Polecane posty

Gość marcysia_kk

jestem już 7 tygodni po porodzie. Zauważyłam, że mam widoczną, bardzo nisko usadowioną szyjkę (jakieś 2 cm od wejścia do pochwy). Czy to normalne? Miała tak któraś? Do lekarza idę dopiero za 2 tygodnie. Nie wiem czy się martwić.

Gość marcysia_kk
naprawdę żadna z Was nie miała takiego problemu? :(

Gość elewacjaeleele
Tak to jest jak się rodzi naturalnie. Nic z tym juz nie zrobisz. ;) Miłego seksu życzę.

Gość nic sie nie martw
wszystko jest i będzie ok! ja tez tak mam i - informacja dla złośliwych - w seksie jest super, lepiej jeszcze niż przed ciążą i porodem! :) pozdrawiam! uszka do góry :)

Gość marcysia2874378
do tej wyzej - kpisz?

Gość elewacjaeleele
" wszystko jest i będzie ok ! ja tez tak mam i - informacja dla złośliwych - w seksie jest super, lepiej jeszcze niż przed ciążą i porodem! pozdrawiam! uszka do góry " Buhahaha. Lepiej niż przed ciążą i porodem? Muhaha, ale żart. Chyba, że wymieniłaś sobie partnera na wibrator o potężnej objętości.

Gość julianna2009
prosze jakie ekspertki od siedmiu bolesci.... rodzilam naturalnie 4 miesiace temu, mała wazyla 3 kg wiec raczej sredniaczek, byłam nacięta- 3 szwy, rewelacyjna lekarka tak cudnie mnie zszyła ze zapomniałam ze miałam kiedys nacięcie...a co do seksu to napisze tylko tyle - nigdy nie było lepiej..i to słowa mojego meza a on chyba wie co mówi:) do autorki...to obnizenie szyjki nie jest normalne, skonsultuj sie z dobrym ginem moze cos poradzi:)