Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelijka

wywaliłam z domu córke po tym jak zaciązyła w wieku 17 lat

Polecane posty

Gość kornelijka

wyrzuciłam córke po tym ja zaszła w ciąże jak miala 17 lat. Zamieszkała u obecnych teściów, było jej cieżko, wiem ale na to zasluzyła sobie gówniara. Teraz po 10 latach oddzywamy sie i powiem Wam ze przeprosiła mnie. Dla mnie było to ciezkie rozstanie i zycie bez niej ale kare musiała ponieśc by zrozumieć błąd. No i sama powiedziała mi po czasie ze była głupia.

Gość no to teraz ja cos od siebie
durna baba!!

Gość i need your love
wyrodna matka :O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja powiem tak
no cóż ciesze się że dogadałaś się z córką ....ale tak na marginesie co z Ciebie za matka która zamiast wspierać swoje dziecko w takiej chwili to Ty wyrzucasz ją z domu i olać nie ? ....po problemie najlepiej zrzucić problem na obcych ludzi nie ona pierwsza zaszła w ciążę w tym wieku i nie ostatnia ....a teraz piszesz tutaj w jakim celu bo nie rozumiem ?

Gość kornelijka
dlaczego durna?? w zyciu sie powinno ponosic konsekwencje swoich czynów. a co miałam jej jeszcze dziecko bawić?

Gość tak ja wychowalas ze zaciazyla
sama siebie z domu wywal :O

Gość stokrotka____
ty jestes jeszcze glupsza niz twoja corka :( ale przynajmniej wiesz do kogo sie udala :)

akurat zajście jest takim "błędem", że poważne konsekwencje się ponosi zawsze! Nie tłumacz swojego haniebnego postępowaniem troską o córkę!!!

Gość www.tnij.org/oponyzimowe
A dziecko dobrze wychowuje?Czy może ma już kolejne?

Gość xcgvdfghdfhh
Twoja córka, jak mniemam, jest też twoim błędem, nie?

Gość kornelijka
moja córka została poczęta po ślubie i była w 100% zaplanowanym dzieckiem urodzonym w odpowiednim miejscu i czasie co jej zawsze powtarzałam z nadzieją że postąpi tak samo. a tu taka wtopa...więc miałam chyba prawo zareagować!!??

Więc miałam prawo zareagować?????W taki beznadziejny sposób normalnie żałosne.....

Gość ten temat juz był na onecie
a do babki ktora go napisała...dobrze zrobiła...skoro córka mogla zajsc w ciaze to niech teraz ponosi konsekwencje...niby czemu ty masz placic na nia i dziecko..chociaz żal mi Dzidziusia:(....zawsze Dzidzie cierpią przez głupie matki

Gość asfjjjjjkkkkkkkkkkk
Ty prowokatorka jesteś albo wredna s......

Gość Gruby Franek
i słusznie po staropolsku uczyniłaś. kopa "kotnej" z chałupy. wstydu bahorem w rodzinie niech nie przynosi. bylo iść do bocianichy by przerwała ciąże deską

Gość to prowo mam nadzieje
normalna matka nie jest taka szmata. Dalabys jej chociaz na aborcje.

Gość kornelijka
wiem ze matka ojca dziecka mojej corki przez pierwsze kilka lat miała ciezkie zycie, musiała zwolnic sie zpracy zeby siedziec z dzieckiem itd. jak sobie pomysle ze o maly wlos moglam miec to samo.. na szczescie jestem konsekwentna a poza tym teraz moja corka tez przez te lata dzieki temu ze miala ciezko to przeszla dobra szkole zycia

Gość kornelijka
do osoby co pisała o aborcji, pan-pani raczy sobie chyba zartować??!! po pierwsze nie dostałaby ani grosza ode mnie a po drugie jestesmy porządną katolicką rodziną i ja osobiscie nie uznaję antykoncepcji nie mowiąc juz aborcji!!!!

Gość aaa to wszystko jasne
jak katolicy to sorry. nie chce urazic waszych uczuc religijnych i rozumiem teraz, czemu pozbylas sie corki. Ale mam nadzieje, ze wczesniej przylalas jej porzadnie, zeby sie na zawsze nauczyla, ze kobieta ma stosowac kalendarzyk i nie grzeszyc pokatnie?

można się posrać z żalu, dwa nieszczęścia do kupy. No córka wredna małpa, nie zabezpieczyła się , ale wnuk czy wnuczka, mieć taką babcię, to z żalu tylko skoczyć z mostu do Wisły koło Tczewa.....

Gość kornelijka
jasne, najlepiej generalizować i sie madrzyć. czyli ogolnie rzecz biorąc to gowniarze niech robią sobie co chcą a my rodzice ponośmy za nich wszelkie konsekwencje czy tak??

Matka ojca dziecka twojej córki okazała większą intligencję i uczuciowość niż ty. .. Zachowałaś się jak dewota, wgl bez rozumu . . I to tłumaczyc? Myślisz,że za to pójdziesz do nieba? Współczuje twojemu dziecku, ze ma taką matkę za idiotkę. Na jej miejscu nigdy bym jako pierwsza się nie odezwała