Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelijka

wywaliłam z domu córke po tym jak zaciązyła w wieku 17 lat

Polecane posty

Gość cashmir
Nie chcialabym znac takiej matki do konca zycia. Jednak obcy ludzie czasem bardziej okazuja chec pomocy niz wlasna rodzona matka.

głosisz poglądy jak W. Cejrowski, jego można zrozumieć, bo zbzikował z braku baby, a ty pewno z braku chłopa.......

Gość kurteczka no
suka jestes.....albo to tylko prowokacja

Gość kaskadka
z ty wywalajac corke z domu nie grzeszylas??Dewotka

Gość kornelijka
kaskadka - nie rozumiem do czego pijesz, skoro byla na tyle dorosła zeby miec dziecko to rowniezbyla na tyle dorosła zeby rozpoczać zycie na swoj a nie moj koszt. to chyba normalna sytuacja a nie grzech?

Gość kaskadka
no jak to wszakze bliznim trzeba pomagac a nie odwracac sie od nich. Taka z ciebie katoliczka jak z koziej dupy traba. Na jej miejscu w zyciu bym sie do ciebie nie odezwala. Poza tym uwazam, ze zadna normalna i kochajaca matka nie zrobilaby takiego swinstwa swojej corce. No ale jak widac zdazaja sie wyjatki, ktorym jestes ty

Gość cashmir
Przypuszczam ze autorka lezy teraz plackiem przed oltarzem i prosi Boga o wybaczenie swoejego czynu.

Gość kornelijka
cashmir, to Bóg osądzi czy postąpiłam słusznie czy też nie. po tym jak córka mnie przeprosiła mam do niej coraz mniejszy żal nawet choć jasne jest że nigdy nie będzie między nami już tak jak dawniej. w tej chwili córka jest w ciąży z kolejnym dzieckiem. i przez to właśnie wspomnienia tamtych lat powróciły ze zdwojoną mocą. i wraca wciąż pytanie dlaczego za pierwszym razem nie mogło być tak teraz, tak jak Pan Bóg przykazał?

Gość to nowe dziecko tez
na pewno jest bekartem. Przeklnij je juz teraz, moze sie nie urodzi.

oglądałem kiedyś taki film, nie pomnę tytułu, gdzie był poruszany problem o którym piszę autorka. Właśnie matka była strasznie przeciw swojej córce, a ojciec zaakceptował swoją córkę razem z dzieckiem. Przyjęło się myśleć, że kobieta wydawałoby się z natury dobra, powinna zrozumieć córkę, nawet poprzez solidarność jajników. Dziwny jest jest ten świat........

Gość takie dziewczyny
jak twoja corka powinno sie sterylizowac. Paradowala pewnie z tym brzuchem i wstyd wam przynosila przed sasiadami. ja nie rozumiem, jak matka katoliczka moze byc tak miekka, zeby sie z nia z powrotem zbratac. Przeciez ona bekarta poczela!!! wstydu nie macie, ze z nia rozmawiacie, jacy z was katolicy? Prawdziwy katolik do konca zycia by sie do niej nie odezwal.

Katolicka rodzina?>>> chyba kurwa nie wiesz co to znaczy!! Masz szczescie ze to ja nie jestem twoja corka!! nigdy bym sie do ciebie nie odezwala!! a jakbys zdychala to bym szklanki wody nie podala!! Na twoj grob bym przyszla ale naszczac wienca bym nie kupila bo zal by mi bylo 50 zl! ( a tak na marginesie to pewnie chciala zeby dziecko poznalo babcie ) tylko to byl blad na chuj temu dziecku taka babcia!! jeszcze ci go zostawi po opieke i tez go wyrzucisz@! Takich jak ty to powinni na stosie palic!! wszystkich uzytkownikow przepraszam za przeklinancie ale ta szmata mnie tak wkurwila ze juz nie moglam wytrzymac@!

Gość do poprzedniczki co sie
denerwuje. Nie rozumiesz, ale jak sie jest katolikiem to trzeba miec priorytety. Religia jest najwazniejsza. Nie o to chodzi czy corka czy nie, ale ze zgrzeszyla. katoliczka ma sie dobrze prowadzic, tylko mezczyzna katolik moze robic takie rzeczy jakie ona zrobila. Ona miala czekac do slubu i jak nie poczekala to poniosla kare. Matka powinna ja przeklac zeby poszla do piekla, a ona i tak okazala sie slaba duchem bo jej wybaczyla.

Co moze byc najwazniejsze w zyciu ?? Jak dla mnie to dzieci maz rodzina !!! a potem jakas pierdolona wiara!!! co to za matka!! Skoro corka zgrzeszyla to jakim prawem ona ja osądzila!!! Skoro taka wierzaca to Bog powinien ja sadzic a nie ona sama!!!

Gość w tym wypadku matka
byla reka Boga. Powinna ja ukarac surowo tak jak Bog nauczal, kiedys takie kobiety kamienowano, corka powinna umrzec! A w ogole to atakujesz moja religie, jestes nietolerancyjna!

nie chodzi ze ja jestem nietolerancyjna... JAKBYSMY MIELI TERAZ KAMIENIOWAC WSZYSTKIE DZIEWCZYNY 17 letnie CO ZACHODCA W CIAZE WIESZ ILE BY ICH BYLO ?? A NIE WSPOMINAM O 16.. 15 ... 14... LATKACH KTORE JUZ CORAZ CZESCIEJ PRZYCHODZA W CIAZY!! Teraz wiesz dlaczego ten zwyczaj wyginal tak dawno temu !!

Zobaczymy czy jak twoja corka bedzie miala 17 lat i przyjdzie w ciazy czy ja wyrzucisz z domu ?? Albo jeszcze lepiej ukamieniuj ja!! A co by bylo gdyby rozstala sie z tamtym facetem bo by im sie nie ukladlo?? mieszkalaby pod mostem ?? Dobrze ze chociaz tesciowie byli normalni!~! Oczywiscie mozna miec swoja wiare itd . Ale uwazam ze nie ma nic silniejszego niz milosc matczyna

Gość ja tez jestem katoliczka
i jakby moja corka tak zrobila to bym nie chciala jej widziec na oczy. Ani tego jej bachora.

można stwierdzić z całą pewnością, że JasioPaweł2, widząc z nieba takie katoliczki, zesrał się w grobie z żalu, że był katolikiem.

JA JUZ DOSTAŁAM SPAZMY JAK TO CZYTAM! NAPISAŁAM TO CO CHCIALAM! NIE MAM ZAMIARU TUTAJ DLUZEJ DYSKUTOWAC! jESZCZE TYLKO JEDNO PYTANIE? A WYRZUCENIE CORKI Z DOMU TO NIE GRZECH ?? I NIE WYCHOWANIE JEJ ?? sAMA SOBIE PRZECZYSZ!!! nORMALNIE CHYBA ZARAZ SPALE CAŁA PACZKE PAPIEROSOW NARAZ! NIE MIESCI MI SIE TO W GLOWIE!

Gość kornelijka
nie wcielam sie w zadne inne osoby ani nie bronie na sile swoich argumentów gdyz uwazam ze bronią sie one same. zal mi tej osoby o pseudonimie xxxoxxx, strasznie nerwowa i wulgarna, na dodatek bluźni... to przykre

POZA TYM NIE WIEM ALE TY CHYBA SAMA SOBIE TO WIARE WYMYSLILAS? bo tylko bog moze ja sadzic... ty nie masz do tego prawa... i powinnas wyciagnac jej pomocna reke ! BOG JEST BARDZIEJ ZADOWOLNY Z JEDNEJ NAWROCONEJ OWIECZKI NIZ ZE STADA TYCH DOBRYCH ... POCZYTAJ PISMO SWIETE ALBO IDZ POGADAC Z KSIEDZEM JAK DUZY TY GRZECH POPELNILAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kornelijko droga, jak będziesz w kosciółku, mocno się modliła i usłyszysz piardnięcie, to bądź pewna, że Bóg zdjął spodnie i zaraz ciebie osra.

Nie musi Ci byc Mnie zal!!! Wystarczy ze mnie jest Ciebie zal ... Jak Bog mogl cie obdarowac dzieckiem ?? Wogle nie wiem po co zalozylas ten temat ?? Po to zeby sie pochwalic ?? BRAVO NIE MASZ CZYM! NO CHYBA ZE ... Ze masz porządną corke i ze mimo krzywd jakich jej wyrzadzilas to ona cie kocha jak matke i przyszla i przeprosila ?? PODZIWIAM JA!

xxx000xxx czemu aż takie nerwy? Kocham takie tematy, trwacie w tym jak w zatwardzeniu ;D No i potem się weź dziw czemu ludzie z wairy się naśmiewaja