Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo*

Jaki Prezent dla 11-letniej dziewczynki na urodziny ?

Polecane posty

Gość Karo----przesadzasz
Czy Ty nie przesadzasz Karo? Biedne dzieci w Afryce napwet nie marza o prezencie, a Ty zasmiecasz 3 strone tematu... Ludzie podali Ci 3 strony pomysłów a Ty nadal nie potrafisz sie zdecydowac... Uwierz, ze fajna, dobra dziewczynka w wieku 11 lat ucieszy się z bluzki z HAnna Montana jak i biletów do kina na super bajkę

Gość Karo*
Osobiście uważam,że jest cała masa "debilnych " i wulgarnych tematów na kafeterii a ten temat może się przydać innym osobom, które szukają inspiracji. Dla mnie każdy pomysł jest cenny tym bardziej,że zaraz i święta będą. Pozdrawiam

Gość Aleksandra_
Cześć! Proponowałabym zakupić przenośne DVD i kolekcję filmów np. Barbie albo innych. Zmierzch według mnie jest dla starszych. Jeżeli mała lubi tańczyć, śpiewać lub odgrywać przedstawienia proponuję zakupienie i uszycie kurtyny teatralnej. Możesz kupić album na zdjęcia i pouzupełniać go waszymi wspólnymi fotami albo zrobić ze zdjęcia puzzle. A może książka kucharska? Tak jak inni polecam zestaw do wykonania własnego kubka, świecy lub pluszaka. A jeśli mają duży dom, nie ma żadnego uczulenia i rodzice się zgodzą a mała lubi zwierzątka sprezentuj jej chomiczka, pieska, królika lub kota. ; )

Gość Steenka
Mam 11 lat... Na imię mi Victoria:) Ja obecnie nie interesuję się jakąś tam Hanną Montaną (moja sąsiadka ma 8-lat i ma cały pokój w Hanę Montanę)... Radziłbym: Odtwarzacz plików DVD (ok.300zł) Gitarę (sama o niej marzę:))(ok.300zł) Gameboy z kilkoma grami (ok.100zł) Kosmetyki do pielęgnacji ciała (ja mam i używam co wieczór, dzięki nim czuję się orzeźwiona) (ok.50 zł za komplet) Ewentualnie (jak lubi Hanę Montanę, Barbie, HSM3 czy coś tam) Bluzka z ulubioną postacią (ok.30zł) Może jakieś przybory szkolne: plecak (ok.200zł) długopisy(ok.10 zł) Jest dużo opcji:) Pozdrawiam!

Gość 11latka
Moim zdanie dobra byłaby tez dobra gra planszowa. Teraz so nowe gry w Alexsander np. biznes po polsku i europejsku , Swiat mody , wygibajtus moja kuzynka ma tylk swiat mody i biznes po polsku chcialaby dostac na urodziny po europejsku nawet ta gra nie jest droga do 25 zl ale pomyslalam ze jej mama to moze kupi a poco jej dwie takie same gry wiec rezygnuje ide do niej na urodziny za 6 dni a nie mam fajnego prezentu w glowie ogladalam rowniez na stronie empiku i zastanawiam sie nad gra kocham cie polsko ale juz jest drozsza o 50 zl wiec szkoda tez rezygnuje i tak to jest napisze co jeszcze

Gość 11latka
ma jeszcze super karty o nazwie flirt i tam jest ze np mowisz ktory numerek i ona odpowiada ci numerkiem a na tym numerku sa zdania

Gość 11latka
Moim zdaniem plecaki i rózne tego typu akcesoria szkolne sa do kitu.Owszem jakas torba na ramie ale nie plecak ...a jesli juz akcesoria szkolne to jakies nowe i fajne np pisaki ktore zmieniaja kolor po dmuchnienciu - milan wymazywalnepiora - w empiku sa :P

Gość 11latka
można tez duzo fajnych rzeczy kupic za prawie nic....a nie od razu aparaty telefon to jeszvcze rozumiem ale nie dotykowy moja kolezanka kupila sobie taki ostatnio lg wyslala sms i zrobila sie jej czarna plam na ekranie

Gość Mika.qo
napisz co masz zamiar jej kupić :D sama jestem ciekawa ponieważ również lubię rozpieszczać dzieci :) a co do ceny prezentu myślałam że chcesz się zmieścić do 100 zł :) ja jeszcze wzięłam małą kilka dni później na "babski wieczór" :) zaprosiła kilka swoich koleżanek i zrobiłam im piżama party (mała nie ma matki, dlatego mogłam ja to wszystko zorganizować :)) przebrałyśmy się za księżniczki :P itp itd :) a następnego dnia był aqa park :) ale piszę, że ja jej to wszystko zorganizowałam bo ma tylko tatę :)

Gość Marysia z Krakowa
Ja kupiłam dziewczynce fajny teleskop Opticon. To jest fajny prezent na urodziny, niedrogi a wrażenia zostają na całe życie.

Gość Kabała jajaja
Dobry pomysł na prezent z tym teleskopem.

11 lat to okres, w którym kształtują i rozwijają się pasję. Jeśli chcemy pociechę zachęcić np. do fotografii, możemy kupić aparat fotograficzny. Nie jest to bardzo drogi ( w granicach 250 złotych dostaniemy aparaty ponad 10 megapixeli, np http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=1347 ) ani ekskluzywny prezent, więc nie "zepsujemy" dziecka, a jednocześnie jest nowoczesny i oryginalny. I może rozwinąć w dziecku pozytywne pasje :)

Gość moja 11-latka
miała w zeszłym miesiącu urodziny. Z tym ,że ją żadne Montany ani Musicale nie interesują. To samo Zmierzch i inne romansidła. Wręcz gardzi takimi rzeczami. Komputer i aparat ma (dostała na komunię lustrzankę od chrzestnej). W końcu kupiliśmy jej rolki, ochraniacze i kask ;)

Gość taa niedobra pupa
Jak macie dużo kasy to kupcie jej kucyka... Byłaby wniebowzięta.

Gość coś do czytania
ale może niekoniecznie książka, a np. prenumerata jakiegoś czasopisma - zależy czym się interesuje, czy raczej coś o ciuchach i celebrytach, a może national geographic lub coś innego co pomoże rozwinąć jej pasje.

Gość Weruś;*
Ja mam 11 lat i lubię gry komputerowe np. sims 3,fajne ciuchy. A może jeśli lubi zwierzęta jak ja to kupisz jej jakąś książkę.

Gość WTF ?
myślę że najlepszym prezentem na urodziny jest biżuteria bluzka rolki. A w ostateczności the sims 3 bardzo jej się spodoba.

Gość E.M.I.L.K.A
Hmmm...Sama mam 11 lat (he he) i zadowolona byłabym z perfum,kosmetyków lub gry na kompa... Nie interesuje mnie już Hannah Montana, ani broń Boże PET SHOPY (te małe zwierzątka).Albo polecam książkę z serii ,,To ja Lucy". :) POZDRAWIAM :)

Gość avrillavinge
perfumy avril lavinge jakies rzeczy z helllo kitty np(ramka na zdjecie) hannah montana to juz przeszlosci gre fajną

Gość olinek 1010
mam 11 lat i idę na urodziny w piątek 10.06.11.r nie wiem co jej kupić , powiedziała ,że chce być lekarzem i chce odemnie apteczke lecz niewiem czy to najlepszy pomysł na prezent urodzinowy . a czy wy byslie cie cieszyli z apteczki

Gość julia13061
ja bym jej kupiła płyte jakieś popularnej gwiazdy z ameryki.. osobiście moją ulubienicą jest rihanna więc możesz jej kupić płyte jakieś fajnej gwiazdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 11-latka(nie długo:)
ja na rodziny wym chciała -zestaw kosmetyków(pewnie mi nie kupią ,ale to dla was pomysł) :( -remont pokoju -i jakieś pierdułki na przykłat książke i narazie tyle :)

Gość jedtem 11 latką
Mam 11 lat i ucieszyłabym się z prezentu na urodziny takiego jak: - Littles Pet Shop ( przydają się do nakręcania ciekawych filmików na YouTube( - kamerki typu " camera SONY" + puste kasety - gry na kompa "the sims 3"

Gość d-.-b
płyte z muzyką ;)

Moja cora w sierpniu konczy 13 lat czyli bedzie legalna nastolatka ;) na prezent zazyczyla sobie wyjscie na zakupy,bo jak to stwierdzila garderobe musi wymienic,a potem jakis obiad na miescie i lody. Od maja kase odkladam na ten wypad ;)Niezla sumka pewnie poplynie...

Gość Jestem 11-LATKĄ :)
Hej jestem 11-latką . I mnie teraz nie interesuje jakaś tam Hannah Śmietana.. Wole np. kosmetyki, perfumy itd.Nie obchodzi mnie nic dziecinnego.. Teraz to tylko kosmetyki.. Nie jakieś księżniczki czy coś tam?>. Laptopa mam.. O którym zawsze marzyłam .. I mam też skuter.. O nim też marzyłąm.. Chciała bym jeszcze trampoline :) Aleto jeszcz etroche pomarze i może będe miala??

Gość 10 LATKA
MOŻE KREATOR MODY JEST BARDZO FAJNY I TANI IIIIIII O MOŻE PAMIETNIK ALBO GRE PLANSZOWĄ OCZYWIŚCIE

Gość inesines666
Jeśli mieszkasz w Krakowie, to polecam podjechać do galerii Magdalenka w Bochni, tam mają naprawdę szeroki asortyment dla dzieci, i to nie tylko małych. Myślę, że i dla młodej nastolatki coś by się ciekawego znalazło.