Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka_

gdzie Ci mężczyźni ?!?!

Polecane posty

Gość do agentka
od razu widac, ze za wysoku dupe podnosisz. czym sie roznisz od wiekszosci kobiet ? jestes zadbana ? jak zdecydowana wiekszosc studiujesz ? jak 90%kobiet w twoim wieku w niczym nie jestes lepsza, zaden facet nie bedzie chcial miec nic wspolnego z dziewczyna z "syndromem ksiezniczki"

Gość agentka_
nie znasz mnie,wiec nie oceniaj. Przeciez nie opisalam siebie w 100%..nawet nie w 30... syndrom ksiezniczki..hmmm brzmi intrygujaco :)

Gość agentka_
lubie czytac rozne ksiazki,poczawszy od literatury kobiecej konczac na fantastyce. Obecnie czytam ksiazke Paulo Coelho po angielsku,dostalam od mojego ex he he

Gość agentka_
chcialabym miec kogos,kto ma wiele pasji i zainteresowan. Nie chce faceta ktorego ulubionym zajeciem jest ogladanie tv z piwskiem w reku :o

Gość agentka_
nie..ja nie jestem zadufana ksiezniczka..ja po prostu jestem zdolowana tym,ze mam problem ze znalezieniem kogos.

Gość agentka_
nie lubie sie nad soba uzalac ale chyba nikt nie lubie zycia w pojedynke

Gość agentka_
jak to mowia: nie szukaj,sam sie znajdzie...ja uwazam inaczej. Przeciez nie przyjdzie do mojego domu,nie zapuka do drzwi i nie rzuci mi sie w ramiona..trzeba cos robic w tym kierunku aby kogos poznac.

Jak to nie jesteś księżniczką? Uważasz pewnie że mieścisz się w top 5% kobiecej populacji, a nie możesz przyjąć do wiadomości że inni Cię widzą właśnie jako księżniczkę? Jeżeli Ty nią nie jesteś to kto?

Gość agentka_
baron de drift vel riff -ja wiem jakiego chcialabym faceta ale to za malo...trafiam ciagle na nieodpowiednich. I najczesciej jest tak,ze trafiam na zajetych albo takich ktorzy sa wolni i zainteresowani ale kompletnie nie w moim typie !

Gość pa jacykuf
myślę, że czas na zakłady - kto obstawia, że za jakieś 10 lat autorka będzie zakładać topiki w stylu "ma 30 lat, jestem sama, przegrałam życie"? ;) baron de... -> chłopie, oprzytomniej! radzisz jej jakby kwestia wyboru faceta sprowadzała się do pójścia do hipermarektu z zafoliowanymi samcami! to tak, niestety, nie działa (patrz propozycja zakładów ;) )

Gość agentka_
pa jacukuf - ja obstawiam,ze do 25 roku zycia juz bede miala dzieci :) nie zartuje oczywiscie,ale nigdy nie wiadomo jak sie zycie potoczy.

Gość agentka_
a narazie was opuszczam,bo leci w tv naznaczony :P 🖐️

Gość pies pluto
taka ambitna a seriale oglada???

Gość pa jacykuf
agentka_ pa jacukuf - ja obstawiam,ze do 25 roku zycia juz bede miala dzieci a, to zmienia postać rzeczy! zaktualizowany temat zakładu brzmi "mam 30 lat, zostałam sama z dziećmi, przegrałam życie" ;)

Gość pa jacykuf
baron de drift vel riff radzę tak bo to jest pierwszy punkt by móc dokonywać świadomych wyborów... Oglądałem kiedyś b.dobry dokument BBC o kwestiach doboru partnera/partnerki. Okazało się, że te tzw. świadome wybory (lub jak kto woli - preferencje co do typu płci przeciwnej) to rezultat zakodowanych w naszej podświadomości atawizmów i statystyka była tutaj nieubłagana autorka może tutaj sobie pisać farmazony o wymaganiach, ale może się okazać, że to potomstwo przed 25 rokiem życia pocznie z kolesiem, o którym "w życiu" by nie pomyślała, że przypadnie jej do gustu

Gość wymarły facet
nie warto starać się dla kobiety, która dawało na lewo i prawo a teraz jej się księcia zachciewa

Perfekcjonistka :D. Widać po twoich postach. :P Na poziomie... Jeśli stanęłaś na Giewoncie i chodzi ci o "... metrów nad poziomem morza", to może :D

Gość agentka_
"taka ambitna a seriale oglada??? " wiesz..sa seriale i "seriale". Akurat ten jest jedynym jaki ogladam i powiem szczeze,ze nawet mi sie podoba :) "nie warto starać się dla kobiety, która dawało na lewo i prawo a teraz jej się księcia zachciewa" hmmm akurat nie trafiles. Jestem porzadna dziewczyna. " Perfekcjonistka . Widać po twoich postach. " nic tylko pogratulowac dobrego wzroku. "to się jakoś nie klei osoby ambitne zwykle nie mają czasu na dzieci przed 30" to byla wypowiedz ironiczna :o Nie palnuje miec dzieci przed 25 rokiem zycia ale nie chcialabym miec ich juz po 30stce. Czas pokaze jak bedzie,nie bede poki co niczego planowac bo mam na to czas.

Gość a mozeee
po prostu przestan szukac..sam sie znajdzie