Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka_

gdzie Ci mężczyźni ?!?!

Polecane posty

Gość agentka_
juz o tym wczesniej pisalam...uwazam,ze wlasnie powinnam szukac bo sam nie zapuka do moich drzwi.nie te czasy :D

pa jacykuf owszem ale jest coś takiego jak rozum i wola jedni z nich korzystają i w pewnym zakresie mogą dokonywać korzystnych dla siebie wyborów inni nie nie jesteśmy absolutnie wolni ale przynajmniej potencjalnie nie jesteśmy absolutnie zniewoleni

Gość a tego pana
dzizus kurwa ja pierdole to ja chyba znam.............. :D

Gość agentka_
przerazacie mnie :) nie jestem typem dziewczyny,ktora chodzi w mini i jest wymalowana. Wprawdzie wyrozniam sie swoim stylem ale ludzie dziwnie na mnie na patrza ;) Nie mam zamiaru robic z siebie kogos kim nie jestem.Po co ?

Gość agentka_
ha ha :D od czekania nic sie nie zmieni ! zreszta ja lubie czasem przejac inicjatywe..faceci nie zawsze maja na tyle odwagi by podejsc do dziewczyny i zagadac. Wiem co mowie :p

Gość agentka_
że lubię absurd-moge zapytac czy jestes kobieta czy mezczyzna? b.t.w fajną masz stopkę :D

Gość agentka_
ale ja się maluję :p tylko nie tak jak wiekszosc dziewczyn,ktore wygladaja jakby szly na impreze :o

Gość agentka_
może sama się zorientuje jaka plec reprezentujesz ;) p.s-tipsow nigdy nie lubilam..wole swoje naturalne ,krotkie i pomalowane paznokcie :)

Gość agentka_
haha,Brzydki Niski Beznadziejny..nie,nie wygladam tak ;) jestem wysoka,mam dlugie blond wlosy i nie mam zadnego piercingu na twarzy ;)

Gość agentka_
że lubię absurd- pamietam,jak bedac na imprezie bardzo spodobal mi sie jeden chlopak. Na poczatku probowalam "zlapac" jego wzrok. Nie podszedl. Probowalam dalej. Podeszlam i zapytalam o papierosa..nadal nic az w koncu gdy wychodzil z lazienki podeszlam,zagadalam i co? nico.. takze to nie jest gwarancja sukcesu :(

Gość agentka_
faceci ogladaja sie za mna na ulicy i w sumie co z tego,jak boja sie zagadac? hmm

Gość agentka_
sa rozne gusta ja widocznie nie bylam w jego typie. Grunt to sie nie poddawac..

Gość agentka_
ostatnio trafiam na samych zajetych...po jakims czasie czlowiekowi naprawde sie juz odechciewa. No ile mozna? kazdy po jakims czasie trafi zapal.

Gość kamilate
a może to był po prostu gej? :)

Gość agentka_
nie,on nie jest gejem :p moja kolezanka z liceum byla z nim chyba z 3 lata i w sumie wspomnialam,ze jestem jej kumpela. Nie sadze,zeby to mialo jakies znaczenie.A moze sie myle? tlumaczyl sie w ten sposob,ze jest swiezo po zerwaniu i "leczy rany" ehe,oczywiscie..fajna wymowka :)

Gość agentka_
nieprawda.Kazdy facet jest inny i tak naprawde nigdy nie przekonam sie jaki jest naprawde dopoki go nie poznam. Taka taktyka na jednego zadziala na drugiego nie. I to jest w tym wszystkim najgorsze..rosyjska ruletka ;)