Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka_

gdzie Ci mężczyźni ?!?!

Polecane posty

Gość Samiec_alfa_100
Pierdolisz słonko, udajesz tutaj intelektualistkę, jaka to nie jesteś oh i ah a tak naprawde to chujowa sztuka jesteś, niedość ze masz wyjebane ego i probojesz tutaj oczarować publike to jeszcze sciemniasz. Jesteś nudna i to jest twoj problem, my faceci nie uciekamy od kobiet, uciekamy od nudnych dupek z wyjebanym ego które myślą ze jak mają troche urody to mogą sobie wybrzydzać i wybierać w facetach jak w ulęgałkach, a do tego założe się ze masz zjebany charakter i przyjmujesz wszystko pod kątek "bo mi się należy", chuj do dupy Ci się należy co najwyżej...

Gość agentka_
na wypowiedz powyzej nawet nie odpisuje,bo jest żałosna...

Gość pa jacykuf
samiec_alfa_100 ma sporo racji, mimo, że wulgaryzuje. Dlaczego? "jestem wysoka,mam dlugie blond wlosy" - jesteś przeciętna - taka jest prawda! I jeszcze jedno - po co zadajesz na kafe pytanie "gdzie ci mężczyźni?!"? Naprawdę oczekujesz odpowiedzi od forumowiczów? Mężczyźni są wszędzie, tylko akurat ty ich nie zachwycasz - zdziwiona? Podejrzewam, że próbujesz tutaj leczyć jakieś kompleksy. Być może boli cię to, że twój poprzedni związek nie wypalił. Nie mówisz wszystkiego tylko się lansujesz. Pisz dalej - jest crunchips, jest impreza! :D

Gość SJK
Wiesz dlaczego grono kobiet jest nieszczęśliwe z mężczyznami? Bo nie chcą wiedzieć jak mogą być szczęśliwe z mężczyzną i nie ma nikogo, kto może im to powiedzieć! Żadna z kobiet nie bierze na siebie winy za nieudany związek, za jego rozpad, za nieszczęście swoje, dzieci, a o mężczyźnie to już nie wspomnę, bo zdecydowanie łatwiej winę jest zrzucić na okropnego faceta, jak ponieść ją samemu! Kwestia szczęścia w związku zależy w dużym stopniu od kobiety. Od stopnia, w jakim rozumie potrzeby mężczyzny. Dlatego każda kobieta, której zależy na szczęśliwym związku powinna poświęcić trochę czasu i energii na zrozumienie psychiki mężczyzny. Zapewniam Cię, że jeśli nie zrobisz nic, by lepiej poznać psychikę i oczekiwania facetów, to istnieje około 50 procent szans na to, że Twój nowy związek także się rozpadnie, i 90 procent szans, że będziesz z nim nieszczęśliwa! ___________ http://www.esjotka.pl/linki/mezczyzna

Gość gdbgdbgdb
Jonh Gray - mars i wenus.

Gość hendre
Matematyka radzi, żeby przeciętnie poznać i ocenić ok. 85 partnerów, z tych wybrać tzw. krótką listę (short list) 3-4 i tej listy jednego. A więc praca na lata. Niestety, najlepsi są zajmowani przez konkurentki dość szybko i pozostają "odrzuty". Poza tym trzeba mieć w tym wyścigu dużo szczęścia. Tym niemniej radzę nie pasować w żadnym razie, bo potem będą Cię dręczyć wyrzuty sumienia (wtedy mogłam...). Jest to ciężka praca. Jeżeli ktoś to lubi to wcale nie taka straszna. Na pewno są na świecie mężczyźni (nawet w naszym kraju !), którzy będę zainteresowani tobą, uczciwi i sprawni seksualnie, ale musisz ich wyszukać. Prowadź intensywne życie towarzyskie, klubowe, bywaj z ludźmi i emituj feromony ! Na pewno się opłaci. Powodzenia !

Gość agentka_
pa jacykuf- hehe,ok wg Ciebie jestem przecietna,tylko szkoda kolego ze mnie oceniasz nie widzac nawet mojego zdjecia :D:D "Mężczyźni są wszędzie, tylko akurat ty ich nie zachwycasz - zdziwiona?" jestem zdziwiona raczej tym,ze uwazasz sie za wszystko wiedzacego.Rozczaruje Cie,niewiesz nawet co faceci robili zeby zwrocic na siebie moja uwage :o Nie mam kompleksow. Moj poprzedni zwiazek nie wypalil,ale wiele sie w nim nauczylam i przyjaznie sie ze swoim ex :) SJK - zgadzam sie w 100%,i uwierz mi robie wiele rzeczy lepiej poznac psychike facetow. hendre- dziekuje,w wiekszosci masz racje i slowo daje tak jest,konkurencja dziala wiec trzeba sie mocno starac =) lece spac,bo juz pozno :) dobranoc

poznalam ostatnio na nk chlopaka...w sumie to zapowiadala sie ciekawa znajomosc.... do czasu az mi nie powiedzial,ze nie studiuje i nie stawia na edukacje..goodbye my love.

po prostu nie mogłam spać całą noc,nie pytaj o powód bo sama niewiem dlaczego ;) muszę iść po kolejną kawę bo dzień się dopiero zaczyna a ja już zmęczona :p

Gość pa jacykuf
"hehe,ok wg Ciebie jestem przecietna,tylko szkoda kolego ze mnie oceniasz nie widzac nawet mojego zdjecia" nie wiem skąd jesteś, ale u mnie na uczelni na wydziale gdzie uczy się bzdurnego marketingu i zarządzania takich wysokich i zgrabnych blondynek jest multum - mam przez ten wydział przechodzić z jęzorem na wierzchu??? "jestem zdziwiona raczej tym,ze uwazasz sie za wszystko wiedzacego." touché! ;) "Rozczaruje Cie,niewiesz nawet co faceci robili zeby zwrocic na siebie moja uwage" no tak, ale masz chyba na myśli piłkarzy tudzież innych zbyt mało wykształconych/ambitnych wg ciebie, nieprawdaż? ;) ogólnie - masz wbite do głowy że ładna buzia i zgrabny tyłek/biust otworzą ci każde drzwi - tak wynika z twoich wypowiedzi drzwi to może i tak (np. do Playboy'a, CKMu, Maxima, Hustlera), ale nie do serca mężczyzny inteligentnego! bo zadufanie i wygadanie sprowadzają cię do poziomu... nie, nie chcę ci ubliżać ;) a jeśli chcesz kogoś poznać przez net (to akurat nie jest głupi pomysł) to radzę poszukać przez jakiś portal towarzysko-randkowy a nie NK!

pa jacykuf- ale przeciez,ja nie uwazam ze wyglad to wszystko ! dla mnie charakter drugiej osoby jest najwazniejszy ale nie zaprzecze ze zwracam uwage na to jak dana osoba wyglada,czy o siebie dba etc. nie jestem zadufana w sobie. Osobiscie nie lubie takich ludzi. Poznalam przez portafl randkowy mojego ex. On mieszka za granica wiec w inny sposob bym go nie poznala :) jednak teraz zdecydowalam szukac kogos w swoim otoczeniu a nie w sieci. p.s- na NK nigdy nie szukalam nikogo.Ta znajomosc z tym chlopakiem,to zupelny przypadek :)

Gość pa jacykuf
jak się ciebie zdenerwuje to gadasz całkiem do rzeczy, czyli iskra inteligencji się tli w twej blond głowie ;) masz też - wg mnie - jedną zaletę - nie jesteś obrażalska ;) i nawet bardzo nie pyskujesz :P umiesz gotować? ;)

hehe rozbawiłeś mnie :) ja nie jestem naturalną blondynką wiec sie nie martw o moj poziom inteligencji :p dziś mam dobry humor :D z reguły nie jestem osoba,ktora sie hmmm obraza :p hahaha umiem gotowac i lubie :P a co zony szukasz na kafe? :classic_cool:

Gość pa jacykuf
na razie atrakcyjnej kucharki ;) a potem się obaczy... ;) PS. deser wchodzi w zakres oferty? ;)

Gość pa jacykuf
ale BMI (Body Mass Index) w normie? ;) bo ja się okażesz wysoką 100kg blondynką to TIRem będę pod twój dom zajeżdżał a nie fajnym (aczkolwiek wsiowym) wózkiem (po kraksie prawie jak kabrio) na zabawy w remizie ;)

Gość pa jacykuf
ja jestem ex komandosem - figur mam 36 na koncie (terrorystów) ;) jak widzisz łączy nas coraz więcej :D czemu jesteś "ex model"? znudziłaś się tym zajęciem czy młodociana konkurencja cię wygryzła? :P

po pierwsze jestem juz za "stara" bo mam 21 lat a w modelingu licza sie teraz 15 i 16stki ;) po drugie stwierdzilam,ze ta branza jest okropna. Nikt z nikim sie nie liczy,masz po prostu byc chuda i spelniac wszystkie zachcianki agencji,ktore sa Toba zainteresowane..To nie dla mnie. Nie lubie robic niczego wbrew sobie,takim wiec sposobem juz nie jestem modelka..i jakos nie zaluje ;)

Gość minutkaaa
A co myślicie o mnie? Mam 22 lata i jestem sama bo faceci się mnie chyba boją. A ci co się nie boją są tak beznadziejni że od razu ich skreślam. ps. tak wyglądam: http://www.voila.pl/134/itnws/?1

niewiem co Ci poradzic,bo sama mam z tym problem. Na tego linka nie wejde,bo niewiem co tak naprawde się tam znajduje.

Gość minutko
masturbowalem sie przy tym zdjeciu

Gość a dlaczego według Ciebie
Ci faceci są beznadziejni ?

Gość pa jacykuf
agentka_ -> wiesz co? o ile po pierwszych 3 stronach twoich wypowiedzi sądziłem, że nasz nieźle nasr... - ups! - nierówno pod sufitem tak teraz zmieniam zdanie i wydajesz się całkiem poukładaną osobą ;) padł tym samym mit o mojej wszechwiedzy :P co co "modellingu" - wg mnie to tylko targowisko próżności o zerowym wkładzie i znaczeniu dla ludzkości. Amen! Widzę, że całkiem szybko odzyskałaś rozum i właściwą perspektywę - plus! :) minutka -> jesteś atrakcyjna, ale na zdjęciu wyglądasz nieco - wybacz - lafiryndowato co sugeruje że masz wzięcie u pewnego typu facetów (bo chyba nie szukasz u faceta inteligencji? ;) )

Gość Samiec_afla_100
Minutkaa, wygladasz na taką co lubi się ruchać, wiec się nie dziw że podbiją do Ciebie faceci którzy chcą Cię tylko zaliczyć. No i wyglądasz jeszcze na taką co lubi dresiarzy, wiec ogólnie jesteś skreślona. A chciał bym usłyszeć jaki rodzaj facetów "boi" się do Ciebie podjeść ? Niech zgadne przystojne ciacha nie podchodzą ? A podchodzą brzydale nie ?