Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka_

gdzie Ci mężczyźni ?!?!

Polecane posty

hej :) w sumie sama do konca nie wiedzialam czego sie spodziewac po tym forum ale teraz juz wiem ;o :p Fakt,zostalismy tylko my chociaz szczeze mowiac nie spodziewalam sie raczej tego po tym jak mnie na poczatku ladnie podsumowales ;) No wiesz,jak stad znikniesz to raczej nie bede prowadzic monologu ;) ja na necie jestem rano i wieczorem bo w ciagu dnia mam za duzo zajec. Co do mojego zdjecia to hmmm,wiecej nie popelnie tego bledu bo nie sadzilam ze ludzie moga byc tacy zawistni i chamscy. No comment :) Zresztaa specjalnie dalam takie "niewyrazne" zdjecia. Nikt by mnie stad nie poznal na zywo :)

Gość pa jacykuf
zdecydowanie nie warto na forach dawać swoich fotek - różne czuby tutaj siedzą ;) faktycznie trochę po tobie, że tak powiem "jechałem" na początku, bo mnie nieco irytowałaś wypowiedziami :P sądziłem, że jesteś typem "królewny z drewna", ale się (jak mniemam ;) ) pomyliłem...

A gdzie tam :p staram sie nie oceniac ludzi zanim ich nie poznam ale zdaje sobie sprawe z tego,ze wiekszosc ocenia mnie po wygladzie. Nie przejmuje sie tym,bo i tak niczego to nie zmieni ;) odkupiles swoje winy :D:D hehehe

Gość pa jacykuf
mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa - a już się miałem wybatożyć jak ten mnich-albinos z "Kodu Da Vinci" ;) to z czego jesteś jeśli nie z drewna? ;) z plastiku i silikonu? :P

Twoje grzechy zostały przebaczone ;) no prosze Cie :) jestem normalna dziewczyna z krwi i kosci :) ani drewno ani plastik :P nie martw sie nie jestem fanka Dody heh

Jolanty R. też nie lubisz, mam nadzieję? ;) widziałaś jak dała d... u programie Figurskiego? niewiarygodne jak pustą osobą można być... PS. zaczerniłem się, bo mogłyby się pojawić jakieś "kwaśnie" podszywy, a wolę sam dbać o odpowiedni poziom "kwasu" w swoich wypowiedziach ;)

Gość 212sexy
Podpisuję się pod tematem. Gdzie Ci mężczyźni?:)

a ja na zakończenie tego miłego dnia na forum udzielę odpowiedzi na topikowe pytanie posługując się cytatem z innego forum: "Doszło do tego, że nie ma już męskich facetów tylko same ciapy... w mega autach.." - napisała niejaka Lady Night i tym oto słowem na czwartek żegnam się ze środą oraz zawiedzionymi forumowiczkami, które nie wiedzą "gdzie Ci mężczyźni" ;) Amen.

oj daj juz spokoj ;) rozowego tez nie lubie :D Niestety nie widzialam jej u Figurskiego..jak juz to ogladam Majewskiego&Wojewodzkiego ;) To podsumowanie dnia dzisiejszego nie jest zbyt optymistyczne,nie sadzisz ? :P Zawiedzione forumowiczki w takim razie czekaja na ciag dalszy..... ;)

już ja coś wymyślę, hehehe... ma się w końcu czarny pas w "dokucznictwie i matactwie" ;) na dzisiaj to wszystko - zdrowiej :)

ok,licze na Ciebie ;) Ja dzis mialam taka sytuacje - wracalam sobie z silowni autobusem i siedzialam na samym koncu. Na przeciwko mnie stal chlopak .Fajny byl widzialam, ze na mnie zerka :P usmiechnal sie ja w sumie tez sie lekko usmiechnelam i liczylam ze moze zagada czy cos ale niestety nic :( az zal bylo wysiadac z autobusu :P wpadne tu jeszcze wieczorem :)

nie, no na takie sytuacje to raczej nie licz - w 99% przypadków zaczepiona na ulicy/w autobusie dziewczyna zbywa "adoratora" :P takich "sytuacji" to ja mam po kilka w tygodniu - laska się pogapi na mnie, ja na nią a każde i tak wysiada na swoim przystanku bez słowa żeby nie wiem jaka pociągająca była to nie będę z siebie "pa jacyka" ;) robił w autobusie i do niej jakimiś tandetnymi tekstami podbijał... poza tym koleś mógł już kogoś mieć, ale nawet jak facet kogoś ma i jest szczęśliwy to i tak na inną niebrzydką dziewczynę lubi popatrzeć - to nic nie znaczy w większości przypadków tak samo na tej imprezie na której ci się nie powiodło - siadłaś w towarzystwie kolegów, ale skąd potencjalni "absztyfikanci" mieli wiedzieć, że to tylko koledzy a nie, że któryś z nich jest twoim facetem? PS.oj szaleją hormony koleżance na jesień, szaleją , co? ;)

"nie, no na takie sytuacje to raczej nie licz - w 99% przypadków zaczepiona na ulicy/w autobusie dziewczyna zbywa "adoratora" " moze i tak ale ja jestem tym 1% i jak chlopak spodobalby mi sie to nie olalabym go na pewno :) "takich "sytuacji" to ja mam po kilka w tygodniu - laska się pogapi na mnie, ja na nią a każde i tak wysiada na swoim przystanku bez słowa" a czy np. usmiechasz sie do nich i one odwazjemniaja usmiech? :) ja takich sytuacji zeby ktos sie na mnie patrzyl a ja na niego mam codziennie :p ale ja mowie tu o dluzszym kontakcie wzrokowym i usmiechu. "żeby nie wiem jaka pociągająca była to nie będę z siebie "pa jacyka" robił w autobusie i do niej jakimiś tandetnymi tekstami podbijał..." hehe ,zalezy jaki facet ma "bajer" :D tandetne teksty nie sa wskazane trzeba sie wykazac pomyslowoscia i inteligencja z czym wiekszosc ma problem :P "poza tym koleś mógł już kogoś mieć, ale nawet jak facet kogoś ma i jest szczęśliwy to i tak na inną niebrzydką dziewczynę lubi popatrzeć - to nic nie znaczy w większości przypadków" hahahahaha ta niebrzydka dziewczyna to aluzja do mnie ? :D:D no zgadzam sie,ja przeciez bedac w zwiazku ten nie zaslanialam sobie oczu jak widzialam fajnego faceta ;) "tak samo na tej imprezie na której ci się nie powiodło - siadłaś w towarzystwie kolegów, ale skąd potencjalni "absztyfikanci" mieli wiedzieć, że to tylko koledzy a nie, że któryś z nich jest twoim facetem?" bo Ci moi "koledzy" sa 2x starsi odemnie :D:D i maja zony i dzieci hehe "PS.oj szaleją hormony koleżance na jesień, szaleją , co?" nie badz zlosliwy :) ps. no tak,ludzie mnie naprawde coraz bardziej zaskakuja :) niedlugo bedzie normalne jak 20sto latka bedzie wychodzic za maz za 50 latka :o przegięcie jak dla mnie. ale sie rozpisalam :P:)

bnb jakas chaotyczna ta Twoja wypowiedz :P jezeli chlopak ma na tyle odwagi by do mnie podejsc i zagadac to doceniam to :p jezeli nie jest w moim typie to np. mowie ze mam chlopaka ale nigdy nie jestem wyniosla/chamska bo fakt faktem ale trzeba miec szacunek dla innych

wiesz..jasne,ze sie zdarzylo ALE podkreslam ze staram sie byc "delikatna" zeby nikogo nie urazic. Bo w sumie to by bylo bez sensu gdybym umowila sie z grzecznosci na "kawe" tylko dlatego,ze chlopak mial odwage,podszedl i zagadal. Sa pewne granice :)

hmmm... może wybrałaś złą porę roku na zawieranie nowych znajomości? ;) to raczej wiosna kojarzy się z nowymi miłościami - jesienią i zimą to się nie wyłazi spod kołdry (zwłaszcza jeśli się ma tam kaloryferek w postaci drugiej osoby ;) ) proponuję przespać zimę i wrócić do tematu ok. marca :P

kazda pora roku jest dobra na zawieranie nowych znajomosci :D moze na imprezie halloweenowej kogos poznam ? hehe

uuu - jakie wymagania! widocznie nie zasłużyłaś :P ale jeszcze masz szansę - jak będziesz grzeczna to 6go grudnia może ten brodaty skurczybyk coś ci w worze przytarga ;) PS. pytanie superintymne - ile trwał ten twój poprzedni związek i na ile (w skali 0-10) oceniłabyś swoje zaangażowanie w ową relację?

haha,tak myslisz? moze pod choinka bedzie na mnie czekac moj superfacet? :p moj poprzedni zwiazek trwal krotko bo 3 miesiace ale poznawalismy sie przez 5 miesiecy zanim postanowilismy zostac para. To byl zwiazek na odleglosc i glownie przez to nie przetrwal... Ja jak juz w cos "wchodze" to sie bardzo angazuje. Swoje zaangazowanie oceniam na 9 a nawet 9,5 aa jeszcze aporpos tego linka to nic mi sie nie pokazuje :( A co to takiego bo ma fajna nazwe ?:D

faktycznie link się nie otwiera - zabezpieczyli się przed linkowaniem do nich :( tego nie sprawdziłem - mea culpa - zaraz się wybatożę jak należy ;) ten powinien zadziałać http://dev.casses.pl/~yoghurt/desperatka.jpg (sama zobacz, bo trudno oddać komedię tej sytuacji;) ) kto wie - jak będziesz grzeczna to może pod choinką zastaniesz superfaceta z kokardką na... szyi :P życzę ci tylko, żeby nie był dmuchany ;) a co do związku i zaangażowania - uuu, tutaj to ci nie wierzę w zaangażowanie! bo po takim jego stopniu (9-9.5) to powinnaś założyć topik z nieśmiertelnego na kafe cyklu "jestem sama, rozstałam się z facetem, nie wiem co robić" a u ciebie ani krztyny załamki nie widać! :P werdykt - winna ściemy (podpisano: sędzia Dredd "I am the Law") swoją drogą zauważyłaś, że największy wysyp topików to właśnie gorzkie żale po miłości albo z samotności?

teraz widze ! hahahahaha rewelacja :D:D:D:D ja tez dam takie ogloszenie hehe ;) swietne :D Niewiem dlaczego mi nie wierzysz w moje zaangazowanie :P podam Ci kilka przykladow- bylam w stanie z dnia na dzien jechac do niego autokarem 24 godziny tylko po to zeby sie z nim zobaczyc na kilka dni. Mial swoje mieszkanie,zawsze mu pomagalam we wszystkim z wlasnej woli,zaoferowalam nawet ze bede mu gotowac chociaz by swietnym kucharzem ;) to mialo rowniez swoje zle strony...on byl hmm rowniez bardzo wymgajacy nawet bardziej niz ja ;) wiedzialam,ze wczesniej umawial sie tylko z ..dziewczynami ktore przypominaly modelki. Czulam przy nim niesamowita presje zeby byc zawsze najlepsza,najladniejsza itd. Wiem,ze to wynika takze z mojego perfekcjonizmu i nie moge zwalac na niego cala wine ale teraz bedac sama czuje jakby..ulgę. Wiesz co ja bylam przez kilka dni po rozstaniu w szoku. Chcial zebym odeslala mu jego klucze,ja napisalam przy okazji list. Nie prosilam go o powrot ,dziekowalam mu w tym liscie za wszystko i tlumaczylam ze ostatnio sie psulo miedzy nami. I wiesz co? on zaproponowal zebysmy zostali przyjaciolmi. Pamietam jedna rozmowe na Skypie z nim kilka dni po rozstaniu..pisal mi ze ciagle jest we mnie zakochany(ja sobie zdalam sprawe ze nie bylam w nim nigdy zakochana-co najwyzej zauroczona)i ze za mna teskni...hmmmm Mialam wrazenie ze chcial do mnie wrocic ale ja postawilam sprawe jasno,nigdy nie bedziemy juz razem. Koniec,kropka. NIE ZGADZAM SIE Z WERDYKTEM DROGI SEDZIO ! ;) :p tak,zauwazylam to... juz dawno temu :)

miałem rację nie wierząc w zaangażowanie (bo miałem na myśli emocje a nie hormony :P) - gdybyś była tak zaangażowana emocjonalnie (na 9tkę) to przez miesiąc po rozstaniu zbierałabyś "serce z podłogi"... akurat wiem, jaka jest różnica po rozstaniu po uczuciu i po zauroczeniu - przy zauroczeniu zaangażowanie to sprawa względna i faktycznie po rozstaniu to co najwyżej parodniowy szok :) a potem ulga :D ale na pociechę powiem ci, że chyba nie taka zła z ciebie dziewczyna, może nawet mało zblazowana jak na 21latkę :P ;) PS. a mogę u ciebie zamówić usługę mycia okien i gotowania obiadów? ;) mieszkam w centralnej Polsce - nie musiałabyś dojeżdżać 24h ;)

dla mnie nie ma znaczenia czy chodzi o emocje czy hormony. Zaangazowanie oznacza dawanie siebie w zwiazku ,co robilam bez dwoch zdan. A inna kwestia jest to,ze pozniej zrozumialam ze to bylo tylko zauroczenie. Jestem wdzieczna losowi ze tak sie to skonczylo i bez zadnych klotni-na poziomie. Haha to raczej nie wypali :D bo ja jestem z zachodniej Polski ;) no 24h nie musialabym dojezdzac ale 6 to tez nie malo :P