Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka_

gdzie Ci mężczyźni ?!?!

Polecane posty

o, kobieto leniwa! :P daję ci taka niepowtarzalną szansę a ty plwasz na nią?! :P :P będziesz się za karę smażyć w piekle samotności ;) "wiedzialam,ze wczesniej umawial sie tylko z ..dziewczynami ktore przypominaly modelki." - dziwny ten twój eks, bez urazy ale to pachnie pustym wzrokowcem... czyli w sumie dobrze, że masz to za sobą

a gdzież tam :p ja leniwa ?:) nieee :P Powiem Ci,ze w sumie dobrze wspomniam swoj zwiazek z nim. Musze Cie wyprowadzic z bledu :p on jest naukowcem i jest cholernie inteligentny. Jednak odleglosc & roznica wieku zrobily swoje..oraz to ze obydwoje bylismy cholernie uparci ;)

może "zodiakalnie" nie pasowaliście do siebie? ;) jeśli to nie naukowiec od nauk ścisłych/przyrodniczych to dla mnie nie naukowiec :P poza tym wykształcony/inteligentny nie równa się mądry/ciekawy :P inaczej, moja szanowna interlokutorko, nadal musiałbym cię klasyfikować jako - wybacz! - pustogłowy ekswieszak na "modne" szmatki ;) a tego nie robię! mimo, że wyższego wykształcenia nie posiadasz (z racji wieku, jak sadzę) :D

on stwierdzil,ze ja bym byla idealna dla niego dziewczyna za kilka lat..ja moge powiedziec to samo o nim-gdyby byl mlodszy no powiedzmy chociaz te 3 lata to rowniez inaczej to by sie ułozylo. On jest naukowcem poniewaz pracuje w laboratorium,bada wplyw hormonow na serce. Jest i wyksztalcony, intelignentny i musze Cie zmartiwc ale rowniez madry i ciekawy hehe. Jednak to nie wystarczylo zeby mnie w sobie rozkochac chociaz przyznam ze bardzo zwracam uwage na inteligencje faceta. oooj tu poleciales z tym pustoglowym wieszakiem. Powinnam sie obrazic :( :P W tym roku dop. bede pisac licencjat :P

przecież cię tak nie nazwałem tylko przytoczyłem obiegowy stereotyp o modelkach poza tym nie dziwię się że wam nie pykło - jak dla mnie to zbyt duża różnica wieku - ja zaczynam bezpieczniej, od 25latek ;) :P reszta niech przedszkole dokończy ;) i będzie jak znalazł, gdy mnie dopadnie kryzys wieku średniego :P mam nadzieję, że teraz rozumiesz dlaczego nie uwierzyłem i nadal nie wierzę w twoje tak wysokie zaangażowanie emocjonalne w tamtym związku - zaangażowałaś się jak gdyby frekwencyjnie, ale nie to nie to samo zmykam uprawiać nekrofilię ;) zajrzę tutaj późnym wieczorem

Moim zdaniem i tak nie wiek przesadzil o tym,ze moj zwiazek sie rozpadl. Odleglosc zniszczyla wszystko. No i oczywiscie fakt,ze bylam nim tylko zauroczona a nie w nim zakochana ;) a tak by the way ,to gadalam z nim wczoraj i przedwczoraj na Skypie i co? golym okiem widac ze chce do mnie wrocic,ah Ci faceci :p przykro mi ale nie zgodze sie z Toba :) nie mozesz oceniac mojego zaangazowania w zwiazek poniewaz nie masz o nim zielonego pojecia ;) :P jak mija wieczor ? :)

skoro chce wrócić to nie jesteś taka zła :P faktycznie wygląda na to, że to niegłupi facet (mam na myśli to czym się zajmuje) - czujesz się dowartościowana że zawróciłaś mu w głowie? ;) "nie mozesz oceniac mojego zaangazowania w zwiazek poniewaz nie masz o nim zielonego pojecia " uuu - pyskujemy, co? ;) my Talibowie z Waziristanu dobrze wiemy co robić z takimi zbiesiałymi kobietami :P

podoba mi sie Twoje poczucie humoru ;) masz + :D powiem Ci,ze on jest naprawde swietna partia-inteligentny,przystojny,zadbany,z poczuciem humoru,uczuciowy,z kasa ale co z tego jak ja sie w nim po prostu nie zakochalam...zabraklo chemii i uczucia a dla mnie to jest najwazniejsze :( Czy czuje sie tym dowartosciowana? hmmm moze troche ale nie odbieram tego w tych kategoriach. To jeszcze nie jest pyskowanie ;) poki co jestem bardzo grzeczna :P;)

dlatego jak ten gość nie jest zerem w obyciu (a widać, że nie jest, bo ciebie jakoś wyrwał;) - nie mylić z Igą Wyrwał ;) ) to długo sam nie będzie :D moja rada - na kasę nie patrz, bo to często pozory albo - co gorsza! - życie na kredyt :O zwracaj raczej uwagę na realizm gościa i zapatrywania co do przyszłości (w sumie ciekawe jakie są twoje - sex, drugs&rock'n'roll?:P) ) - szukaj złotego środka (bo zbyt sztywny to też niedobrze - nuuuda i flaki z olejem) co do chemii (C2H5OH rządzi!!!) - z perspektywy kilku związków (najkrótszy rok, więc zaliczaczem nie jestem:P ) chemia to dla mnie unikatowa kombinacja wspólnoty charakterów i seksu (samym "łóżkiem" się związku nie uratuje - uwierz mi!) PS. a za pyskowanie to cię wybatożę! :P mam tylko nadzieję, że ci się to nie spodoba... ;) masz pojęcie ile trzeba się namachać, żeby niepokorną babę dobrze wybatożyć?! ZGROZA! :P ;)

tak w skrocie-on jest super facetem,swietna partia ALE nie dla mnie.Tyle w temacie ;) A czy sam dlugo nie bedzie? ostatnio mi powiedzial,ze nie ma czasu na szukanie dziewczyny,ze ciagle mysli o mnie,ze jestem dla niego kims wiecej niz przyjaciolka bla bla bla. Jestem okrutna wiem,ale to on zerwal wiec nie jest mi go zal. Ma za swoje. Na szczescie z nim nie spalam bo nie pcham sie do lozka po 2 tygodniach znajomosci,ale wiem ze moje "uczucia" w stosunku do niego zatrzymaly sie na etapie przyjazni. ON bylby swietnym przyjacielem ale nic wiecej,po prostu mnie do niego "nie ciagnie". Dla mnie facet musi miec to coś. Nie musi byc modelem z okladki, ma sie mi podobac innym nie musi ;) No niee,tak byc nie moze ! Juz zapomniales kto na poczatku tak ladnie mi pyskowal ?:D hehe krotka pamiec masz my dear :D

sięmasz, kobieto szukająca ;) dzisiaj miałem b.ciężki dzień - sama widzisz o której się odzywam... no cóż - jak miałem 21 lat też się obijałem :P swoją drogą - ty to masz cierpliwość do moich pyskówek! ale i tak pyskował będę! :P póki moderator nas nie rozłączy ;) bo modelem z okładki a tym bardziej pantofelkiem nigdy nie będę! :P co do tego eks gościa - nie jesteś okrutna - przejdzie mu... ani on ani ty nie ucierpieliście/nie ucierpicie na tej znajomości (wybacz, ale nadal trudno mi to nazwać związkiem) doświadczenie cie się przyda - to pewne miałaś jakiś poważniejszy związek przedtem? o seks nie pytam! bo faktycznie wydajesz się spragniona czegoś stabilnego i trwałego - aż dziw bierze! ;) Ps. jak masz jakiś "niezobowiązujący" kontakt na GG albo tlenie to zastanów się nad tą formą pogaduch ze mną (za regularność nie ręczę ;) sama widzisz jak jest), bo taki "striptiz emocjonalny" na forum publicznym tchnie zbytnim ekshibicjonizmem jak dla mnie... jakby co pokaż się w stopce (jak onegdaj pokazałaś facjatkę ;) ) wybór należy do ciebie - do niczego nie namawiam, a tym bardziej nie zmuszam!!! duza dziewczyna jesteś więc decyzję sama podejmij - bez konsekwencji :P i zobowiązań!!!

Gość qwertyu
ona nikogo nie szuka?:)

Gość odpowiedz dużej dziewczynce
a gdzie to źródło"?

witam :) wypraszam sobie ! ja sie nie obijam ;) wchodze tu jak znajde akurat chwile :P No fakt,mam cierpliwosc do Twoich pyskowek :p zlota dziewczyna ze mnie :D w sumie to dobrze ze pantoflem nie zamierzasz byc bo ja akurat takich facetow nie lubie :P:P Wiesz,ja mysle ze ten "zwiazek" mnie wiele nauczyl. Najwazniejsze jest to,ze niczego nie zaluje ,naprawde jestem mu wdzieczna za wszystko :) Ciesze sie,ze nie rozstalismy sie w nienawiscie tylko w pokoju ;) A jezeli chodzi o doswiadczenie to jasne,przyda sie ,przyda..:) No wlasnie..nie ,nie mialam wczesniej powazniejszego zwiazku. Moze gdybym miala wiecej zwiazkow za soba nie zakladalabym takich topikow na kafe :D chetnych jest sporo...tylko,ze ja mam wysokie wymagania. A czy jestem spragniona czegos stabilnego i trwalego...oczywiscie,ze tak :) w koncu nie mam juz 17 lat ;) ps. jakis tam kontakt mam :D zostawiam tu moje gg - 3088651 ,jak bedziesz miec czas to sie odezwij :P 🖐️