Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

probowal mnie zgwalcic - udalo mi sie .. cud ze zyje

Polecane posty

naprawde . jestescie zalosni, cale to kafe. jak laska sie pyta czy to ciaza to odpowiadacie a jak ja mialam problem to kazdy mnie pojechał... tragiczne to kafe.

Gość a mozna wiedziec
Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji jaka Cie spotkala,ale musze przyznac ze mialas sporo szczescia ktore chyba bylo spowodowane zachowaniem zimnej krwi,bo jak bys spanikowala i sie mu poddala,to z pewnoscia to najgorsze by Cie nie ominelo,wiec Twoje zachowanie zasluguje na pochwale. A tak na marginesie,mozna wiedziec w jakim rejonie mieszkasz?

Gość agaagusia
kyrwa jak czytam co pisze bzdura bzdura bzdura to mi sie piesc zaciska...a co ty kurwa mozesz otym wiedziec gdzie i jak facet moze gwalcic....jak jest puzno i ciemno to moze wybrac wiele miejsc...wiec jak masz zamiar obrazac i pisac takie bzdury to lepiej zamknij morde i niekomentuj ....kurwa jak mnie cos takiego wkurwia....niektore dziewczyny niemja odwagi isc na policje czy mowic komus otym dlatego robia to tu,co przezywaja wiedza tylko ce osoby ktore to same przezyly,albo takie komentarze jak np jeszcze bardziej sie rozbierajcie....nawet dziewczyny w spodniach i w golfie facet moze zgwalcic...bzdura bzdura bzdura a zeby ci huja w dupe wlozyli i pol dnia trzymali

Gość mądralińskaaa
po gwalcie to od razu sie na policje idzie, zeby slady zabezpieczyli.Jakies DNA czy inne takie z odziezy np.

heh .. dziekuje ale mam nadzieje ze policja cos pomoze, chociaz watpie .... bo oni uwazaja ze skoro w koncu mnie nie zgwalcil to nic wielkiego.... dziekuje Blokersss .. :) 🌼

oczywiscie ze nie wszystkich... tylko tych , ktorzy nie sa tu po to, zebby pomoc. no wlasnie! bylam dzis... ogladalam cale nagranie z kamerki kolo klatki schodowej, az mnie ciary przeszly jak to ogladalam.... bedzie dobrze. chociaz boje sie nawet wyjsc z psem... mam nadzieje ze minie mi

poniekąd... nie wiem , mimo wszystko wole nie probowac tego czy jest dobry czy nie.. ale pies to obowiazek wiec wychodze. zastanawiam sie czy on kiedys wroci w to samo miejsce tj pod moj blok... czy to przypadkowy KTOS... moze to glupie ale nawet w domu sie boje, ze przyjdzie... ze stoi pod blokiem ... tragedia.. :( ale i tak juz lepiej, mam wspracie rodzinki :))

nie no smieje sie. Co do tego czlowieka, to raczej watpie :). Jesli ma choc troche rozumu i wyobrazni to nie wroci. Nie masz sie czego bac :)

jesli go kiedys spotkam chyba utne mu jaja ;) ! haa... jestem tego pewna:) .. gdynia niby spokojne miasto... a nawet centrum moze byc w takim miejscu ze ani jednej zywej istoty obok nie ma :)