Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenka008855

probowal mnie zgwalcic - udalo mi sie .. cud ze zyje

Polecane posty

Malenka.. nie krzywdz go az tak bardzo.... juz lepiej zabij. Miej litosc i zostaw mu przynajmniej odrobine meskosci.. :P

co to za mezczyzna skoro takie cos robi :P ... zaden! wiec pozbawie go jaj i bedzie jak ulał :) hehe... a Ty dlaczego nie spisz kolego? :> juz chyba pora :D

Kilka lat wstecz moja koleżanka (zaawansowana zawodniczka Taekwondo; nie znam się na pasach i danach) wracając z treningu ok. godz. 20 zimą została napadnięta w parku i tak skutecznie obezwładniła rozbójnika (chciał jej torbę zabrać), że złamała mu rękę w dwóch miejscach. W gazecie o tym napisali nawet bo ona miała 160 cm wzrostu a gość ponad 190 ;) Tak więc nawet napadający ryzykują...

uuuuu ...... ja bym byla dumna z siebie a tak.. narazie... jest mi wstyd ze nic nie zrobilam .. ugryzlam go w dlon a moglam tak wiele... ;]

Malenka masz troche prawdy.. ale z meskiego punktu widzenia wolalbym smierc chyba.. :p A nie spie bo hm... bo spanie jest dla ciot i slabych psychicznie :>

a jak myślicie sprawdziłoby się takie coś , małe urządzenie wielkosci hm popelniczki , który po naciśnieciu wydawałby głosny dzwięk i świecił na różne kolory. w momencie ataku wcisnac przycisk i rzucić na trawę. urządzenie byłoby wykonanae z super trwałego materiału albo z gumy tak że o chodnik nie rozjebiesz a wyłączenie wymagałoby podanie pinu czy cos:D druga wersja że zamiast odgłosu alarmu mogłoby wydawać baaaardzo głośny krzyk i wołanie "ratunku mordujom i gwałcom!!!" i też oslepiające światła...

No Malenka.. hmm... teraz mu sie nie dziwie.... :P Ladna z Ciebie bestia :) Tym razem to znowu ja/ - no nie bardzo chyba :P Jesli nie mozesz sie wyrwac to tym bardziej potencjalna ofiara nie zagladnie do torebki w poszukiwaniu takiego urzadzanka.. :P

Malenka domyslam sie, ze chcesz mu zadac jak najwiecej bolu... co myslisz o tepym scyzoryku ?:D

gdybym miała go na wyłącznosc raczej ... mialabym inny pomysl :P ale nie bede tu opisywac, bo w swoich pomyslach i buuujnej wyobrazni potrafie byc naprawde okrutna:D ale oczywiscie w stosunku do TAKICH jak ten .... idiota z wczoraj ;)