Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalnie jestem w szoku

SPADKOBIERCY czyli mocno improwizowany serial kabaretowy- sa jacys fani ?

Polecane posty

oglada ktos spadkobierców ?? omg!! ja wymiekam przy tym. na poczatku było troche dretwo, ale to co teraz leci na tv4 ( to chyba kolejny sezon bo w programie jest napisane ze odc 8 dzis był) to poprostu majstersztyk. normalnie co słowo to leżę ze smiechu. :D:D

kocham!!!! ogladalam to juz dosc dawno, gdy nie zrobiono z tego takiego profesjonalnego serialu tylko bylo zagrane jako jeden z gagow nie pamietam juz gdzie, wtedy bylo mnustwo wpadek, mylenie imion i wogole masakra :D ale taka mega pozytywna i zakrecona masakra :) potem wprowadzono to jako punkt w programie Baltroczyka na Polsacie a teraz jako serial w tv 4 :) dodam ze na samym poczatku Asia Kolaczkowska nie prezentowala sie tak dobrze jak teraz :) tzn mowie o odbiorze wizualnym bo jej nieziemskie texty byly zabojcze od samego poczatku :) teraz wprowadzili duzo postaci, gwiazditd i trosze wydaje mi sie ze jej humor zostaje niekiedy przytloczony ale i tak jest rewelacyjne :) uwielbiam poczucie humoru Roberta Gorskiego :) nie wiem co ten facet ma w glowie ale kazdy jego tekst powala :D polecam poszukanie w googlach 1 odcinka (tego starego) lub mix wpadek ze spadkobiercow jak Gorski opowiada o wietnamie i walce w ryzu :D ja wymiekam :D i mina oraz teksty Artura Andrusa :D mistrzostwo :D

hehe. ten pierwszy odcinek to jest chyba 78. :D górski faktycznie ma niezłe teksty, rewers ( diley) tez jest rewelacyjny "wpadam w szał" :D:D ja ogladam na kabarety fani, ale tam chyba nie ma wszystkiego. ale ogólnie REWEACJA :)

ja polecam stronke www.kabarety.tworzymyhistorie.pl jest rewelacyjna!! a przynajmniej byla, bo teraz tvp jakies ograniczenia zrobilo i duzo filmikow tam juz nie dziala, a sa super ulozone i wogole

ja ogladam, dzisiaj byla pwotorka z wczoraj :P scena z maseczka byla zajebista, ale reszta odcinka taka sobie

bo kamMel kiepsko wyszedł. zreszta i dobrze bo go nie cierpie. cały czas wydaje sie taki sztuczny. bleeee ale "czochraj mnie czochraj" tez było fajne :P i jeszcze "koń siwek" rewersa az od stołu odkrecilo ze smiechu :D

Gość cye
ogladam :) uwielbiam :))

Gość jeżeli libicie improwizację
to polecam kanał użytkownika WhoseLinePl na youtube.Wrzucają odcinki super programu iprowizowanego z USA,z napisami:)

Gość Joela
Ja płakałam ze śmiechu jak był odcinek z rodzicami-Czubaszek była boska

Akcja z maseczką była boska!kwiczałam ze śmiechu:D:D:D A Kammel sztuczny i nudny :O

ehh nie moge jak zwykle doczekac sie nowych odcinków :) teksty czubaszek rzeczywiscie wymiatały. ale ona mogła sobie chyba pozwolic na wiecej, w koncu znaja sie z andrusem z trójki. podobał mi sie tez odcinek z richardson, ta gadanina po rusku była odjechana, zwłaszcza ze kołaczkowska (dorin) chyba niewiele znała ten jezyk, richardson zreszta tez :D troche sie zawiodlam a improwizacji z tymem, no ale... generalnie sa najlepsi na poprawe humoru. a jakby ktos chciał obejrzec to sa na stronie kabarety.fani czy jakos tak :)

dzisiejszy odcinek fenomenalny :D "Sa takie przypadki, że garbaty garbatego rozłoży na łopatki" :D a impreza u warrena miazga :D

- ale to pierwsze czy to drugie? - to pierwsze i to drugie - no to to pierwsze tak a to drugie tez tak :D "jak ktos ma pecha to nawet palec w dupie zlamie" :D

Gość lillikaaa
umierałam ze śmiechu, gdy górski proponował andrusowi robić podkop pod rosyjskim więzieniem płaczę ze śmiechu na spadkobiercach

Gość jacobs
Też ich uwielbiam a Górskiego i Aśkę kocham

jeeeeejuu tv4 mnie w bambusa zrobiło :o nie mogłam w sobote obejrzec, ani w niedziele po południu. siadłam zadowolona w niedziele po 20 a tam kolejny odcinek :o zmije a nie tv a do tej pory w nd były powtórki tylko :o no i oczywiscie geroge (górski) wymiata, jego miny sa nieziemskie, kołaczkowska tez jak cos palnie... :D ( a ta kłotnia z kenem :D:D:D )

Gość a ja mam trochę problemy f
Ja uwielbiam Asię Kołaczkowską , jako Dorin jest mega :D W ogole wszyscy wymiataja :D Fajna jest tez Hariett z dzieckiem , no i Łoren :D

Gość mkcafe
No Harriet z dzieckim jest fajna. Teraz promuje sie na dobra mamusie. Podobalo mi sie jak obeszla sie z Mcphersonem. Poszla z nim do lozka i go rzucila a potem poszla sie spotkac z Dealeyem zeby sie z nim pogodzic i do niego wrocic. Uwielbiam ja.

Gość mokate
Harriet bardzo mnie pociaga i jest bardzo seksowana. Tez bym chcial zeby postawila mi pume na nogi.

ooooj to co sie dzieje ostatnio po prostu zwala z nóg !! zaproszeni gośćie po prostu wymiatają, a i poza tym rewelacja. ostatnio Liszowska dałwała czadu, że nie wspomnę o p. Mannie :D scena: Dorin przytula się do Kena a górski : WIELORYBY MAJĄ TARŁO !! :D:D albo babcia do Kena: A TY WIESZ CO TO JEST WALENIE ?? :D

Gość Spadkobierczyni
Dla mnie mega hitem jest jak Dorin układa piosenkę dla Kena, którą zaśpiewa na slubie: "O Kenie, Kenie, Kenie, Kenie TY chyba na Urysnowie mieszkasz"

Ha ha,który to odcinek z tą piosenką o Kenie? Uwielbiam sceny z Kenem i Dorin, wszyscy się naśmiewają, że mają nadwagę ;) I te problemy Kena z jego pumą, która nie chce wyskoczyć z krzaków :D Babcia Meggie Mekintosz rozwala mnie swoimi tekstami. Teraz próbuje zajść w ciążę żeby zdobyć spadek :) Reszta obsady też jest genialna!