Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co loto

Dzisiaj w nocy mój facet ..

Polecane posty

Gość o co loto

powiedział,ze moja siostra ma ładniejsze piersi i dupe ode mnie.Myslałam,ze sie przeslyszałam,więc spytałam sie Czy (podałam imie)ma lepsze cycki i dupe ode mnie.Odpowiedział"no".On tłumaczy sie,ze mówił przez sen.Obudził mnie w nocy,zeby mi to powiedzieć... Sama nie wiem co myslec..Fakt to normalne,ze podobaja mu fizycznie inne kobiety,ale zeby mnie budzic,aby mi to powiedziec. Chyba mnie .. jednak nie kocha..

Gość jest lunatykiem i jak
zacznie chodzić po gzymsach dachów, będą jajca...

Gość o co loto
lunatykiem nie jest.. to zazwyczaj ja mowie cos przez sen.. Chodzi o to,ze on teraz próbuje wciskac mi jakis kit.. ze moze mu sie cos zlego snilo i dlatego powiedział,ze moja siostra ma lepsze cycki i tylek ode mnie .. I widze ze od jakiegos czasu(własciwie od rodzinnej imprezy) nie moze zasnac..(gdzie nigdy nie mial z tym problemu)..mysli o czyms,albo o kims..Chyba o niej skoro mu sie sni ..

Gość liliaaa24
Po co Ci Kochana chłopak, któremu inne się podobają lepiej od Ciebie, gratuluje wytrwałosci, pomysl , czy warto żyć z takim, który niewiadomo kiedy zdradzi Ci,bo inna bedzie fizycznie ladniejsza od Ciebie, on Cie poprostu nie kocha,bo milosc to akceptacja drugiej osoby pomimo jej wad i wspieranie sie wzajemne oraz nie sprawianie jej takiej przykrosci, ja bym z takim nie mogła byc... moja rada : stac Cię na kogoś lepszego

Gość liliaaa24
Poza tym, chcesz doprowadzic do sytuacji, gdzie bedziesz Ty, on i siostra,a on bedzie sie slinil na jej widok, na pewno nie raz bedzie impreza rodzinna,przeciez to logiczne,ze ona mu sie bardzo podoba skoro powiedzial Ci takie cos .. brak mi słow na tego typa ...chcesz cierpiec to badz z nim,ale czarno to widze ...pozdrawiam

Gość o co loto
Lilio Własnie w ten sam sposob podchodze do tego co Ty ..I taka romowe próbowałam dzisiaj z nim przeprowadzic..ale on tylko"zastanow sie co mowisz"..Poprosiłam zeby sie zastanowil nad tym czy ja jestem ta odpowiednia kobieta u jego boku.. bez zastanowienia odpowiedział ze tak, chcial ze mna mieszkac zeby nie po miesiacu sie rozstac tylko juz na zawsze itd.. to czemu robi mi takie przykrosci? Cięzko

Gość liliaaa24
nogogłaszczka - no właśnie widzisz ile osób tyle zdań na odrębne problemy :) ja osobiscie z takim bym juz nie była,ale to jest moje zdanie, mam mnostwo znajomych, sama bylam w 3 powaznych zwiazkach i z moich obserwacji chocby i zwiazkow znajomych , wiem czym to sie predzej czy pozniej zakonczy ze strony "chłopaka" autorki topiku ... pozdrawiam :)

Gość nicv się nie martw chłopy
to wzrokowcy i napatrzą się w dzień a potem nocą przeżywają koszmary........

Gość o co loto
No własnie .. ale co mam siostrze powiedziec?ze widze jak sobie patrza głęboko w oczy? jak sie do niego usmiecha..? Szfagier chyba tez to zauwazyl, bo jak siostra porwała mojego do tanca.. to szfagier odrazu tez mnie zaprosil do tanca i caly czas obcinał ich ..i blisko ich mnie prowadził.. A to nie jedna sytuacja z tym moim . ostatnio moj miał urodziny..zaprosilismy znajomych do nas.. pozniej poszlismy na miasto.. a on idac obok mnie powiedział innej kobiecie(ktora tez stała ze swoim partnerem),ze ma zaje***ste nogi.. Twierdzi,ze zartował...

Gość liliaaa24
dobrze zrobilas, albo daj mu szanse poobserwuj co bedzie robil,bo dal Ci mysle,ze wystarczajaco niepokojacy sygnal, w dodatku co do Twojej siostry, brrr co za typek :) ja juz tez troszke przezylam i wiem, ze oni umieja sobie poradzic,a na kazde pytanie znajda super pretekst, mialam taka jedna sytuacje z kolezanki mezem, wszystko miedzy nimi sie ukladalo itd. ,a pewnego dnia powiedzial mi ,ze mu sie bardzo podobam i chcialby sie spotkac, ze podobam mu sie bardziej niz zona itp., postanowilam spytac kolezanki czy wszystko w porzadku w ich zwiazku i powiedziala,ze on zapewnia ją codziennie o milosci, chce z nia byc do konca i zero problemow, o tej sytuacji z nim jej nie powiedzialam,bo i tak by nie uwierzyla,ale jemu wystarczajaco nagadalam,ze sie odczepil, minal rok,bo ona studiowala 100 km od miejscowosci zamieszkania, wrocila spotkalam sie z nia i mowila jaka ona nie jest szczesliwa, a wyobraz sobie,ze ten palant zdradza ją,bo mi mowila siostra,ktora go spotkala na dyskotece calujacego sie z inna... dlatego mam uprzedzenia do takich ...

Gość o co loto
Twierdzi,ze nie zdradzi bo sam był zdradzony i wie jak to boli ..Ale gadac to on moze duzo gadac.. A pozniej ma pretensje ze ja mu nie ufam .. Zawsze obraca wszystko tak jakby wszystko bylo moja wina...a on byl by swiety..a ja czuje sie jak slodka idiotka..

Gość liliaaa24
naprawde podziwiam Cie,ze z nim jestes, jasne zart zartem,ale skoro to powiedzial to tak pomyslal, to typowy pies na baby echh...

Gość wygląda na to że pojawi się
dwóch rogaczy, szwagier z porożem i co tu dużo gadać, tobie też urosną piękne rogi.....

Gość o co loto
No wiem .. nigdy nie dopuszczałam do tego by ktos mnie ranil.. Zawsze mialam dobra intuicje..Ale co do niego moja intuicja(niby ) sie nie sprawdza..i przez to jestem zdezorientowana,ale swoje widze i mowie o tym co widze..A wtedy sa afery ze mu nie ufam i pewnie zawsze tak bedzie.. Mam nadzieje,ze wszystko sobie przemysli.. i bedzie szczery wobec mnie i siebie.

Gość lord waldemort
hmm moim zdaniem, to siostra sama go prowokuje i widać jej to pasuje, i ma w dupie to, że on Cię krzywdzi, pogratulować siostry na prawdę, ona powinna go pogonić gdy tylko zauważyła, że ja pożera wzrokiem a jej to chyba pasuje więc prędzej czy później dwie bliskie osoby zrobią Ci straszne świństwo.. Ale Ty chyba wolisz poczekać że moiże jakoś się ułoży i doczekasz się.. jak ich przyłapies, a jeśli nie z siostrą to inną to taki typ "psa na baby". Swoją drogą jak Ty to znosiłaś do tej pory???

Gość o co loto
Watpie ze siostra by go zdradzila.. ale moze ciekawosc ..wzięła góre.. Zreszta z opowiesci wiem jak siostra ze Szfagrem potrafia zabalowac ze znajomymi.. A gdybym powiedziała siostrze ze widze jak sie usmiecha i jak gleboko patrzy mojemu w oczy to by pewnie sie rozesmiala ..i powiedziała,ze chyba po***ana jestem..

Gość o co loto
Tzn.narazie byly dwie takie sytuacje i oby dwie im krutkim czasie, bo jedna byla w piatek a druga w sobote.. oby dwie po alkoholu .. no a dzisiaj w nocy powiedzial mi to co powiedzial .. Ale ciezko mi z tym .. i nie wiem co dalej..bo dopiero niecaly miesiac mieszkamy razem.Zamiast cieszyc sie wspolnym mieszkaniem to tutaj cos takiego :(.

"A gdybym powiedziała siostrze ze widze jak sie usmiecha i jak gleboko patrzy mojemu w oczy to by pewnie sie rozesmiala ..i powiedziała,ze chyba po***ana jestem.." - o, czyli w Twojej rodzinie są i normalne osoby. Chłopakowi coś się przyśniło a Ty robisz aferę.... I od iedy jest tak, że jeśli facet coś powie to na pewno tak myśli? Wy tak macie? :P

Gość lord waldemort
Zastanów się.. Twoje życie, Ty znasz sytuację lepiej. Ale z boku widać to inaczej, czasem lepiej. Jeśli nie boisz się być zdradzona to życzę odwagi, może się uda, a na początek proponuję szczerą rozmowę ale nie uogólniającą ale powiedz mu to co napisałaś tutaj, powiedz jak Cię to boli i powiedz mu jakie masz obawy. Może on po prostu nie rozumie tego? A mężczyźni muszą mieć wszystko powiedziane wprost. jesteście parą, wierzę, że stać Cię na szczerą rozmowę, powodzenia..

Gość o co loto
Powiedziałam mu dokładnie to co tutaj napisałam..ale on na to tylko:" za kogo Ty mnie uwarzasz" i ze to ja go prowokuje do tego by gadał mi głupoty i do tego by mnie zdradził ..Twierdzi,ze teraz bede miala za kazdym razem problem... jak tylko spotkamy sie gdzies z siostra i szfagrem, ze w kazdym spojrzeniu bede widziala.. "to cos" .. ze sie jej uczepiłam tak jak uczepiłam sie jego byłej wspołlokatorki..

Gość opamiętaj się dziewczyno
o co ta cała histeria? może rzeczywiście mówił przez sen? a może rzeczywiście tak myśli? może nie jesteś w jego typie, może jesteś brzydsza/grubsza od siostry? ale facet chyba cię kocha, prawda?

Gość o co loto
no jestem rzya od siostry i grubsza.. Ale jesli ktos kogos kocha to chyba nie robi drugiej stronie przykrosci..? Twierdzi ze sie uczepilam siostry tak jak jego wspolokatorki .. ze teraz zawsze bede widziala jakies inne spojrzenie ..gdy bedzie patrzyl na siostre.. Zreszta skoro mowi ze nie obchodzi to co ja mysle .. to chyba to nie milosc nie?!

faceci są już tak skonstruowani, że do bzykania wolą te ładniejsze a do kochania te inteligentniejsze. Nie myślałaś o tym żeby wsiąść się za siebie i zamiast zrzędzenia wzbudzać zazdrość? Takie nagabywanie faceta jest moim zdaniem bez sensu, i tak ci będzie mówił to co chcesz usłyszeć. Wyobrażasz sobie inaczej? Zamiast być dumną kobietą ty robisz z siebie zrzędzącą zazdrośnicę. Warto?

Gość o co loto
No nie warto!!! ale jakos nie moge odbudowac swojej pewnosci siebie.. po ostatnim zwiazku ..Tamten zwiazek wyssal ze mnie wszystko i teraz zrobila sie ze mnie szara mysz... Ale.. mialam nadzieje,ze on mi pomoze sie podniesc, ze mnie dowartosciuje a tymczasem coraz bardziej spadam psychicznie w dol .. nie mam tych skrzydel.. tej pewnosci.. ze dla kogos jestem atrakcyjna ..

Przy okazji dobrze wziąć pod uwagę, że zrzędzącą zazdrośnicę łatwiej i chętniej się zdradzi :P Tylko czekam aż zrobisz swojemu facetowi awantarę jak Tobie się przyśni że Cię zdradził :P

Gość pereleczka19
troche dziwnego masz faceta... ale chyba widzialas co bierzesz.. ja bym sobie nie pozwolila na takie traktowanie i porownywanie mnie do kogokolwiek. musisz znac swoja wartosc i szanowac sama siebie a wtedy i inni beda szanowali Ciebie.

Gość jejku ale macie
problemy. milosc TO AKCEPTACJA anie klapki na oczy. nie kocha sie ciala op osobe, wiec? nawet njakby powiedzial to nie rpzez sen to obudz sie ksiezniczko, nie ejstes 7 cudem siwta bo to rzecz gstu, ktory dodatkowo moze eoluowac cale zyice (niezaleznie do posiadania stalego partnera). to niech faceci kopna w dupe wsyztskie dziewczyny, ktore wzdychaja do brada pitta. no bo jak to tak?! to twoj problem braku epwnosci siebie a nie jego, wybral ciebie. ale uwierz mi, ze takie jazdy spowodowane kompleksami moga doprowadzic do rozpadu zwiazku ale nie dlatego, ze ktos mial ladniejsze cycki ale dlatgeo ze to nie do wytrzymania.

Gość pereleczka19
to poflirtuj troszke;) to Ci doda pewnosci siebie, nie mowie ze masz go zdradzic ale maly flircik nie zaszkodzi;) i on jak poczuje ze cos kombinujesz poczuje zazdrosc i bardziej zwroci na Ciebie uwage;)

Jak ma dowartościować, skoro sama dajesz sprzeczne sygnały? Wybuchy zazdrości i gniewu na pewno nie zbliżają ludzi, a on zamiast kochać coraz mocniej będzie tylko zły. Jeśli sama nie będziesz się czuła dowartościowana, nikt za ciebie tego nie zrobi - facet nie jest twoim psychoterapeutą. Musisz podnieść się sama. Jak wyglądał twój poprzedni związek i dlaczego jesteś poobijana? Ile czasu trwa twój obecny i jakie są wasze relacje?