Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 jest bardzo zdrowa:P a może do Twojej ktoś dosypał jekiegoś sproszkowanego muchomorka ;) a ziekona Liptona jest rewelacyjna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 masz racje to był muchomor :-O i obawiam się że już nie żyję :-P ps. troszke czarnego humoru nie zaszkodzi z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 :-P tu się nic nie dzieje a spokój taki .... trza troche pozartowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 zielona jest fuuuj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 24, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 Cicha...taak....fuj..lepsze są cygarety, prawda? :P rewq---przecież tu nuuuda... wszyscy jeszcze śpią :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 "Jednakże to Ziemianie-ludzie panują na Ziemi, najczęściej traktując innych swoich ziemskich towarzyszy jako zaledwie przedmioty. " pełna zgoda a prawda jest taka że na ziemi panują owady a w tym ok 300 tysięcy chrząszczy ( gatunków ) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 figlarka :D:D Tylko się uśmiechnęłaś, a od razu słońce zaświeciło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 Leniwiec cygarety są najlepsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 najlepsze są papierosy MOCNE co smakują jak smoła :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 eee ja przywykłam do blue LM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 24, 2009 :) Kawa i papierosy. Przytulnie tu macie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 no bo od kawy i papierosa to się dzień zaczyna :) klon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 24, 2009 Własnie wczoraj odebrałem swój roentgen płuc. Na rozpoznaniu lekarz napisał: "nikt nie jest wieczny" ;) Doceniam jego suubtelność :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 24, 2009 Jeśli dzień zaczyna się od kawy i papierosa to ja wypisuję się z takiego klubu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 ja uwazam ze dzień powinien się zacząc od gimnastyki ...a potem od papierosa :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 no dobra figiel specjalnie dla Ciebie zrobimy kącik dla niepalących :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 ja też jestem nie paląca---chciałam się wtrącić :O klin...masz lekarza :D a co miała Ci napisać...że Twoje płuca to jedna wielka popielniczka? :D rewq---jeśli masz ochotę na gimnastykę poranną...to bardzo proszę :D mnie wystarczy że codziennie biegam do autobusu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 24, 2009 Figiel ----> Wszelkie procesy myślowe zaczynają się u mnie dopiero po wypiciu podwójnego espresso. Do tego momentu trudno mnie odróżnić od kwiatka w doniczce. Mogłabyś wykazać odrobinę wspołczucia i tolerancji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 aaaaa przerąbałam wszystko na zdrapki będzie ktoś tak uprzejmy ? http://change.menelgame.pl/change_please/1437213/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 24, 2009 Proszę uprzejmie. Jestem dziś w szczodrobliwym nastroju :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 Dziękuje :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 ja też wlazłam :) Cicha..ale Ty też grasz w tego menela :( Koniec świata już bliski :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 24, 2009 Leniwiec - dokładnie zostały nam 3 lata i 27 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 Leniwa ---> po co mi gimnastyka skoro z pracy 5 km z buta ide :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 Leniwiec nie gram, no dobra gram, ale nie grałam jakieś 2 m-ce i dzisiaj dopiero wlazłam Klon pisałam już kiedyś przecież, że koniec świata odwołany :P http://www.sfora.pl/Koniec-swiata-odwolany-a12516 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 klon...to ja jeszcze tyle mam się męczyć na tym nędznym padole? rewq---ja Ci współczuję...nawet baaardzo :O Cicha...dołącz menela do stopki...to może czasami dobiję Ci konto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 24, 2009 To mnie nie przekonuje. Głównie dlatego, że wiara w nadchodzący koniec świata jest dla mnie doskonałym pretekstem do pozostania przy niezdrowym trybie życia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 " rewq---ja Ci współczuję...nawet baaardzo " Dlaczego ? MAm do wyboru tramwaj lub buciki i swoje nogi to tez wybieram pro-zdrowotne rozwiązanie :-) co mi przyniosło spadek masy o kilka kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Listopad 24, 2009 Podobny efekt daje paczka niebieskich LM-ów dziennie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach