Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 rewq---nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale my zaproszenia traktujemy bardzo poważnie :D więc podawaj adres ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 ladaco...wiem, że masz dziwne upodobania :O ale ja wolę, żeby moje płuca mchem nie zarastały :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 ladaco..mięliśmy już do tego nie wracać :O przecież ustaliliśmy, że Ty kłamiesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 ladaco...przecież wyszcy już wiedzą, jak to było :P ok...ale koniec tematu, bo wszyscy nam pouciekają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 "więc podawaj adres" Leniwiec podam ale najpierw powiedz co mi przywieziesz ( może zupe jakąś ? ) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 24, 2009 ja wole,z eby mi pluca mchem zarastaly, niż spalinami z samochodów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 rewq---zupę co najwyżej w proszku :O ja kiepska kucharka ale mogę Ci upiec jakieś ciast...bo do tego mam smykałkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 chollerka...ale w mchu są robale...fuj :O ladaco...ja jestem zbyt śpiąca, żeby Cię w cokolwiek wkręcać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 24, 2009 ladaco jak to zabrzmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 24, 2009 No nie ma co ! zabiorę wszystkich :D zrobię kółeczko po Polsce , ale pod warunkiem , że mężczyzni siadają na zmianę za kółkiem :D Kobiety będą siedziały z tyłu i popijały drineczki :p zrobimy taki wesoły autobus OK ??? :D I nie będziemy zatrzymywać się w stolicy tylko jedziemy prosto na łono natury :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 24, 2009 No i zapomniałam :o cholerko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 24, 2009 leniwcu, ale mięsko jest smaczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 Leniwiec zabierz dwa gorące kubki : jeden barszcz a drugi grochową :-) oto mój adres: ul. Buraczana 15 , Rewqowo Dolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 figlarka...jak to nie będziesz się zatrzymywać w stolicy a ja?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 24, 2009 leniwcu Ty dojedziesz do mnie i stad figielek nas zabeirze :D Ja juz jestem blisko łona natury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 rewq----hahahah...zanim ja znajdę ten adres to zupki stracą termin przydatności :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 chollerka...skoro tak...to ale nie zdziw się, jak się zjawię praę dni wcześniej, co by się z Tobą lepiej zintegrować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 "zanim ja znajdę ten adres to zupki stracą termin przydatności" Szkoda :-( nie dysryminuj mnie Leniwiec za smieszny adres , taki juz mam........ a taką miałem ochotę na proszek w zupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 24, 2009 Leniwczyku musisz wyjechać gdzieś na rogatki , stamtąd Cię zhaltujemy , bo wiesz , mój sprzęt sporo pali , a jak jeszcze będę krążyła po mieście to ho ho ! :D I teraz zobacznie jaką mamy szeroką ofertę , bo u rewq łono natury , Ladaco także , cholerka i ja równiez je proponujemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 no tak :D trzeba przecież trochę pożerować na biednych studencinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 24, 2009 ladaco spokojne O mnie sie nie martw. :D Umiem pływac tylko na plecach :D leniwcu miałam taka nadzieje :d Chyba nie myslałaś, zę tak w ostatniej chwili zajrzysz do mnie zaraz przed wyjazdem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 a ja ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 24, 2009 O ! juz Ladaco zwiał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 ladaco :D miłej konserwacji :D Cicha...no Ty też....a co myślałaś :D chollerka...wiedziałam, żeś figlarka...dla mnie sępisz paliwo? rewq--proszek ;) prześlę Ci pocztą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 ale zniknął Ladaco i.......... Leniwiec tez :-P dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 24, 2009 rewq---czy ja się w widmo zamieniłam? tutaj jestem...halo!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Listopad 24, 2009 to co mam się pakować ?? :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 Leniwiec ale ja pisałem 11.13 i ty tez 11.13 :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Listopad 24, 2009 cicho nie zapomnij spakować ciepłych majtek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Listopad 24, 2009 " to co mam się pakować ?? " jasne , zabierz szczotke do zebów, bielizne , szal i rekawiczke :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach