cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figielku az sie szyby w oknach trzesą :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 No nie żartuj :D u mnie nowe okna , szkoda by było gdyby poszły w drobny mak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Wiec nie wpuszczaj go do domu :D :D :D I ściagnij okulary przed spotkaniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cholerka to Ty nie wiedziałaś że ja to ja ?? :D:D Do wszystkich zainteresowanych: Oświadczam, iż ja to ja Sorki, byłam kleić kartki świąteczne, w tym roku firma ich wysyła prawie 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 cicha no widzisz :) Nie wiedziałam!!!! Ale ciesze sie, ze TY to Ty, bo bałam sie juz , ze jednak Ty to nie Ty i martwiłam sie co tam u Ciebie która jestes soba :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ale o so choci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU o to, że cicha to cicha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 hhmmm wiecie może gdzie moge w wawie kupić kurtkę zimowa na duuuzy bziuch:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ja nie mam pojęcia, bom nie jest z Warszawy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU mam taka na strychu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU a Arkadii są sklepy dla Pań z dduuuuuużymi brzuszkami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cholerko co Ty mnie chcesz posądzić o pedofilię ? :o :D PZU niestety nie wiem , ja też nie z W-wy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 to zwić w kulkę, wsadź w środek kamień, zamachnij się i na wschód ją za warszawę:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figiel o pedofilie...? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 o maj gat w arkadi:O:O jak ja nie lubię takich spędów, ale cóż jak mus to mus:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cholerko toż to dla mnie dziecko jest :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU.....w Złotych tarasach są fajne ubrania :D ale niestety nie kurtki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figielku to akurat wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU a nie możesz sobie do zwykłej kurtki dorobić na drutach takie ściągacze jak w swetrach - 2 oczka lewe , 2 oczka prawe - i przyszyć z przodu i po bokach ? :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cholerko noooo !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 PZU...ten sklep chwalą sobie moje znajome http://www.supermama.pl/index.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 pzU MASZ NA MAJ TERMIN, TAK? Sorki za caps :O Ja miałam podobnie termin i kupiłam luźniejszą kurtke, ale nie jakas wielka, w kwietniu chodziłam w grubszym swetrze i kurtce rozpiętej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figielku nooo :D Pzu w sklepach ciazowych sa fajne ciuszki. Nie musisz chodzic w namiotach,. Z brzuszkiem mozesz czuc sie kobeico i pięknie :D Oj, ja ja tesknie za brzuszkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 chyba tak zrobię:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Idę bo pisze sama ze boba :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figlarka wpadka??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 i to jakaaaaaaaa:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 A bo to pierwsza ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 kobiety, idźcie zobaczyć penisa naszego chłopka :D:D:D padłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach