cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 poza tym to nie są wiejskie klimaty tylko rezerwat węże :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 i co kabel znalazłeś ??:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 acha, sorki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 nie :( ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 bo jeżeli nie, to już sobie daruj, nie znajdziesz :P ew PZU może Ci opowiedzieć PZU -- niunia lat 20 spadam do domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 kabellll>>>>http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/422840c8335f9c32.html proszszszsze cicha 20 lat to młodziusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 widze slicznego psiaka ..jestem na jej koncie a nie moge znalezc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 uuuuuuuuu nie zdążyłeś, szkoda:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 mimo wszystko dziekuje PZU :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 proszę kabel:D duch bredzisz juz czy mi się wydaje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 na co duchu się nie załapałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ty wiesz D jak mnie pocieszyc :P.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ty wiesz D jak mnie pocieszyc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Ale PZU masz na myśli że duch bredzi z urodą i humorem czy ze skręcaniem mebelków ??:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Jeszcze w pamięci mam tego niebożę siędzącego na podłodze przy składaniu mebelków::O:O:O ale nieważne, może ja jestem jakaś inna:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 17, 2009 nieeee ja mysle ze duch dobrze zna cicha ;).... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 pisałam o takim jednym jeszcze na początku wakacji ;) fakt, siedział bidny kierowniczyna po znajomości i zastanawiał się przez 3 dni jak skręcić sobie mebelki do swojego nowego gabinetu, który został zrobiony w miejscu mojego magazynu :P Już pamiętasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 17, 2009 tak tak :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Duchu ale ja wcale nie zmieniłam stylu wypowiedzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 jestem.....padnięta i w 50% przygotowana z prezentami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Czyzby mnie eksmitowali z kafe Nic mi sie nie wysyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 A z konta ubyło dużo :D Cholerko bo trzeba kliknąć jeszcze na "wyślij wypowiedz" :p to że napiszesz to stanowczo za mało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 figielku wcisnelam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Cholerko może nie tym paluszkiem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 17, 2009 ja muszę jechać do piotrkowa po prezent a das auto ist kaput Leniwiec a co kupiłaś ? Pochwal się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Figielku a konkretnie, którym paluszkiem nie klikac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 hmmm....kupiłam zestaw płyt Bocelliego-to dla mamy :) chanel5-to dla siostry:) Barbi w sukni ślubnej :O-to dla chrześnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 17, 2009 hmmm....kupiłam zestaw płyt Bocelliego-to dla mamy :) chanel5-to dla siostry:) Barbi w sukni ślubnej :O-to dla chrześnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach