lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 wiem ,ze ze mna nie lubisz...bo nie wiem dlaczego:D:p widocznie za malo cukruje:p zreszta niewazne...twoj problem:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 gdzoie jest Pi? a reszta wie gdzie spozywamy posilki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naważone piwo Napisano Styczeń 23, 2010 do ladacznicy mi jeszcze troche brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 lubiś...ja nie mam problemu z faktem, że Cię nie lubię :) Cicha...a co się stało? Nie masz waty? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dekadencki wojownik cafe Napisano Styczeń 23, 2010 witam Czuwam nad spokojem cafe.Nie ma żadnych tutaj kłotni ale przekleństwami tutaj się posługuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naważone piwo Napisano Styczeń 23, 2010 a ja lubię lubiś no co ? jesteśme w temacie TWA :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 jakimi przeklenstwami? ja nie przeklinamjeszcze:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dekadencki wojownik cafe Napisano Styczeń 23, 2010 10:46 [zgłoś do usunięcia] naważone piwo [kuwa ], jeszczem nie wytrzezwiala---------- tutaj na granicy a przeciez już dzieci tutaj przebywają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Obiecuję się kontrolować w kwestii przekleństw :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 23, 2010 oświadczam, że idę sobie stąd i wrócę w poniedziałek rano jeżeli nie będzie tutaj tej zgrai. Banda hołoty może sobie przybić piątkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Jeju, jeju, ile tu nerwów, niezdrowych emocji, frustracji Trzeba przygotować program naprawy tego miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 23, 2010 Lubiś zabieraj reszte degeneratów i spirdalaj na swojego topidła.Tutaj nikt was-przegrancow-widziec nie chce } Najwyraźniej to szczyt twoich możliwości. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dekadencki wojownik cafe Napisano Styczeń 23, 2010 Prosze o opuszczenie tego tematu ,skulska,lubiś i nawozone piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamka sramka Napisano Styczeń 23, 2010 narzekają na trolli a same się tak teraz zachowują , nieznośne babska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 23, 2010 Trzeba przygotować program naprawy tego miejsca } Jestem jak najbardziej za, trzeba ich ukulturalnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Nigdzie nie idziemy, niczego złego nie robimy To wolne forum :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Cicha....no co Ty??? Nie uciekaj....trzeba przywitać nowych bywalców tego tematu :D To "zaszczyt" móc pisać z nimi....ich monotonność tematów jest baaardzo interesująca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Marudzicie, moje drogie Po prostu musicie pogodzić się z naszą obecnością, nic innego wam, nie pozostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 23, 2010 Nigdzie nie idziemy, niczego złego nie robimy To wolne forum } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Ależ chamstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naważone piwo Napisano Styczeń 23, 2010 jeszcze nigdy nikt mnie znikąd nie wyrzucił no może pomijajac czwartkową noc kiedy to kierowca autobusu mnie wyprosił wmawiając mi , że zachowuję się jakbym była w oborze :O także przyzwyczajcie się bo spodobało mi się u was. taki spokój na na na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dekadencki wojownik cafe Napisano Styczeń 23, 2010 Myrewin zapomniałeś jak byłes na temacie z pijawką i atakowaliście pśp,dokładnie rok temu.Rozwalili moderatorzy wam temat i byliście na banicji.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Jej, wyproszono cię z autobusu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dekadencki wojownik cafe Napisano Styczeń 23, 2010 SPADUWA i to szybko pomioty diabelskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 wyzywaja nas:( musze poszukac pewnego cytatu,ze tutaj sie nikgo nie wyzywa i nie wszczyna awantur..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamka sramka Napisano Styczeń 23, 2010 NIE ! - dla skuslkiej i lubisia plus myre.. coś tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naważone piwo Napisano Styczeń 23, 2010 wojowniku idziemy jak nas tu nie chca:( Idziemy dziewczyny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Lubiś, kablują na nas na redakcji :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Nigdzie nie idziemy, nie robimy niczego złego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naważone piwo Napisano Styczeń 23, 2010 wyprosił mnie na zbity pysk zagroził , że jak nie wyjdzieme to zadzowni na policje i przyjadą i Nas wezmą no to żem się zesrała troszkę i postanowiłam wyjść o własnych nogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach