Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 Cicha...przecież widać moje lico z bliska :P Co ja poradzę, że robiąc zdjęcia chcę mieć piekny widok a nie tylko swoją facjatę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 leniwcu,a le przynajmniej widac Twoja figurę. Ja musze dawać zdjecia zbliska, zeby mojej figury zapasnika sumo nie bylo widać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 a ja lubię kobiety "kobiece " :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 nie no Leniwiec, przecież ja mówię, że bardzo zbliżone zdjęcia tym razem rozdajesz :) rewq tak to ja jestem w stopce a widzieliście jak się psychiczna prezentuje? jestem pod wrażeniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 cholerka nie przejmuj się, ja też jestem mały słonik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 cicha, ale spoko mieszczę sie w normie BMI :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 Rubensowskie kształty mówicie ... ? hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 no gdybym ja się nie mieściła to chyba bym sobie nie darowała :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 ok....robiąc kolejną fotę poproszę o uchwycenie samej głowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 kochane kobitki większośc facetów lubi jak kobieta ma "ciałko " rzadko kiedy rzucaja się na laski typu modelki / wieszaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 chollerka...nie przesadzaj z tymi kształatami zapaśnika sumo :O jak na razie to bardziej przypominasz Pudziana ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq no widzisz, masz dobry gust :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq---Ty chyba jakiś nie dzisiejszy :O Większośc facetów woli wieszaki a nie kobiety kształtne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwcu stwierdzasz tak po moich mięśniach? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 chollerka...dokładnie tak :D może gdybyś usunęła te poduszki umieszczone nad ramionami...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 leniwcu spoko. Przyjedz do mnie, nabirzesz ksztaltów i zaden Ci sie nie oprze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 "Większośc facetów woli wieszaki a nie kobiety kształtne" Leniwiec , dziwnych facetów spotkałaś :-O słuchaj co Ci facet mówi : Kobieta ma byc kobietą a nie szkieletem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwcu nie widzialas moejgo nowego wcielenia :P wiec nie gadaj o poduszkach :P teraz jestem pani profesor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 spójrzcie na taką Monice Belluci , sama słodycz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Monika jest śliczna, ale ona ogolnie ma to coś w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 albo Halle Berry , co prawda ona dośc szczupła ale ... jest za co chwycić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 chollerka...a pingle też nosisz? :D co do zaproszenia...to bradzo chętnie :D daj znać, kiedy Twój men gdzieś sobie wyjedzie...a ja na pewno się pojawię :D rewq---no cóż...takiego mam pecha jeśli chodzi o facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 leniwcu,a nosze :D Przyjeżdzaj w kwietniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 Tak cholerka ja też chcę powiedzieć " daj znać, kiedy Twój men gdzieś sobie wyjedzie...a ja na pewno się pojawię " :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 nie wiem czy pamietacie, że do mnie w maju/czerwcu zapraszam, kafeteryjne ciocie akurat sesje będę miała, to chętnie ugoszcze ciocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 ok...zanotowałam...kwiecień chollerka...maj PZU....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 PeZetUuu i przy okazji zajmiemy sie dzieckiem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 :-O ignorujecie mnie , ide se w pisddoo ( poryczeć do WC ) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach