rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 lece do domku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 idzcie sobie wszyscy, a ja tu zostane sama w kryzysie wieku średniego:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Lecieć do do domku ? Zapomniałem już jak to jest ... :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Jak to sama ? Przecież jest was dwoje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 no ale sama na kafe:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 hej hej ja tu jeszcze jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 tak sie dzisiaj z Wami zagadałam, że nawet nie wiedziałam że ladacop nowy temat założył:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 "sama na kafe" :D To byłoby jak koszmarny sen. Wchodzisz na kafe, a tu ani żywego duch. Na żadnym topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 ladaco, czy nie miałeś juz iśc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 czujesz przez monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Niektórzy nie powinni wychodzić z domu bez czapki. Mózgi im się kurczą od tego mrozu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 klon, a Ty jeszcze w pracy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Mam tu taki wygodny materacyk. Właściwie to ostatnio nie opłaca mi się wychodzić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 ale ile zarabiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Jak to ile ? To sfera budżetowa jest. Ale powiedzmy, że pewne zajęcia dodatkowe pozwalją mi na wzglednie dostatnie życie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 klon, nie ma tego złego...zona pewnie zadowolona, że mąż kasę tylko przynosi, bo wiesz....facet w chałupie to jak wrzód na....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 E tam, zadowolona... A kto wrzuci naczynia do zmywarki, ciuchy do pralki, pomoże dzieciom w lekcjach i utuli ją do snu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Choć może ktoś mnie zastępuje w czasie, gdy mnie nie ma :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 to nawet bardzo prawdopodobne:Pchyba że nikt nie robi tego lepiej niz Ty:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 klon,a dzieci ile sztuk masz? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 wiecie co, to już nawet nie jest śmieszne :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 cholerka, klon zarobiony:D z tego co pamietam to chyba dwie córeczki: cos mi nie pasuje przy Twoim nicku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 1, 2010 ludzie to są jednak pojeby :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 widelec, a to dlatego, ze są żałośni :D ale niech maja zabawę dzieci, skoro im sie nudzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 ooo fioletowy, wygrzebałas sie spod sterty papierów:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 1, 2010 tak, właśnie zakończyłam tłumaczenie umowy. Teraz tylko odsiedzieć z 10 min, skoczyć na pocztę i do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach