cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq ignorujemy? no skad :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 chollerka---no po to Was zapraszam, rewq----- mozesz zabrać sie z nimi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 PZU...ja mogę zająć się pzu...jak się pojawi :D ja lubię dzieci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 spoko PZU dziękuje za zaprosznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 To leniwcie zajmie sie dzieckiem,a my poszalejemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq---a bardzo proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 cholerka--- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 już ja z wami zaszaleję :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 nieeeeeeeeeeeeeeeee...to nie tak miało być :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq co Ty taki maczo jestes? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 faceci typu maczo mnie śmieszą, ja jestem za partnerskim podejsciem do sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 "ja jestem za partnerskim podejsciem do sprawy " :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: padłam i wstać nie mogę:D a do jakiej sprawy rewq? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq czyli jak odnosi sie to do tego, ze z nami zaszalejesz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 rewq tak poza tym, to badz meżczyzna i pzreślij swoja fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 To znaczy, że rewq zajmie się dzieckiem a wy zaszalejecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 racja Klon :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 klon--chcesz z nami zaszalec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 1, 2010 Czuję się ignorowana w związku z tym idę sobie topić smutek na zakupach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 leniwiec---tez bym tak chciała a co mi kupisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 Leniwcu, ty tu jesteś gospodarzem, wiec nie siedz po cichu, tylko rozmawiaj z gośćmi :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 W moim wieku szaleństwem jest zejście po oblodzonych schodach :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 klon, to Ty już po 80tce jesteś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 1, 2010 klon ma juz 100 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Jesli to prawda, że człowiek ma tyle lat, na ile sie czuje to prawdopodobnie jestem najstarszym człowiekiem na planecie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 1, 2010 to ja juz powinnam drugi raz sie urodzić:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 1, 2010 To ja mam 16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 1, 2010 Poczekaj aż urodzisz. To dopiero da Ci w kość :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach