...Iwaaa.... 0 Napisano Luty 2, 2010 Miłego dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 2, 2010 Iwaaa Leniwczyku jak to dlaczego ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 peache i banany:D widzę że troche tu skasowano wczorajszych pomarańczowych wpisów:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 2, 2010 Klikałyście na swój nick ? nie ......... to kliknijcie :D ale udogodnienia nam zrobili hohoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 Iwaaa :D Miłego dnia lub milych snów ;) figlarka....nie mam pojęcie :O PZU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 2, 2010 PZU i groszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 2, 2010 To dobrze Leniwcu , spokojniej spać będziesz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Luty 2, 2010 Czesc figielek :) Ide spac:o Spiochu nie ukrywaj sie przedemna Czuje twoje futro gdzies niedaleko:p:):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 Iwaaa....jak tak dalej pójdzie, to przez Ciebie nabawię się traumy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 figlarka...ja i tak kiepsko sypiam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Luty 2, 2010 hhm... ze niby zalozylam 35 tematow?:O:O kiedy i gdzie:o Tak, tak miłych snow:) Dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 no chyba musiało sie dziac, bo widziałam wpisy na powiedz to:O:O już wcześniej sie działo, kiedy tu jeszcze byłam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 Słodkich i erotycznych snów Iwaaa :D a ja niby mam już 60 tematów pozakładanych :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 PZU....musiałaś strasznie im nadepnąć na odcisk :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 leniwiec---no własnie:P pewnie szalejesz na erotycznym ze nie widać ich tutaj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 leniwiec--wiesz gdzie ich mami ich górnolotne wypowiedzi na mój temat:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 PZU...niesty nie :O Erotyczny na kafee to jakieś nieporozumienie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 Psychiczna :O ile wczoraj dzieciaków wykończyłaś? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 zdziruchna a Ty teraz w pania przedszkolanke sie bawisz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 2, 2010 everybody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 psychiczna, trzeba było Panu powiedzieć że Twój kabel to już stary, zuzyty i spytac czy swojego niemógłby Ci zostawic, lub chociaż udostepnić na troszkę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 zasypało Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 2, 2010 Wiecie co? a ja mam dośc tych obraźliwych wpisów. Żaden gówniarz nie bedzie wyzywał mnie od dziwek i mówił co mam robić. Mówię tu o wpisach na "powiedz to" dlatego chyba sie pożegnam, bo nie pozwolę sie obrażać jakimś niewychowanym, niedorobionym gówniarzom. Bo jestem pewna, ze dorosly przy zdrowych zmyslach nie napisalby takich pierdół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda boli Napisano Luty 2, 2010 hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 2, 2010 Jaka prawda pomarańczowy niedorobiony czlowieku. Boli obrabianie komuś dupy i to pezpodstawnie. ale czego sies podziewac po takim zerze jakby chociaż ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 chollerka...ja Ci się pożegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 cholerka ja też tak pomyslałam jak nazwano mnie szczenną skuką, ale czy warto dać się sprowokować takim prymitywnym stworzeniom, przeciez im o to chodzi, ja im nie dam tej satysfakcji, nie rusza mnie to juz wogóle, wczoraj kiedy czytałam te pomarańczowe wpisy, które mnie obrażały to myslałam że pękne ze smiechu, bo ani to mądre ani prawdziwe ani sensowne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda boli Napisano Luty 2, 2010 jak pzu obraża bezpodstawnie to jest oki ?zastanówcie się zanim coś o kimś napiszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach