cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 widelec nie pomoge ci takim razie. wolałabym zjeśc suchy chleb, bo smalec nie przeszedłby mi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 a ja mam ochotę na boczek wędzony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 a ja zjadłam palmiera---jeszcze ich nie mam dosyć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 Ja za chwile idę zacząc lepic pierogi :O No mzoę nie tak za chwile :P Spod jakiego znaku jesteście? Bo widze, ze to ostatnio na tapecie jest an kafe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 chollerka---zmalec+podsmażana kiełbaska kresowa i cebulka...mniam mniam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 Leniwcu nie lubie takich rarytasów :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 figiel zaniedbujesz nas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 zgłodniałam przez Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 figiel :D chollerka...widze, że nad Twoimi kubkami smakowymi trzeba trochę popracować :D co do znaku---jam jest 100% SKORPIONICY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 szczelec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 Leniwiec ojej :O Mam ex szwagra skoriona. Na szczęście ex.. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 5, 2010 Ja jestem waga Pierogi mialam wczoraj, na dzisiaj tez troche zostalo. A jutro cyba odpuszcze gotowanie i zamowie chinskie bo lazi za mna od tygodnia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 zdzirka czyżbyśmy miały zostać znów ciociami..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 5, 2010 nieeee moze za 2lata;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 ooo chinczyka to może i ja sobie do pracy dziś wezmę na wynos akurat będzie na odgrzanie na cały dzień:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orange QUEEN 0 Napisano Luty 5, 2010 chollerka....sugerujesz, że masz problem z komunikacją ze skorpionami? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 orange nie :O sugeruje ,z e ciesze sie iż mój ex szwagier jest moim ex szwagrem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 widelec...tylko najpierw sprawdź pochodzenie tego dania na wynos :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 ale jak widze , pewnie jestes skorpionem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 ja też jestem skorpion :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 5, 2010 skorpion mało tego nawet mamy z Leniwcem urodziny tego samego dnia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 Cicha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 PZU....:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 widelec.....to dla Ciebie :D:D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4367183 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 Leniwiec ty się o mnie nie martw :) Mnie tam wszystko jedno z czego ten chinol jest, jest tak doprawiony że nawet bym nie poczuła, gdyby było coś nie tak :) Zdzira - czemu za dwa lata? przecież twoja młoda juz duża :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 5, 2010 O Boże :O ja wiem, ja wiem, że każdy ma prawo bywać na kafe, ale ona działa na mnie jak płachta na byka i już mój spokój poszedł w peezdu, od razu mam chęć się z kimś pokłócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 5, 2010 widelec...ale ja się nie martwię o Ciebie...tylko o te bezpańskie stworzonka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 5, 2010 widelec, nie bedziemy CIe powstrzymywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 5, 2010 kufa no nawet jajka na miękko mi nie3 wyszły za miękkie są wręcz surowe :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach