cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 klon a po polskiemu można? Bo my nie wiedziec o co chodzić... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 4, 2010 Zajrzyjcie na topik dla degeneruchów. Nic dziwnego, że wpadają tu jak ławica ludojadów, żeby odreagować negatywne emocje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zobaczcie tego jest pełno Napisano Luty 4, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4280431&start=15780 To dziciak. Zobaczcie co on wyprawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 4, 2010 leniwiec- ja wiem że się marnuję :O Ladaco ty draniu, nieźle im tam przeszkadzasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to głupie pindy skoro Napisano Luty 4, 2010 was bawi to może dołączycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 4, 2010 porąbaniec- a ja cię znam w ogóle? :D Moje sprawy mają się dobrze wyjątkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 4, 2010 "głupie pindy" - czuję się pominięty :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 " "głupie pindy" - czuję się pominięty " nie zauwazyłam tego wpisu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 4, 2010 Wałkowaliśmy już ten temat. Nie chcę rozbudzać niepotrzebnych emocji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 4, 2010 pominięty oraz zlekceważony :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klon wybacz Napisano Luty 4, 2010 jako że jajec nie masz wrzucam ciebie do wspólnego worka razem z tymi kaszlotami;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 porabaniec ... i wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 porabaniec my to wiemy, Ty nie musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 4, 2010 klon wybacz ---> Wybaczam. Nie wiem czy zauważyłeś, że na kafe marny z jajec pożytek. I z testosteronu rówież. Można sobie tylko zaświnić monitor. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hellołes Napisano Luty 4, 2010 a nie przyszło Wam do głów,że pomarańczowe wpisy to również ladaco?;-) jak mieszać to na całego;-) uważajcie możecie stać się jego następną ofiarą;-) tej choroby nie powstrzymasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 4, 2010 Ja jus wos łopuscam . Nie bede koligować z męscyznomi, co sie kucom o jajca i pisom nie na temat... Heeeej... !!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 4, 2010 i ja już nie wiem, o co chodzi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 4, 2010 Żywiąc szczególny sentyment do Pilsnera nie gardzę niczym innym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 4, 2010 jaki soczek? warkę strong poproszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babciula megusia Napisano Luty 4, 2010 ja chcę soczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 4, 2010 ale bym się napiła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 4, 2010 proszę tu bez serduszek w moją stronę, ja jestem niedostępna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 4, 2010 ktos za mna tesknil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rav 0 Napisano Luty 4, 2010 majtki i załogo Cała naprz.ód:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 4, 2010 zdizra- ja ofkors Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 4, 2010 widelec, wiesz, dzieki ale szalu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 4, 2010 to spiżdżaj w takim razie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio anioł diabeł 0 Napisano Luty 4, 2010 Dzień dobry :))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 4, 2010 widelec, no nie o to mi chodzilo:D:D ale jestem obzarta:o pinokio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 4, 2010 o matko, ja już się gubię w tych niknejmach na tym tematełe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach